- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- 63
- Konu Sahibi tomrishatun123
-
Peki siz niye bu adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz? Asıl düşünmeniz gereken bu bence.Bunlar bana bahane gibi geliyor, evimize giren para ortak değil eşimin parası, ortak olarak görülmedi hiç, düğünde takılan altınlardan bi çeyrek dahi bana geçmedi onun altını onun ihtiyaçları borçları bedelli askerliği ve ailesi için harcandı. Benim ailemin tarafı takılan altınlarla şuan ikimizin kullandığı arabayı aldık. kendimi hep sığıntı gibi hissettim maddiyat konusunda kendi paramı kazanana kadar herhangi bi masraf yaptırmadım kişisel ihtiyaçlarım için, iki üç yeni parça dışında bekarlık kıyafetlerimi giyiyorum bile diyebilirim, arada sırada annem gönderiyordu. Şuan işe girdim ama özel sektör olduğu için eşim işin net değil çocuk doğursan yine işsiz kalırsın devlete atanana kadar çocuk yapmak istemiyorum dedi. İş arkadaşına atanana kadar çocuk yapmayacağım boşanırsak nafaka vermek istemiyorum demiş. Çok zoruma gidiyor. Dün boşanmayı teklif ettim sakince, sinirlendi konuları çarpıttı üstelemedim.
Başkasının lafıyla çocukmu aldırdınız yazık1 senelik evliyiz. evliliğin 4. Ayında yanlışlıkla gebe kaldım, aramızda o sıra ailesinden kaynaklı problemler yaşanıyordu. Eşimin annesi de ikide bi aldırın diye eşimi arayıp sıkıştırıyordu. Benim de mücadele etmeye gücüm yoktu hiç çok kırgındım ve ilk bebeğimi aldırdık. Sonraki süreçlerde aramızı düzeltmeye çabaladık dediğim gibi genel olarak ailesinden kaynaklı yaralarımızı tamir etmeye çalıştık. Şimdi aramız daha iyi. Ama eşim çocuk istemiyor artık. Konuşmalarından uzun yıllar istemediğini anlıyorum. Benim işimin düzenimin maddiyatımın net olmayışını öne sürüyor. İş düzeni ve Maddi olarak kendisi çok iyi durumda. Kendimi annelik hakkım elimden alınmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe güvenmiyorsa neden halen birlikteyiz bilmiyorum.
Sen şu ukalaya bı boşanma davası aç da o altınlar kiminmiş görsün anyayi konyayiBunlar bana bahane gibi geliyor, evimize giren para ortak değil eşimin parası, ortak olarak görülmedi hiç, düğünde takılan altınlardan bi çeyrek dahi bana geçmedi onun altını onun ihtiyaçları borçları bedelli askerliği ve ailesi için harcandı. Benim ailemin tarafı takılan altınlarla şuan ikimizin kullandığı arabayı aldık. kendimi hep sığıntı gibi hissettim maddiyat konusunda kendi paramı kazanana kadar herhangi bi masraf yaptırmadım kişisel ihtiyaçlarım için, iki üç yeni parça dışında bekarlık kıyafetlerimi giyiyorum bile diyebilirim, arada sırada annem gönderiyordu. Şuan işe girdim ama özel sektör olduğu için eşim işin net değil çocuk doğursan yine işsiz kalırsın devlete atanana kadar çocuk yapmak istemiyorum dedi. İş arkadaşına atanana kadar çocuk yapmayacağım boşanırsak nafaka vermek istemiyorum demiş. Çok zoruma gidiyor. Dün boşanmayı teklif ettim sakince, sinirlendi konuları çarpıttı üstelemedim.
