Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Valla şöyle bi göz attım konuna, senin için üzüldüm canım rabbim hayırlısını nasip etsin hakkında geçmiş olsun.

İnşallah aradığın mutluluğu bulursun

Eşin ve eski eşi o çocuğa bakmak zorunda
Ama sen değilsin
Ne güzel sorumluluklarını başından atmışlar.
Çocuğunu çok düşünüyorsa evlenmeseymiş bakıcı tutsaymış.
Yada daha olgun çocuyla çok iyi anlaşan birini bulsaymış
Çocuğada sizede yazık

Bazısı bekar adammış gibi evlenir çocuğum var yok demez
Bazısıda sadece çocuğuna bakılsın diye evlenir, benim artık karım var demez evde hizmetçi gibi eşini kullanır.
Çocuğumda çocuğum der.
İki türlü dengesizlik başka bişey değil.
Olan hayatlarındaki çocuğa ve kadına olur, yazık.

Mahkemesı vardı dun boşanmak ıcın ama ne oldu bılmıyoruz

Mahkemesı vardı dun boşanmak ıcın ama ne oldu bılmıyoruz
Boşanması en mantıklısı çünkü 24 yaşındaki genç kadın 13 yaşındaki bir ergen çocuğun sorumluluğunu alamaz.
Baştan yanlış bir evlilik.
Kendisi hiç bir fedakarlıkta bulunmamış
Hem genç hanım alıcaksın, oğluna baktıracaksın, hem gönlünü hoş edeceksin genç bayanla hem babalığımı yapıyorum diyeceksin.

Allahıma binlerce şükürler olsun, boşandım..
Dün giremedim buralara pek vaktim olmadı, herkesten, beni düşünen arkadaşlarımdan, dualarını esirgemeyenlerden rabbim bin kere razı olsun. Eski eşim olacak adam mahkemede de bana uyguladığı tavrı devam ettirdi, hakim kadındı halimin ne kadar içler acısı olduğunu farkına vardı bu iş uzamadı çok mutluyum, elle tutulur hiçbir laf etmedi eski eşim sokaktaki bir kadından farksız tuttu beni. Kenara attığı paranın hesabı evliliğin başlangıcından birkaç ay önce açtığı bir hesapmış, hakkım olanı verecek.
Nefretim bin kat daha arttı ona karşı, savunmalarından sonra ama bugünler geçti mutluyum, hem de çok mutluyum..

Geçmiş olsun canım benim ve de gözün aydın, çok sevindim inan, yaradanım hayırlı kapılar açsın sana hep mutlu ol

Boşanmanız hayırlı olsun. Çok dogru bir karar verdiniz. Insallh bundan sonra cok mutlu olursunuz.

Hayırlı olsun. Adam tam bir mağara adamı neyse ki sonunda kurtuldun bundan..
İnşallah bundan sonra çok mutlu olursun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…