- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor.
Bir kere böyle bir dünya yok. Sizi geniş aile seviyorum diye kandırıp böyle sıyrılamaz. Çok gerçekçi nedenlerle gelmeli. Benim için ayrılığa kadar gidebilecek bir konu. Kandırılmış olmak çok sinir bozucu.
Bende buna çok üzülüyorum.
Bu kadar bencillik fazla yok öyle bi dünya Allah büyük konuşturmasın ama hem ilk evliliğim olacak hemde adam beni kandırack çocuk yapmayacak ne hakkı var buna ben olsam direk boşanırdım konuşmayla yola gelmiyosa zamanında tercihini evlenip boşanan çocuğu olan biriyle yapsaydı şartlar eşit olsaydı o haldeMerhaba KK hanımları
Ben 3 senedir evliyim. Eşimin 2. benim ilk evliliğim.Eşimin bir tane evladı var önceki evliliğinden. Evlenmeden önce eşim geniş bir aile olmak istediğini dile getiriyordu fakat evlendikten sonra, bu fikri birdenbire yok oldu.
Oğlum var onu seversin diyor,ben o duyguyu tatdım zaten istemiyorum diyor. Oğlu bizimle yaşıyor 13 yaşında. Acaba oğlu olduğu için, kıskançlık olmasın diye mi istemiyor çocuk ? Fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Yakin zamanda tekrar konstunuzmu esinizle bu kouyu düzgün oturupta. O zaman tepkisi nasildi? Cocuk konusu cok önemli, bu güzel seyi elinizden almasina izin vermeyin. Ileride cok üzülürsünüz ve is isten gecmis olur.
Eşiniz oldukça bencil ben o duyguyu tattim diyor fakat siz tatmadiniz...
Fikirleri benim canımı çok yakıyor. Madem böyle düşünüyordu evlenmeden bunu söylemeliydi. Çocuk var diye ömür boyu böyle yaşamak zorundamıyım.
Herkesin ilk çocuğu ilk göz agrisidir. İyi o zaman bi tane çocuğu olan kimse bir daha yapmasin.Evet her fırsatta söylüyorum. O bebek mağazalarının yanından geçerkenki halimi görseniz acırsınız. İçim gidiyor. Eşim kabullenmiyor. Benim önceliğim oğlum diyor. İlk göz ağrım diyor.
eşin çok bencil biriymiş. o tatmış evlat duygusunu ama sana engel oluyor.
üstelik seni kandırmış yalanla dolanla. normalde çocuksuz evlilik olur neden olmasın. Allah nasip etmez ya da çiftler istemezler. ama siz istiyorsunuz, eşiniz de pişkin pişkin oğlum var sev işte diyor. 13 yaşındaki genç delikanlının neresini sevecekmişsin acaba?? çok ciddi problem bence. hani annelik duygusunu tatmaya engel olan bir insan boşamalık başka da bişey değil.
Gerçekten kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir yere kadar. Gizlice bebek patikleri falan alıyorum saklıyorum. Arada çıkarıp bakmak için. O bunların farkında bile değil, ne kadar üzüldüğümün.
İçim acıdı okuyunca ben evli değilim yaşım gereği allah saklasin belkide bebeğim olmayabilir seni cok iyianladim.Senin yasadigin bu durumda boşarım ben bu adamı.Gerçekten kendimi başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor. Bir yere kadar. Gizlice bebek patikleri falan alıyorum saklıyorum. Arada çıkarıp bakmak için. O bunların farkında bile değil, ne kadar üzüldüğümün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?