Annesinin sözüyle evladına kıyan birisiyle neden hala evlisiniz ? Birde tekrar çocuk diyorsunuz pes. Yapın 3 ay sonra tekrar aranız bozulsun ailesi istemesin falan gene mi kürtaj olacaksınız. Siz ciddi manada sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bir psikoloğa falan gidin lütfen1 senelik evliyiz. evliliğin 4. Ayında yanlışlıkla gebe kaldım, aramızda o sıra ailesinden kaynaklı problemler yaşanıyordu. Eşimin annesi de ikide bi aldırın diye eşimi arayıp sıkıştırıyordu. Benim de mücadele etmeye gücüm yoktu hiç çok kırgındım ve ilk bebeğimi aldırdık. Sonraki süreçlerde aramızı düzeltmeye çabaladık dediğim gibi genel olarak ailesinden kaynaklı yaralarımızı tamir etmeye çalıştık. Şimdi aramız daha iyi. Ama eşim çocuk istemiyor artık. Konuşmalarından uzun yıllar istemediğini anlıyorum. Benim işimin düzenimin maddiyatımın net olmayışını öne sürüyor. İş düzeni ve Maddi olarak kendisi çok iyi durumda. Kendimi annelik hakkım elimden alınmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe güvenmiyorsa neden halen birlikteyiz bilmiyorum.
O ne be proje evliliği mi bu? Bırak ya seni daha içine sindirememiş çocuğu hiç sindiremez bu. Çocuğa yazık olur. Hayattan beklentileriniz farklı hoş böyle proje usulü evlenen insanın evlilikten nasıl beklentisi var anlayamadım. Bence boşan bu robotla daha fazla vakit harcama. İlla ki karşına gönlüne göre biri çıkar.Bunlar bana bahane gibi geliyor, evimize giren para ortak değil eşimin parası, ortak olarak görülmedi hiç, düğünde takılan altınlardan bi çeyrek dahi bana geçmedi onun altını onun ihtiyaçları borçları bedelli askerliği ve ailesi için harcandı. Benim ailemin tarafı takılan altınlarla şuan ikimizin kullandığı arabayı aldık. kendimi hep sığıntı gibi hissettim maddiyat konusunda kendi paramı kazanana kadar herhangi bi masraf yaptırmadım kişisel ihtiyaçlarım için, iki üç yeni parça dışında bekarlık kıyafetlerimi giyiyorum bile diyebilirim, arada sırada annem gönderiyordu. Şuan işe girdim ama özel sektör olduğu için eşim işin net değil çocuk doğursan yine işsiz kalırsın devlete atanana kadar çocuk yapmak istemiyorum dedi. İş arkadaşına atanana kadar çocuk yapmayacağım boşanırsak nafaka vermek istemiyorum demiş. Çok zoruma gidiyor. Dün boşanmayı teklif ettim sakince, sinirlendi konuları çarpıttı üstelemedim.
Esiniz ilerde sizinle bosanacagini düsunuyor. O aile varken de bosanir. Annesi muhtemelen cocuk dusunme sakin deyip duruyor. Aldır diyen kv bunu da kesin der. Bosanin onünüze bakın kaybolacak yillariniza yazık1 senelik evliyiz. evliliğin 4. Ayında yanlışlıkla gebe kaldım, aramızda o sıra ailesinden kaynaklı problemler yaşanıyordu. Eşimin annesi de ikide bi aldırın diye eşimi arayıp sıkıştırıyordu. Benim de mücadele etmeye gücüm yoktu hiç çok kırgındım ve ilk bebeğimi aldırdık. Sonraki süreçlerde aramızı düzeltmeye çabaladık dediğim gibi genel olarak ailesinden kaynaklı yaralarımızı tamir etmeye çalıştık. Şimdi aramız daha iyi. Ama eşim çocuk istemiyor artık. Konuşmalarından uzun yıllar istemediğini anlıyorum. Benim işimin düzenimin maddiyatımın net olmayışını öne sürüyor. İş düzeni ve Maddi olarak kendisi çok iyi durumda. Kendimi annelik hakkım elimden alınmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe güvenmiyorsa neden halen birlikteyiz bilmiyorum.
