Böyle okudum

Kayınpeder kim oluyorda seni duvara çarpıyor ya!!!
Sen bide çocukmu istiyorsun bu yaratıktan
İyikide çocuk olmamış yoksa yazık günah ilerde sevgisiz hasta ruhlu bi çocuk olurdu
Ya bir de hala çocuk istiyor böyle birinden. Bi de adamın sinirine verdim deyip susmuş. Sinir hali böyle ise zar zor ikna olup çocuğu kabul etse kim bilir çocuğa ne yapar.. Offff

Yahu o değil sizin istememeniz lazım bu adamdan çocuk..
Böyle evlilik mi olur?
Ne değişik şeyler okuyorum burda.
Adam çocuk olurda boşanırsak nafaka vermemek için devlete atansın moduna girmiş saçma sapan bir insan.
Kv istedi diye çocuk aldırılmış falan acilen boşanın çocuk falan yapmayın zaten bu adamdan.
Bu hesaplarla evlilik olmaz.

Ya bir de hala çocuk istiyor böyle birinden. Bi de adamın sinirine verdim deyip susmuş. Sinir hali böyle ise zar zor ikna olup çocuğu kabul etse kim bilir çocuğa ne yapar.. Offff
Valla akıllanmamış ki tekrar çocuk istiyo ya bu yaratık sana yüzünü zaten göstermiş ne demeye daha bide çocuk istiyosun millet 5 6 sene çocuk yapmıyo evliğim otursun gezelim tozalım diye
Ya baba gibi psikopat olacak ya ezik bi çocuk olacak

Bu nasıl paragözlüktür? Altınlarınızla araba alınmış. Diğer paralar da iç edilmiş resmen. Sanki borçlarını ödemek için sizinle evlenmiş. Evlendiğinize göre bunun ayrı gayrısı mı olur?

Ben kolayca birilerine boşan demem ama buna kolayca diyeceğim. İstediği kadar havlasın, boşan. O iç edilen takıların için de dava ile alınabiliyorsa al. Terbiyesizler. Bir de bebeğinize de müdahale ediliyor. Affedersiniz ama bildiğiniz kölesiniz.

Sinirine verdim dediğim kayınpeder O yazdığım kötü hareketleri yapan
Babanıza siktir olun gidin demiş kocanız. Nasıl evlatsınız siz de ailenize bu muameleyi yaptırıyorsunuz? Hiç mi içiniz acımadı?
Benim babama böyle bir şey diyecek adamın dilini koparır, bir tarafına monte ederim.

Ay hangi birine değineyim seçemedim.
Facia bir evlilik.
Sözlerim size ağır gelmesin ama bence sizin desteğe ihtiyacınız var.
Böyle bir ortama çocuk getirmek için çabalayıp annelik hakkınızın elinizden alındığını düşünüyorsunuz.
Sorun bu mu gerçekten?
Bundan önce düşüneceğiniz o kadar büyük problemleriniz var ki.
İnşallah kurtulursunuz eşiniz de hakettiğini bulur.

İnsanın kabullenmesi zor geliyordur muhtemelen, kondurmak istemiyordur ama bana kalırsa aşk, sevgi karşı tarafta bitmiş. Evliliğin başında bile var mıymış emin olamadım. İnsan evlenir evlenmez takılan takıları da alıp para derdine düşmez. Karşılıklı oturulur konuşulur ne yapalım, nasıl yapalım diye. Çocuk aldırmaya zorlamalarına girmiyorum bile.
Ama yine de şanslısın. Adam gerçek yüzünü gizlemiyor, yalan söylemiyor. Direk söylüyor. Çocukta yok. Boşanma durumunuz daha kolay olur, tabi siz boşanmak isterseniz.

Anasının ağzıyla eşine kürtaj yaptıran biri... Kabus olmalı bu. Asla ama asla çocuğu haketmiyor zaten. Siz de kendinizi prangalamadan kurtulun bu kişiden bence.

Bu adamla halen daha ne diye evlisiniz? Bence en kisa zamanda boşanın. İnsan karisinin maddi hesabinimi yapar o arkadaşına dedigide cok sacma olmus ama gerckten terbiyesizce olmus davranisi

Maddi olarak niye ayrısınız ben anladım orayı.
Bide kayınvalideniz aldırın demiş ne alaka bu sizin ve eşinizin vermesi gereken bir karar burada eşiniz suçlu onları duruma karıştırmakla.
Eşiniz empati yoksunu ve bencil.

Para evliligi, bu aile bir cana kıyılması icin size sormadan hep birlikte karar vermişler, size baskı yapıp bebeginizi sizden koparmışlar... Nasıl yaaa.. Ne vicdansız, merhametsiz insanlar... Piskolojinizi cok güzel yönetiyorlar farkında degilsiniz hala... Ben cocuk istemeyen, para icin şartlar koşan adama tekmeyi basarım nettt.. Vicdansızlar... Böyle sülaleyi Rabbım düşmanımdan dahi korusun... Hayatım da böyle igrenç bir şey duymamıştım... Para her zaman elde edilir! Ama evlat her zaman nasip olmaz......

Kayinbaba tarafından şiddet var
Kayınvalide çocuğun alınmasına karar veriyor
Adam psikolojik şiddet uyguluyor
Bir yere bağlayıp kirbaclamadiklari kalmış
Siz hala çocuk diyorsunuz çocuğun da başını yakarsınız siz ne diyim Allah akıl ,fikir ,vicdan ve muhakeme yeteneği versin

Okudukça ağzım açık kalıyor. Çocuk yapmayı geçin bunlarla yaşanılmaz.

esiniz doktor mu?
bir arkadasim ayni seyleri yasadi kendisi de doktor oldugu halde tusu gecememisti surekli baski yapiyordu atanmasi konusunda calismasi konusunda kiza yapmadigini birakmadi kiz hem bebek hem tusa calisiyordu bana onu hatirlattiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…