- 12 Eylül 2012
- 270
- 125
- 123
- 38
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
ben de çok merak ediyorumSonuç ne oldu arkadaşım.
sonuç nedir merak ettık de[/QUOb
benim tahminim barıştılar (umarım yanılıyorumdur.)
Eşin ve eski eşi o çocuğa bakmak zorundaMerhaba KK hanımları
Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Konumla ilgili güncellemeler, 45. Sayfadan başlıyor bilginize. Teşekkür ederim yorumda bulunan herkese.
Boşanma davamın tarihi belli oldu..
Kasım 14'de yapılacak. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.
Mahkemesı vardı dun boşanmak ıcın ama ne oldu bılmıyoruzBazısı bekar adammış gibi evlenir çocuğum var yok demez
Bazısıda sadece çocuğuna bakılsın diye evlenir, benim artık karım var demez evde hizmetçi gibi eşini kullanır.
Çocuğumda çocuğum der.
İki türlü dengesizlik başka bişey değil.
Olan hayatlarındaki çocuğa ve kadına olur, yazık.
Boşanması en mantıklısı çünkü 24 yaşındaki genç kadın 13 yaşındaki bir ergen çocuğun sorumluluğunu alamaz.Mahkemesı vardı dun boşanmak ıcın ama ne oldu bılmıyoruz
Geçmiş olsun canım benim ve de gözün aydın, çok sevindim inan, yaradanım hayırlı kapılar açsın sana hep mutlu olAllahıma binlerce şükürler olsun, boşandım..
Dün giremedim buralara pek vaktim olmadı, herkesten, beni düşünen arkadaşlarımdan, dualarını esirgemeyenlerden rabbim bin kere razı olsun. Eski eşim olacak adam mahkemede de bana uyguladığı tavrı devam ettirdi, hakim kadındı halimin ne kadar içler acısı olduğunu farkına vardı bu iş uzamadı çok mutluyum, elle tutulur hiçbir laf etmedi eski eşim sokaktaki bir kadından farksız tuttu beni. Kenara attığı paranın hesabı evliliğin başlangıcından birkaç ay önce açtığı bir hesapmış, hakkım olanı verecek.
Nefretim bin kat daha arttı ona karşı, savunmalarından sonra ama bugünler geçti mutluyum, hem de çok mutluyum..
Amin inşallah canım, teşekkür ederimGeçmiş olsun canım benim ve de gözün aydın, çok sevindim inan, yaradanım hayırlı kapılar açsın sana hep mutlu ol
Boşanmanız hayırlı olsun. Çok dogru bir karar verdiniz. Insallh bundan sonra cok mutlu olursunuz.Allahıma binlerce şükürler olsun, boşandım..
Dün giremedim buralara pek vaktim olmadı, herkesten, beni düşünen arkadaşlarımdan, dualarını esirgemeyenlerden rabbim bin kere razı olsun. Eski eşim olacak adam mahkemede de bana uyguladığı tavrı devam ettirdi, hakim kadındı halimin ne kadar içler acısı olduğunu farkına vardı bu iş uzamadı çok mutluyum, elle tutulur hiçbir laf etmedi eski eşim sokaktaki bir kadından farksız tuttu beni. Kenara attığı paranın hesabı evliliğin başlangıcından birkaç ay önce açtığı bir hesapmış, hakkım olanı verecek.
Nefretim bin kat daha arttı ona karşı, savunmalarından sonra ama bugünler geçti mutluyum, hem de çok mutluyum..
Teşekkür ederim canım kurtuldum şükürler olsun.Boşanmanız hayırlı olsun. Çok dogru bir karar verdiniz. Insallh bundan sonra cok mutlu olursunuz.
Allahıma binlerce şükürler olsun, boşandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?