Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Konunu yakından takip etmiştim. Sevındım o bencil adamdan ve oğlundan kurtulduğun için. İnşallah karşına kıymetini bilen, insan olan biri çıkar bundan sonra.

Hayırlı olsun, gözün aydın. :) Tereyağından kıl çeker gibi kurtuldun bu adamdan. Neyse ki yapışkan biri değilmiş.
Bu bitiş çok güzel bi başlangıç olsun senin için.

Evt elindekinin kiymetini bilemedi

Çok şükür sonunda bitmiş,şimdiden hakkında hayırlısı olsun..
Yeni hayatın sana mutluluk huzur ve sağlık getirsin..
Herşey gönlünce olsun hayatım..

Yalniz mi gelmis.oncesinde konusmaya calisti mi ,icerde hakime zirvaladi mi. Hakkin olana o mu karar verecek Makyajkolik13
Yalnız değildi ablası da vardı yanında öncesinde nasılsa orda da dayatmalarına yapacaksın,edeceksin mecbursun demeye devam etti. Nasıl bir karakterde olduğunı hakim anlamış ki karar kesinleşti şükürler olsun.
Hakkım olan da benle evlendikten sonraki kısmının yarısı benim hakkım olacak benim maaşımın çoğuyla birikmiş para çünkü inkar etmedi,edemezdi.

Hayırlı olsun, gözün aydın. :) Tereyağından kıl çeker gibi kurtuldun bu adamdan. Neyse ki yapışkan biri değilmiş.
Bu bitiş çok güzel bi başlangıç olsun senin için.
Net tavrımdan dolayı yapışmasına izin vermedim. Başka bakıcı hizmetçi bulsun kendine şükür kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…