Yok artık adamın doğmamış çocuk üzerinden yaptığı hesaplara bak, çocuk olmadan boşanmayı ve nafakayı hesap etmiş Ben olsam bu laflardan sonra eşimin çocuk istememesini dert etmezdim tam tersine boşanmak için kafa yorardım. Bu nasıl kafa ya?! Bu adam aile olamamış ki sizinle. Resmen iş ortaklığı zannediyor evliliği. İnsanın öz güveni kırılır, mutsuz hisseder sürekli böyle bir adamla. Neden bu adama katlanıyorsunuz? Dişinizi gösterin biraz, güçlü durun o adamın karşısında. Sizi sakin ve sessiz bulmuş sindirdikçe sindirmiş.

E çocukla taçlandırmak istediğiniz evlilik bu mu?

Aslında farkındayım inceden inceden, ben anne olmayı istiyordum sadece ama bu yaşanan olaylar tabloyu çok netleştiriyor. Kafasının içinde hep boşanmak var belli ki bazı kötü şeyler yaşansa Bile kötü yaşantıları silip yeni güzel yaşantılar eklemek yok niyetinde. Olur diye bekledim düzelir diye. İnsan içindeyken anlayamıyor ne Yazık ki.

Adam bebeğinizi aldırmış, sizi para makinesi gibi görüyor duygu bağ ,sevgi,saygı sıfır. Niye evlisiniz hala, birde benden çocuk istemiyor diye üzülüyorsunuz. Adamın sizden tek istediği düzenli gelir karaktere bak.

kayinpederinizden dayak yemissiniz kv niz cocugunuzu aldirmanzi icin baski yapmis ailenize hakaret edilmis , size pskolojik baski yapiyorlar atanmaniz icin hala cocuk fikrinde olmaniz gercekten normal degil siz bu evlilige neden muhtac gibi davraniyorsunuz

Kusura bakma ama hala neden evlisin bu adam ve ailesiyle ?? Yani sorun çocuk istememesimi sadece ?
Psikolog olduğunuzu yazmışsınız .
Bu konuyu başka birinin yazdığını düşünün ,nasıl bir öneride bulunursunuz?
Ayrıca 4. Aylık nasıl aldırılıyor ki ?

Siz buna evlilik mi diyorsunuz? Adam sizi haraca bağlamış. “Senin işin iyi değil, çocuk doğuramazsın” nedir ya. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz?

4 aylık evliyken hamile kaldım. Çocuk alındığında 5hafta ile 6 hafta arasındaydı

Eşine işten çıkmak isteğinizi söyler misin bi? Bu konuda bi yokla onu. Çıkacağını emin bir şekilde dile getir bakalım ne diyecek

Eşine işten çıkmak isteğinizi söyler misin bi? Bu konuda bi yokla onu. Çıkacağını emin bir şekilde dile getir bakalım ne diyecek
Dün çok zorlandığımı hem sınava hazırlanıp hem 8-6 mesainin beni çok zorladığını söyledim, çıkayım mı işten dedim. Çıkma dayan sabret biraz dedi

20 günlük evliyken bana küfürler etti evden kovdu ve ailemi arayıp gelin kızınızı alıp siktir olun gidin dedi. Buna rağmen adamın sinirine verdim
Böyle okudum
eşimin Babası beni kıyafetimden itip duvara vurdu
Kayınpeder kim oluyorda seni duvara çarpıyor ya!!!
Sen bide çocukmu istiyorsun bu yaratıktan
İyikide çocuk olmamış yoksa yazık günah ilerde sevgisiz hasta ruhlu bi çocuk olurdu

Baştaki tesbitiniz doğru, evlenmeden önce böyle değildi
Bu kadar ayrı gayrı düşündüğüne göre sizin daha iyi olduğunuzu düşündüğünüz konularda bir ilerleme kaydedilmemiş. Evlilikte bir gelecek göremediği için senin benim ayrılığı yapıp çocukla birlikte aranızda bir bağ olmasını istemiyor.

Bence sorunun kökenine inmelisiniz yoksa aile değil sadece çift olmak için senin paran benim paran olması için evlenmek şart değil flört döneminde kalabilirmiş.

Size zorla bebek aldırtılmış, farkında mısınız? Şimdi böyle bir aileye bir daha çocuk mu yapacaksınız? Onu da mı aldırtsınlar istiyorsunuz? Kaç bebek daha ölsün ya?
Hayır bir de adam sizden boşanmanın planlarını yapıyor. Devlete atanıp atanmayacağınıza göre evli kalacakmış sizle. Bu içinize siniyor mu sahiden?
Yıllar önce malın biri de atanırsan seni "alırım" demişti. Sevgilim bile değildi, ben de atanırsam seni ne yapayım, gider kendim gibileri "alırım" demiştim.
Acilen boşanın diyorum, bu adamla olmaz. Nafakayı da inatla isteyin, çatır çatır da harcayın.

Dün çok zorlandığımı hem sınava hazırlanıp hem 8-6 mesainin beni çok zorladığını söyledim, çıkayım mı işten dedim. Çıkma dayan sabret biraz dedi
Bir kere üslubunuz yanlış. Çıkayım mı ne demek? Sizin canınızı o mu yarattı? tövbe haşa. Ağzını aramak istiyorsanız çıkmayı düşünüyorum diyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…