Eşim Çocuk Yapmak İstemiyor(çocuksuz evlilik devam eder mi?)

bankada param var demişti onda senin hakkın vardır evlendikten sonra biriken kısmı varsa. onu soyledin mi avukata? bence cektiklerin için yuklu bir tazminat ve nafaka iste

Evet hepsini konuştum avukatla zaten benimle evlendikten sonra acılan bir hesapsa onda benim de hakkım olacak. Tarihi araştırılacak. Ki büyük ihtimal evlendikten sonra açtı. Benim maaşımdan da koymuştur buna eminim. Hakkım olanı alıcam zaten. Ama nafaka almayı düşünmüyorum. Boşandıktan sonra bir bağım olsun istemiyorum onunla sadece tazminatımı alacağım.

BENCE DEMIS YA BANKADA PARA VAR.BENCE SALLIYOR.KIMSEYI DE BULAMAZ EVE IYI OLMUŞ.EVI DE B.. GOTURUR HARIKA OLMUS:)

Yok cnm. Varmış hesabı bir anlık hırsla söylemediğine eminim. Öyle bile olsa tazminatımı alacağım zaten. Benim çok canımı yaktı.

Konunu baştan beri takip eden biri olarak kafamda yine de bir endişe var. Yanlış anlamazsan tabi; şimdi sen buraya ilk çocuk istiyorum o istemiyor diye geldin. Sonra bizim de yönlendirmemizle cesaret buldun (sen bunu kendin soyledin) ve evden ayrıldın iş boşanmaya geldi...Yani çocuk isterken boşanma...Hani ani mi oldu ya da iş iyice ciddiye binip adamın paçaları tutuşursa gelip ikna eder mi seni? Çocuk bende kalmayacak senle de bebek yapıcaz falan dese?

Insan bazen sorunlarina disaridan bakamiyor, oyle alisilageldigi icin normalmis saniyor. En azindan daha fazla vakit kaybetmeden haketmediginiz sacma bir hayatin farkina vardiginiz icin mutlu olmalisiniz. Artik 70 yasina gelipte farketmekte vardi.

Insan bazen sorunlarina disaridan bakamiyor, oyle alisilageldigi icin normalmis saniyor. En azindan daha fazla vakit kaybetmeden haketmediginiz sacma bir hayatin farkina vardiginiz icin mutlu olmalisiniz. Artik 70 yasina gelipte farketmekte vardi.

çok doğru işte o da aklın kendini koruma mekanızması...yapılan yanlışları normalleştiriyor alışıyor kabulleniyor çünkü oburturlu basedemez delirir kendini yer beyin...sonra biran birisi dışardan bakıp bişey soyluyor o girdabın dışına biran çıkıp kendine objektif bakıyorsun ben napıyorum diyorsun...

Yuh terbiyesz, ne zannediyor kendini bulunmaz hint kumaşı mi, adi adam
Sizi de tebrik ediyorum kocam kocam diye ağlayan zayıf kadınlardan olmadığınız için.
Vurmak ne demek, Allah cezasını versin
İnşallah bundan sonra çok daha iyi olur herşey sizin için.

Evet canım hiç farkında olmuyorsun.
Ciddiyetini anlayamıyorsun. Allah herkesin kalbine göre versin dilerim ki.

Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Bu zamana kadar sabrettığım yeter diye düşünüyorum. Allah kurtardı bu hayattan beni.

Bir gelişme var mı ? İyi misiniz ?

İyiyim çok şükür canım teşekkür ederim.
Boşanma sürecindeyim. İnşallah en kısa zamanda dava tarihim belli olur. Ailemle kendimi daha mutlu hissediyorum. İş arayışındayım ailemin bulunduğu ilçede iş bulmayı düşünüyorum.

Senin adına o kadar çok seviniyorum ki, sanki kendim bi pislikten kurtulmuşum gibi. Umutla doluyorum böyle güçlü olduğunda. Allah sana bundan sonra güzel bi hayat nasip etsin inşallah

Senin adına o kadar çok seviniyorum ki, sanki kendim bi pislikten kurtulmuşum gibi. Umutla doluyorum böyle güçlü olduğunda. Allah sana bundan sonra güzel bi hayat nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. İnşallah herşey daha güzel olacak. Bunun için adımlarımı attım. Bakalım ileriki hayatımda mutlu olurum inşallah.

Canim geçmiş olsun şimdiden.
Konun ilk açıldığında okumuştum.
Sonra ne oldu bitti bilmiyorum ama boşanma kararı almışsın . Şimdiden yeni hayatın sana mutluluklar getirsin.
Seni ne bu aşamaya getirdi? Nedenin sağlamdı zaten ama
Okudum şimdi. Beş para etmez herifin tekiymis.
En başından kafasında ayrılık düşüncesi varmış zaten bu yaptığı ve konuştuğu her şeyden belli.
Oh Kurtuldun. Önüne bak canım.
Ne güzel güçlü ol böyle.
Bi damla gözyaşı bile haketmiyor, sakin akıtma.

Son düzenleme:
Çok bile çekmişsiniz onun kahrını. Kendini köle tüccarı mı sanıyor beyefendi.
Allah bundan sonra bahtınızı güldürsün inşallah yolunuz açık olsun.

Çocuk olmadan aile olunmaz. eşin belki zamana bırakmak istiyor belki çocuğun sorumluluğunu almak istemiyor belki de evliliğe olan saygısı kalmadı o yüzden istemiyor. Bilemeyiz açık açık sormak lazım.

Teşekkür ederim canım.
Allahıma binlerce şükürler olsun ki daha fazla bu hayatın içinde sürünmekten beni kurtardı. Geçerli sebebim birsürü var ki bunlara kimse katlanmazdı. Sevgi hiçbirşeye yetmiyor tek başına. Evlendiğiniz adam gerçekten adam çıkmıyor malesef. Allah herkesin bahtını açık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…