• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adam çocuk ve sizin dışınızdaki her ihtimali düşünüyor. Evliliğiniz büyük ihtimalle ailesi ile olan olaylar yüzünden güven sarsılması yaşıyor.

Evlenmeden önce de böyle konuştuğunu ona rağmen evlendiğinizi söylemeyin lütfen.

Çocuk sahibi olup olmamaya bile annesi karar veriyorsa eşinizin fonksiyonu ne bu evlilikte ?

KV ile mi evlisiniz eşinizle mi ?

Eşinizin bence sizle uzun vadeli planı yok

Bunlar bana bahane gibi geliyor, evimize giren para ortak değil eşimin parası, ortak olarak görülmedi hiç, düğünde takılan altınlardan bi çeyrek dahi bana geçmedi onun altını onun ihtiyaçları borçları bedelli askerliği ve ailesi için harcandı. Benim ailemin tarafı takılan altınlarla şuan ikimizin kullandığı arabayı aldık. kendimi hep sığıntı gibi hissettim maddiyat konusunda kendi paramı kazanana kadar herhangi bi masraf yaptırmadım kişisel ihtiyaçlarım için, iki üç yeni parça dışında bekarlık kıyafetlerimi giyiyorum bile diyebilirim, arada sırada annem gönderiyordu. Şuan işe girdim ama özel sektör olduğu için eşim işin net değil çocuk doğursan yine işsiz kalırsın devlete atanana kadar çocuk yapmak istemiyorum dedi. İş arkadaşına atanana kadar çocuk yapmayacağım boşanırsak nafaka vermek istemiyorum demiş. Çok zoruma gidiyor. Dün boşanmayı teklif ettim sakince, sinirlendi konuları çarpıttı üstelemedim.
Peki siz niye bu adamdan çocuk yapmak istiyorsunuz? Asıl düşünmeniz gereken bu bence.

kaynananızın lafıyla çocuk aldırmak enteresan olmuş siz kukla mısınız pardon kendi kararlarınız istekleriniz yok mu? anne olmanızı şu aşamada önermem. eşiniz de bir değişik. sizi seviyor gibi gelmedi.

Oha konuya bak. Dalga mı geçiyorsunuz? Asıl sizin böyle bir evliliğe çocuk istememeniz ve hatta koşarak uzaklaşmanız gerekir. Ne demek kayınvalide istedi diye çocuk aldırmak ne demek ev bütçesine dahil olmamak ne demek memur olmadan çocuk yapmam demek? Kızım var kınamak istemiyorum ama siz kafayı yemişsiniz.

1 senelik evliyiz. evliliğin 4. Ayında yanlışlıkla gebe kaldım, aramızda o sıra ailesinden kaynaklı problemler yaşanıyordu. Eşimin annesi de ikide bi aldırın diye eşimi arayıp sıkıştırıyordu. Benim de mücadele etmeye gücüm yoktu hiç çok kırgındım ve ilk bebeğimi aldırdık. Sonraki süreçlerde aramızı düzeltmeye çabaladık dediğim gibi genel olarak ailesinden kaynaklı yaralarımızı tamir etmeye çalıştık. Şimdi aramız daha iyi. Ama eşim çocuk istemiyor artık. Konuşmalarından uzun yıllar istemediğini anlıyorum. Benim işimin düzenimin maddiyatımın net olmayışını öne sürüyor. İş düzeni ve Maddi olarak kendisi çok iyi durumda. Kendimi annelik hakkım elimden alınmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe güvenmiyorsa neden halen birlikteyiz bilmiyorum.
Başkasının lafıyla çocukmu aldırdınız yazık

Doğurmayın zaten daha karnınızdakine sahip çıkamamışsınız o heriftende baba olmaz zaten .

Kocasının ağzının içine bakandanda anne olmaz biraz kendi kararlarınıza saygınız olsun başkaları için değil kendiniz için yaşayın

Sizinki evlilik degil siz cocuk istemiyor diye uzuluyosunuz adam sizi ne olarak goruyor onu bile anlamadim kv nasil karisir cocuk aldirmaya pes o noktada zaten bosanmaniz gerekirdi adam sizle her an bosanabilecegini dusunuyor ona gore plan yapiyor zaten gercekten yanasma yada siginti gibisiniz neden?

Sizi bebek aldirmaya iten bir es ve aileye cocuk getirmek istemeniz basli basina sacma. Kusura bakmayin. Adam en azindan net. Sizden cocuk istemiyor maddiyat bahane. Bahane derken: Bu evliligin ömür boyu sürmeyecegini bildigi icin simdiden önlem.aliyor. basli basina yalnis es secimi. Allah kurtarsin

Bunlar bana bahane gibi geliyor, evimize giren para ortak değil eşimin parası, ortak olarak görülmedi hiç, düğünde takılan altınlardan bi çeyrek dahi bana geçmedi onun altını onun ihtiyaçları borçları bedelli askerliği ve ailesi için harcandı. Benim ailemin tarafı takılan altınlarla şuan ikimizin kullandığı arabayı aldık. kendimi hep sığıntı gibi hissettim maddiyat konusunda kendi paramı kazanana kadar herhangi bi masraf yaptırmadım kişisel ihtiyaçlarım için, iki üç yeni parça dışında bekarlık kıyafetlerimi giyiyorum bile diyebilirim, arada sırada annem gönderiyordu. Şuan işe girdim ama özel sektör olduğu için eşim işin net değil çocuk doğursan yine işsiz kalırsın devlete atanana kadar çocuk yapmak istemiyorum dedi. İş arkadaşına atanana kadar çocuk yapmayacağım boşanırsak nafaka vermek istemiyorum demiş. Çok zoruma gidiyor. Dün boşanmayı teklif ettim sakince, sinirlendi konuları çarpıttı üstelemedim.
Sen şu ukalaya bı boşanma davası aç da o altınlar kiminmiş görsün anyayi konyayi

