- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Ay bana o cocuk katlanman gerekir, ileride duzelir deseydi ben kafasini gozunu patlatirdim sinirden. Cocuk falan dinlemez hepsine toptan giydirirdim. Cocugu sanki senin icin yaptilar kahrini sen cekecekmissin :) sinir krizi gecirir katil olurdum kesin.
Ay canım valla ne kadar şükretsen az. Sonunda kurtulacaksın bu yalancı kandırıkçı saygısız bencil adamdan. Fazla bile çektin zaten, o kafasını duvardan duvara vursadursun sen işe gir paranı kazan yeni bir çevren olsun. İnşallah karşına seni hakeden bir adam çıkar ve hayırlı sağlıklı bebişleriniz olur. Senin adına çok sevindim gerçekten, bu dik kararlı asil cesaretli cool duruşun için de ayrıca tebrik ederim seni, dumur oldu eski kocan dumurrr!!!
Ben bu adama daha ne diyim ya.Bir de utanmadan evime geliyor.
Bu kadar seviyesiz hiçbirşey olmamış gibi davranan insandan nefret ediyorum artık.
Ailem senin yalanlarını dinlemek zorunda değil anlasana be adam!!
Senin sevgin de ,olmayan duyguların da,yere batsın inşallah.
Barışmak için taklalar atıyor. Araya kimi sokarsan sok bu iş değişmeyecek artık yüzüne bakmayacağım. Ailemin verdiği huzurun binde birini bile yaşatmadı ki bana sözlerinin değeri olsun.
Çok iyi yaptım kapımdan kovmakla. Ne ailem ne de ben daha fazla üzülmeyeceğiz.
Şükürler olsun ki kurtuldum...
Gelişmeler için mutlu oldum. Kurtar paçanı bu sülük adamdan. Buldj bedava işini görecek birini bi de darp etti seni. Şimdi dank etti tabi kafası da çalışmıyor adamın yeni dank ediyor.
Ahhah birileri hani acliktan olecekti. Anladiginiz uzere iki tas corba yapanlari olmayinca kendileri olmek uzerePisliklerinde bogulacaklar aha yaziyorum buraya.
Hiç sorma canım. Ben açlıktan ölecek olsam da ailemin yanında ölmeyi tercih ederim. Hiç değilse kıymetimi biliyorlar.
O değil çorba yumurta bile yapamaz. O daha çok taşlara vuracak kafasını, ben ne yaptım dicek ama boş.
5 çeşit yemek vardı sofrasında hergün eksiksiz.
Şimdi yoook. Çok iyi yaptım ayrıldım.
Enayiliğine doymasın. :) Öyle kolay değil insanın çocuğuna öz annesi gibi bakacak birini bulmak.
Anlattığınıza göre kendi annesi bile çocuğu pek istemiyormuş az kafası çalışsa kendi annesi bile
istemezken benim çocuğuma böyle güzel bakıyor diye ne kadar şanslı olduğunu farkedip sizi
el üstünde tutası lazımdı..
Bunu ne kadar anlatmaya çalıştıysam da anlamadı.
Etrafımızdaki herkes aynı şeyi söylüyor. Sen böyle birini ömrün boyunca bulamazsın diyorlar ama anlayan kim.
Kafa aynı kafa hiç değişmeyecek. Yine saçma düşünceler, yine vicdansızlıkla dolu bir hayat. Ne köy olur ne kasaba yani.
Anlamaz çünkü adamdaki zihniyet o kadar bozuk ve hasta ki başkasının söylemesine uyarmasına bile gerek
olmayan bir durumu bile idrak edemiyor. İsterse bin kişi akıl versin değişmez.
Boşanıyorlar,konuyu şöyle bir kabasından okuyunkendinizi anlatmaya çalışın evlenmeden önce madem neden baştan olmaz dememiş herşeyi açık ve dürüst bir şekilde en başından konuşması gerekiyordu ayrıca size karşı da anlayışlı olması gerekiyor sizin ilk evliliğiniz bu arada oğluyla aranız nasıl?
o şahıs tutuşacak demiştikKesinlikle aynı şeyleri düşünüyorum. Birçok şeyi saydırdım sinirden. Sevgisine asla inanmıyorum. Her zaman savunduğu gibi o sadece bir çocukmuş katlanmam gerekirmiş, ilerde düzelirmiş birsürü vıdı vıdı...
Barışmam asla. Çocuk yapmak hayatımın hatası olur, iyiki hamile kalmamışım Allahım korumuş şükürler olsun. Laflarına asla inanmıyorum. Bir insan ancak bu kadar samimiyetsiz ve yapmacık olur.
Rabbim bildiği gibi yapsın.
o şahıs tutuşacak demiştikparasıyla hizmetçi tutacaktı hani parası çoktu nooooldu
Boşanıyorlar,konuyu şöyle bir kabasından okuyun
bence hatasını anlamış bile olsa sırf o son gece sana köpek gibi bana yalvaracaksın, senin paran yok ben paramla çocuğumu yaşatırım vs dedikleri için bile asla dönmezdim. karısına böyle laflar edebilen bir insan müsveddesinden ne çocuk yapılır ne de kendi gibi yetiştirdiği çocuğuna bakılır
Amin canım teşekkür ederim çok saolAllah hayırlısını versin böylesi nasipmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?