- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 333
- 39
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
BENCE DEMIS YA BANKADA PARA VAR.BENCE SALLIYOR.KIMSEYI DE BULAMAZ EVE IYI OLMUŞ.EVI DE B.. GOTURUR HARIKA OLMUS:)Alacağım. Teşekkür ederım saolun
bankada param var demişti onda senin hakkın vardır evlendikten sonra biriken kısmı varsa. onu soyledin mi avukata? bence cektiklerin için yuklu bir tazminat ve nafaka iste
BENCE DEMIS YA BANKADA PARA VAR.BENCE SALLIYOR.KIMSEYI DE BULAMAZ EVE IYI OLMUŞ.EVI DE B.. GOTURUR HARIKA OLMUS:)
Konunu baştan beri takip eden biri olarak kafamda yine de bir endişe var. Yanlış anlamazsan tabi; şimdi sen buraya ilk çocuk istiyorum o istemiyor diye geldin. Sonra bizim de yönlendirmemizle cesaret buldun (sen bunu kendin soyledin) ve evden ayrıldın iş boşanmaya geldi...Yani çocuk isterken boşanma...Hani ani mi oldu ya da iş iyice ciddiye binip adamın paçaları tutuşursa gelip ikna eder mi seni? Çocuk bende kalmayacak senle de bebek yapıcaz falan dese?
Ben sürekli sorunlarla, ezilmekle 3 senemi geçirdiğim için yaşadıklarım bana hiç yorumlardaki kadar ciddi gelmemişti. O zamanlar hayatım hep bu işleyişte olduğu için olanı biteni farkında değildim. Yorumlar beni kendime getirdi. Çok kötülük ettiğimi farkettim kendime.
Beni ikna etme durumu söz konusu olamaz, yaşadıklarımı asla unutamam. Kolay şeyler yaşamadım. Çocuk da yapamam böyle bir adamdan. Evladımın böyle berbat bir ortamda yetişmesine gönlüm razı olmaz. İstediği kadar pişman olsun af dilesin. Beni çoktan kaybetti geri dönüşü yok. Asla
anladım....inşallah ilerde bigün bebek sahibi olursan lütfen burdan paylaş :) mutlu ol Allah büyük
Insan bazen sorunlarina disaridan bakamiyor, oyle alisilageldigi icin normalmis saniyor. En azindan daha fazla vakit kaybetmeden haketmediginiz sacma bir hayatin farkina vardiginiz icin mutlu olmalisiniz. Artik 70 yasina gelipte farketmekte vardi.
Yuh terbiyesz, ne zannediyor kendini bulunmaz hint kumaşı mi, adi adamKonuştum...
Karar verdim ayrılıyorum.
Dün gece geldiğinde odaya çağırıp kararımı açıkladım. Şuan ailemin evindeyım az önce geldim buraya. Eşyalarımı topladım herseyımı aldım taksi tutup geldim.
Dün akşam karşıma alıp konuştum artık bu şekilde devam edemeyeceğimi bana karşı saygısının kalmadığını çok ezildiğimi anlattım. Baya bir tartıştık. Bana ettığı küfürleri anlatmayacağım kimsenin midesi kaldırmaz. Ömür boyu çocuksuz, anne olamadan yaşamak istemediğimi söyledim. O da bana sen kimsin ki çocuğumun yanında dedi, erkeğim ben her türlü evlenirim, çocuğuma bakıcı tutarım bastırırım parayı kadın getırırım dedi. Madem bu kadar değersizim artık uzatma ben ailemin yanına gidicem dedim. Köpek gibi yalvarma sonra almam seni dedi, ailenin beş parası yok aç aç yaşarsınız dedi. Benim kimseye ihtiyacım yok, zaten çalışıyorum öleceksemde aclıktan ailemin yanında ölürüm dedim, çocuğun sana huzur mıtluluk versın bundan sonra dedim.