Adam anasının lafıyla evladına kıymış siz bu adamdan ne bekliyorsunuz ki

Ayrıca maddiyatı baba düşünür ne demek senin maaşın işin yeter mi. Evliliğim boyunca çalıştım siz evde yatın düşünmeyin demiyorum fakat maddiyat konusunda erkeğin sabit bi geliri olması beklenir

1 senelik evliyiz. evliliğin 4. Ayında yanlışlıkla gebe kaldım, aramızda o sıra ailesinden kaynaklı problemler yaşanıyordu. Eşimin annesi de ikide bi aldırın diye eşimi arayıp sıkıştırıyordu. Benim de mücadele etmeye gücüm yoktu hiç çok kırgındım ve ilk bebeğimi aldırdık. Sonraki süreçlerde aramızı düzeltmeye çabaladık dediğim gibi genel olarak ailesinden kaynaklı yaralarımızı tamir etmeye çalıştık. Şimdi aramız daha iyi. Ama eşim çocuk istemiyor artık. Konuşmalarından uzun yıllar istemediğini anlıyorum. Benim işimin düzenimin maddiyatımın net olmayışını öne sürüyor. İş düzeni ve Maddi olarak kendisi çok iyi durumda. Kendimi annelik hakkım elimden alınmış gibi hissediyorum. Bu evliliğe güvenmiyorsa neden halen birlikteyiz bilmiyorum.
Annesinin sözüyle evladına kıyan birisiyle neden hala evlisiniz ? Birde tekrar çocuk diyorsunuz pes. Yapın 3 ay sonra tekrar aranız bozulsun ailesi istemesin falan gene mi kürtaj olacaksınız. Siz ciddi manada sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bir psikoloğa falan gidin lütfen

O ne be proje evliliği mi bu? Bırak ya seni daha içine sindirememiş çocuğu hiç sindiremez bu. Çocuğa yazık olur. Hayattan beklentileriniz farklı hoş böyle proje usulü evlenen insanın evlilikten nasıl beklentisi var anlayamadım. Bence boşan bu robotla daha fazla vakit harcama. İlla ki karşına gönlüne göre biri çıkar.

Esiniz ilerde sizinle bosanacagini düsunuyor. O aile varken de bosanir. Annesi muhtemelen cocuk dusunme sakin deyip duruyor. Aldır diyen kv bunu da kesin der. Bosanin onünüze bakın kaybolacak yillariniza yazık

boşanırsak demişse iş bitmiştir.sizi sevmiyor.günü kurtarmaya çalışıyor.atanırsak en azından maddi açıdan rahat ederim bir süre, geçen sürenin en azından biraz kaymağını yerim diye düşünüyor.seni gızden çıkartmış.kendini geçindirecek seviyeye gelsin, başıma iş çıkartmasın maddi açıdan diye sabrediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar ezik kadinlar gormek sinirimi bozuyor gercekten ya. Lutfen sen cocuk yapma cidden. Ona ogretecegin kadin modeli korkunc cunku

Siz robot musunuz ? Annesi dedi diye kürtaja gidip çocuk aldiriyorsuniz. Düğünde ki takılar annesine ve ona harcanıyor. Siz iş bulun daha çok çalışın diye çocuk istemiyor . Siz hala bu adamdan çocuk mu yapmak istiyorsunuz ?

Yani anlamadım duygularınızı mi aldılar bilincinizi mi aldılar ? Çocuk yapsanız zaten size ait olmayacak

Bu adam şaka mı yoksa gerçek mi 😳😳😳 Evlenmeden önce de böyle tuhaf mıydı hiç mi anlamadınız karakterini?
Bu ne bilmiyorum ama evlilik olmadığını açıkça söyleyebilirim. Ayrıca sorun eşinizin çocuk istememesi değil o çok sonraki bir sorun, asıl sorun eşinizin eş değil bambaşka bir şey olması.
Böyle bir adam çocuk istemiyor diye üzülmek yerine boşanma avukatı arardım ben olsam.
En azından çocuk istememe iyiliğini yapıyor.yoksa sizin gibi çok enayi kadın kendini bozuk para gibi harcardı.adamı tek bu konuda takdir ettim.

Çocuk istemeyen, kazancınızı ortak görmeyen, anasının sözünden çıkmayan adama çocuk yapsan ne olacak? Daha büyük sıkıntılar yaşayacağına eminim. Lütfen aklını kullan ve boşan. Karşına daha iyi birisi çıktığında annelik hakkını da güzelce yaşayabileceğin evlat sahibi olman dileğiyle

En azından çocuk istememe iyiliğini yapıyor.yoksa sizin gibi çok enayi kadın kendini bozuk para gibi harcardı.adamı tek bu konuda takdir ettim.
Durduk yerde bana neden hakaret ettiğinizi hiç anlayamadım gerçekten. Çocuk istemek ya da istememek insanların tercihi sizin gibi düşünmeyen çocuk isteyen herkes enayi mi olmak zorunda?

Durduk yerde bana neden hakaret ettiğinizi hiç anlayamadım gerçekten. Çocuk istemek ya da istememek insanların tercihi sizin gibi düşünmeyen çocuk isteyen herkes enayi mi olmak zorunda?
Okuduğunuzu anlasanız keşke.çocuk istemekte değil sorun, böyle bir kocadan çocuk istemekte.

Back