Bunlar bana bahane gibi geliyor, evimize giren para ortak değil eşimin parası, ortak olarak görülmedi hiç, düğünde takılan altınlardan bi çeyrek dahi bana geçmedi onun altını onun ihtiyaçları borçları bedelli askerliği ve ailesi için harcandı. Benim ailemin tarafı takılan altınlarla şuan ikimizin kullandığı arabayı aldık. kendimi hep sığıntı gibi hissettim maddiyat konusunda kendi paramı kazanana kadar herhangi bi masraf yaptırmadım kişisel ihtiyaçlarım için, iki üç yeni parça dışında bekarlık kıyafetlerimi giyiyorum bile diyebilirim, arada sırada annem gönderiyordu. Şuan işe girdim ama özel sektör olduğu için eşim işin net değil çocuk doğursan yine işsiz kalırsın devlete atanana kadar çocuk yapmak istemiyorum dedi. İş arkadaşına atanana kadar çocuk yapmayacağım boşanırsak nafaka vermek istemiyorum demiş. Çok zoruma gidiyor. Dün boşanmayı teklif ettim sakince, sinirlendi konuları çarpıttı üstelemedim.
boşanırsak demişse iş bitmiştir.sizi sevmiyor.günü kurtarmaya çalışıyor.atanırsak en azından maddi açıdan rahat ederim bir süre, geçen sürenin en azından biraz kaymağını yerim diye düşünüyor.seni gızden çıkartmış.kendini geçindirecek seviyeye gelsin, başıma iş çıkartmasın maddi açıdan diye sabrediyor.
Bu kadar ezik kadinlar gormek sinirimi bozuyor gercekten ya. Lutfen sen cocuk yapma cidden. Ona ogretecegin kadin modeli korkunc cunkuBunlar bana bahane gibi geliyor, evimize giren para ortak değil eşimin parası, ortak olarak görülmedi hiç, düğünde takılan altınlardan bi çeyrek dahi bana geçmedi onun altını onun ihtiyaçları borçları bedelli askerliği ve ailesi için harcandı. Benim ailemin tarafı takılan altınlarla şuan ikimizin kullandığı arabayı aldık. kendimi hep sığıntı gibi hissettim maddiyat konusunda kendi paramı kazanana kadar herhangi bi masraf yaptırmadım kişisel ihtiyaçlarım için, iki üç yeni parça dışında bekarlık kıyafetlerimi giyiyorum bile diyebilirim, arada sırada annem gönderiyordu. Şuan işe girdim ama özel sektör olduğu için eşim işin net değil çocuk doğursan yine işsiz kalırsın devlete atanana kadar çocuk yapmak istemiyorum dedi. İş arkadaşına atanana kadar çocuk yapmayacağım boşanırsak nafaka vermek istemiyorum demiş. Çok zoruma gidiyor. Dün boşanmayı teklif ettim sakince, sinirlendi konuları çarpıttı üstelemedim.
En azından çocuk istememe iyiliğini yapıyor.yoksa sizin gibi çok enayi kadın kendini bozuk para gibi harcardı.adamı tek bu konuda takdir ettim.Bu adam şaka mı yoksa gerçek miEvlenmeden önce de böyle tuhaf mıydı hiç mi anlamadınız karakterini?
Bu ne bilmiyorum ama evlilik olmadığını açıkça söyleyebilirim. Ayrıca sorun eşinizin çocuk istememesi değil o çok sonraki bir sorun, asıl sorun eşinizin eş değil bambaşka bir şey olması.
Böyle bir adam çocuk istemiyor diye üzülmek yerine boşanma avukatı arardım ben olsam.
Durduk yerde bana neden hakaret ettiğinizi hiç anlayamadım gerçekten. Çocuk istemek ya da istememek insanların tercihi sizin gibi düşünmeyen çocuk isteyen herkes enayi mi olmak zorunda?En azından çocuk istememe iyiliğini yapıyor.yoksa sizin gibi çok enayi kadın kendini bozuk para gibi harcardı.adamı tek bu konuda takdir ettim.
Okuduğunuzu anlasanız keşke.çocuk istemekte değil sorun, böyle bir kocadan çocuk istemekte.Durduk yerde bana neden hakaret ettiğinizi hiç anlayamadım gerçekten. Çocuk istemek ya da istememek insanların tercihi sizin gibi düşünmeyen çocuk isteyen herkes enayi mi olmak zorunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?