Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

Çok bile çekmişsiniz onun kahrını. Kendini köle tüccarı mı sanıyor beyefendi.
Allah bundan sonra bahtınızı güldürsün inşallah yolunuz açık olsun.

Çok çok teşekkür ederim. Şimdi o kadar huzurluyum ki keşke bu kararı daha önceleri verseymişim. Çok acı çekip yıprandım boşu boşuna hiç haketmediğim halde. Allah büyük işte kurtuldum artık.

Çocuk olmadan aile olunmaz. eşin belki zamana bırakmak istiyor belki çocuğun sorumluluğunu almak istemiyor belki de evliliğe olan saygısı kalmadı o yüzden istemiyor. Bilemeyiz açık açık sormak lazım.

Canım keşke bu kadar iyi niyetli düşünseydi eşim ben bu acıları çekmezdim.

Allah yardımcın olsun canım. İnsallah en kısa sürede toparlarsın. Konuyu özet bicimde okudum buraya konu acarken zaten bir birikmiştir vardı sanırım. Hem daha genc birini Allah nasip etmis hem de cocuguna bakacak birini nasıl böyle nankörlük yapar. Cocuk yapmak seninde hakkın. İnsallah ilerde kendine göre birisini bulursun canım

Allah razı olsun cnm. İnsanoğlu nankör işte elindekilerinin kıymetini gidince anlıyor.

Allah razı olsun cnm. İnsanoğlu nankör işte elindekilerinin kıymetini gidince anlıyor.
Benimde esimin ikinci evliligi canım cocugu falan yoktu ama ilkinin kötü oldugunh bildigi icin su an üstüme cok titriyor. Nasip isi iste kimisi nankör böyle kıymet bilmiyor gidince anlıyor. En önemlisi de size yumruk atmış bu affedilemez

Senin adına çok sevindim. İnşallah hep böyle mutlu olursun. Ben elimden gelen herşeyi yaptım. Sonuna kadar sabrettim ama bir yere kadarmış. Rabbim çok büyük ben kurtulduğuma şükrediyorum.

Senin adına çok sevindim. İnşallah hep böyle mutlu olursun. Ben elimden gelen herşeyi yaptım. Sonuna kadar sabrettim ama bir yere kadarmış. Rabbim çok büyük ben kurtulduğuma şükrediyorum.
Neyse en azından bir ömür vermediniz gençsiniz sanırım eminim mutlu edecek birisi cıkar karşınıza.

Canım senin adına çok seviniyorum. İnşallah bundan sonraki hayatın hayırlı yuvan ve evlatlarınla hep huzur hep mutlulukla geçer. Sevgiyle kal

Gelişmeleri okudum,yavaştan kıpırdanmış paşazade;bayramım sensiz geçti falan diye... Ülkede zaten medeni insan bulmak zor senin ki komple oyuncu bir insan hiç mi beceremez inceliği,hödük. Bir an evvel kurtulmanı diliyorum tekrar tekrar tatlım

Teşekkür ederim tatlım
İncelik onda ne gezer bunca şeyleri yaşattıktan sonra. Allahından bulsun inşallah.

Bu adamları neyle besliyorlar. Nasıl yetiştiriyorlar da böyle iğrenç mahlukatlar ortaya çıkıyor cidden anlamıyorum..

Ne şerefsiz bir insanmış. İnsanmış diyorum çünkü adam değil.

Ne mutlu sana konu sahibi.
Kurtuldun inşallah bu pislikten?

45. Sayfadan sonra epey uzamış takip edemedim ama hayatının geri kalanını umarım çok mutlu ve çocuk sahibi olarak geçirirsin.

Lanet adamlar.
İnsanların hayatını mahvetmekten öteye geçemiyorlar.

Tövbe ya. Çok sinirlendim.
Anaları bunları doğurmuyor s.ciyor demek ki.

Kendimi tutamıyorum

Neyse hayatında mutluluklar dilerim.
Boşanıyoruz de ben de mutlu olayım

evet şükür ki boşanma davası açtı ve kararlı.

Yorumun için teşekkür ederim canım.
Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin. Karşıma doğru düzgün bir insan çıkmadı en güzel zamanlarım boşa gitti. Allahım bundan sonrasını hayretsin inşallah. Bana böyle davranan diğer insanlara da aynısını yapar. Dilerim ki başka kimsenin canı yanmasın , böyle insanlarla karşılaştırmasın.

Ben bu adama daha ne diyim ya.Bir de utanmadan evime geliyor.
Bu kadar seviyesiz hiçbirşey olmamış gibi davranan insandan nefret ediyorum artık.
Ailem senin yalanlarını dinlemek zorunda değil anlasana be adam!!
Senin sevgin de ,olmayan duyguların da,yere batsın inşallah.
Barışmak için taklalar atıyor. Araya kimi sokarsan sok bu iş değişmeyecek artık yüzüne bakmayacağım. Ailemin verdiği huzurun binde birini bile yaşatmadı ki bana sözlerinin değeri olsun.
Çok iyi yaptım kapımdan kovmakla. Ne ailem ne de ben daha fazla üzülmeyeceğiz.
Şükürler olsun ki kurtuldum...

En doğrusunu yapmışsınız hakkınızda hayırlısı olsun Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın mutlu olun inşallah.

Cok sinirleniyorum, o kadar lafin, davranisn uzerine hala ne yuzle barismak icin gelebiliyor? Arkadasim lutfen unutma bunun seni sevdigi falan yok cocuguna bakici ariyor, kendine de hizmetci. Simdi sana cocuk annesi ne gidecek der inanma hamile kalirsin yine her sey basa sarar. Sakin bu kararliligindan vazgecme. Neden boşandigim onu cocuguna hizmetci yaptigini vs soyledin mi ? Bunlara aciklamasi neymis acaba.

Kesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum. Birçok şeyi saydırdım sinirden. Sevgisine asla inanmıyorum. Her zaman savunduğu gibi o sadece bir çocukmuş katlanmam gerekirmiş, ilerde düzelirmiş birsürü vıdı vıdı...
Barışmam asla. Çocuk yapmak hayatımın hatası olur, iyiki hamile kalmamışım Allahım korumuş şükürler olsun. Laflarına asla inanmıyorum. Bir insan ancak bu kadar samimiyetsiz ve yapmacık olur.
Rabbim bildiği gibi yapsın.

Ay bana o cocuk katlanman gerekir, ileride duzelir deseydi ben kafasini gozunu patlatirdim sinirden. Cocuk falan dinlemez hepsine toptan giydirirdim. Cocugu sanki senin icin yaptilar kahrini sen cekecekmissin :) sinir krizi gecirir katil olurdum kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…