İkinci şoku da akşamki sözlerıyle yaşattı bana benim hesabım var param var bankada dedi paşalar gibi yaşarım oğlumla dedi, benim yaşantım garanti dedi. Şok oldum bunca zaman biriktirdiğini benden saklamış. Maaşımdan aldıkları da vardır o paranın içinde buna eminim. Yazıklar olsun sana dedim keşke ailemi bırakmasaydım senın için dedım. Bu kadar kıyamıyodun gelmeseydın s....r git dedi bana. Eşyalarımı toplamak için dolabımı açtım bavulumu indirdim yukardan, bir sürü küfür saydı bana , gidecen demek dedi sırtıma yumruk attı.İçeri gttı Tv izlediler oğluyla umrunda bile değildi. Topladm herşeyımı aldım neyım varsa. Oğluyla beraber yattı bu kadın üzülmüş bide üstüne yumruk attım ne halde bu demedi gttı uyudu. Sabah kalktığında kapım kilitliydi öyle kapatıp durdum odamda. Aç dedi kapıyı açtım , maşallah toplamışın herseyını dedi ne kadar heveslisin ayrılmaya dedi. Evliliğimde tat tuz mu bıraktın dedim. Seni hayatımda görmek istemıyorum artık dedim. Götüreyım arabayla ananın kapısına dedi, gidersen dönemezsin dedi. Döndüğünde başka şeylerle karşılaşırsın dedi. Bnm sana ihtiyacım yok dedim taksi tutar giderım dedim. Çağırdım taksiyle geldim ailemin yanındayım asla da o eve dönmek istemıyorum. Benim için bu evlilik sona erdi. Hala yumruğunun acısını yaşıyorum sırtımı morarttı lanet adam. Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın . Yaşasın kıymet verdığı, yere goğe sığdıramadığı oğluyla. Bitirdim herseyı
Burada bana destek veren herkese çok teşekkür ederım. Allah hepinizden razı olsun.
Evet canım hiç farkında olmuyorsun.Insan bazen sorunlarina disaridan bakamiyor, oyle alisilageldigi icin normalmis saniyor. En azindan daha fazla vakit kaybetmeden haketmediginiz sacma bir hayatin farkina vardiginiz icin mutlu olmalisiniz. Artik 70 yasina gelipte farketmekte vardi.
Yuh terbiyesz, ne zannediyor kendini bulunmaz hint kumaşı mi, adi adam
Sizi de tebrik ediyorum kocam kocam diye ağlayan zayıf kadınlardan olmadığınız için.
Vurmak ne demek, Allah cezasını versin
İnşallah bundan sonra çok daha iyi olur herşey sizin için.
Bir gelişme var mı ? İyi misiniz ?
İyiyim çok şükür canım teşekkür ederim.
Boşanma sürecindeyim. İnşallah en kısa zamanda dava tarihim belli olur. Ailemle kendimi daha mutlu hissediyorum. İş arayışındayım ailemin bulunduğu ilçede iş bulmayı düşünüyorum.
Senin adına o kadar çok seviniyorum ki, sanki kendim bi pislikten kurtulmuşum gibi. Umutla doluyorum böyle güçlü olduğunda. Allah sana bundan sonra güzel bi hayat nasip etsin inşallah
Canim geçmiş olsun şimdiden.
Konun ilk açıldığında okumuştum.
Sonra ne oldu bitti bilmiyorum ama boşanma kararı almışsın . Şimdiden yeni hayatın sana mutluluklar getirsin.
Seni ne bu aşamaya getirdi? Nedenin sağlamdı zaten ama
Okudum şimdi. Beş para etmez herifin tekiymis.
En başından kafasında ayrılık düşüncesi varmış zaten bu yaptığı ve konuştuğu her şeyden belli.
Oh Kurtuldun. Önüne bak canım.
Ne güzel güçlü ol böyle.
Bi damla gözyaşı bile haketmiyor, sakin akıtma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?