Eşim çocuğumuzu aldı götürdü

Dava açıcam yarın gideceğim ama al çocuğu diyemiyorum sırf lafta da olsa kıyamıyorum dayanamıyorum kızıma ölü gibiyim şuan
Vallahi açık söylüyorum böyle yaparsaniz kaybeden siz olursunuz duygularınızı bir tarafa bırakıp bu süreçte mantıklı hareket edin çocuğunuzu istiyor musunuz o zaman gerekirse istemiyorum bile diyebilmekisiniz o adam sizin göz yaşınıza acımaz tersine zevk alır daha çok acı cektirir

Zaten öyle başıma bir şey gelme ihtimali var ailemin de beni babam tek başıma gitmeye salmaz babamla gitsem o pislik insanla babam birbirine girecek poliste karışmıyor zaten mahkeme olacak da karar verilecekte ne yapacağım ben çocuğumsuz bilmiyorum

Ama babanın raporları var. Cocugun gözü önünde darp ve evde yıkım var hakaret var daha ne olsun?

Ablacım valla bir şey yapmıyorlar. Yani konuyu saptırmak istemiyorum ama bizim yazlıktan komşumuz olan bir kadını ex kocası öldürdü. Adam zaten hapisdeydi, başka bir suçtan hapis yatıyormuş. Habire kadına mektup yolluyormuş çıkınca seni öldürücem diye. Kadın en az 100 kez savcılığa dilekçe vermiş, şikayetçi olmuş adamı salmayın diye ama sonuç 0. Geçen temmuz ayı bir gün ambulans sesi duyduk, dediler ki komşu kadın caddede vuruldu yerde yatıyor. Bu kadar , hayatı öylece bitti o kadının arkasında 8 yaşında bir oğlan ve gözüyaşlı bir 2.koca bıraktı. Yer Sığacık civarı, dilerseniz Google yapın bakın haberlerde çıkmıştır. Yukarda da yazdım lise arkadaşımın annesini babası habire tehdit etmiş çcouklarını öldürücem diye, hiçbir şey yapmadılar. Burda yüzdür yazıyorum kadınlar akıllı olsun kendini korusun diye bir şey beklemeyin yapmıyorlar çünkü.

Sakin olmaya calıs lütfen. Bak babanesi de var illaki güzel ilgilenecekler. Sen bundan sonrasına odaklan.Zaten bu işin böyle olacagı gecen konundan bellıydı. Bosanman ve basının caresine bakman gerekiyor. Lütfen geri dönme her ne olursa olsun lütfen.

O kim de çocukla seni tehdit ediyor terbiyesiz herif!
Hemen çocuğunu al şikayetçi ol..
Belki şikayetçi olmazsan ve çocuğu almazsan mahkeme de sorun bile olabilir..sanki çocuktan vazgeçmiş gibi. Bilemiyorum afaki konuşuyorum . Siz elbetteki sorun ne olur ne olmaz.

Canımızı kendimiz koruyacağız artık demek ki

Darp raporu almaya yönlendirebilir.

Konu sahibesi zaten darp raporu almalı şimdi ve avukat da tutmalı ama çocuğu başka şeklide kurtarmalı. Adam psikopat, çocuğu kaçırıp götürebilir. Bu kadının yapacağı tek şey var bence adamın suyuna gidecek sonra çocuğu alıp vınlayacak. Başka da çözüm görmüyorum.

O da bir strateji tabi ki. Konu sahibesi adamın aramasını bekleyecek adam illa ki arar böyle psikopat tipler karşı atrafı acıtmak için arar. KOnu sahibesi de diyecek ki her gün ayrı bir herifle gezicem çocuk mocuk istemiyorum al çocuğunu bak diyecek. Adam o zaman mahkemede velayet istemez.

Anlaşmalı bosanirsaniz sıkıntı olmaz bı de sigortanız falan olursa çocuğu almak için çok guzel olur. Dava açınca tedbir kararı çıkar çocuk kimde kalacak diye merak etmeyin. Genel olarak nasıl bı baba kv nasıl biri tamam siz annesiniz anlıyorum sizi fakat adam çocuğuna karşı belki farklıdır diye merak edip sormak istiyorum size.

Adam evi kırıp döküyor, kadını darp ediyor. Polisi aradığı zaman nasıl birşey yapamayız derler ya, böyle şey mümkünmü

Adam onu provokasyon olarak görüp cocuga zarar verebilirde. Adam hasta zaten

Arkadasımız iyi degıl şuan saglıklı düşünemiyor. Ve anne olarak empati kurmaya calsıyorum cok üzgünüm.Biraz alttan alabiliriz diye düşünüyorum
Ya neyini altdan alıcam
El kadar çocuğu bırakmış bir caninin eline gelip bugün bi su içtim diyor
bana gerizekalı ona manyak hakaret ediyor
Bukadar kaplan kesiliyordu manyak kocasına kesilseydi alsaydı çocuğunu yanına

Ayrıntı vermesine gerek yok istemiyorum demesi yeter , böyle bı adamın aklına zaten karısının rahatlık için çocuğunu istemediği gelir. Anlaşmalı boşanmaya evet dese zaten sıkıntı olmicak.

Kocanız normal değil anladık orasını ama bazıları eşlerine çok kötü iken çocuklarına en azından normal bir baba oluyor onlara kıyamıyor. Hoş öyle bir baba olsa çocuğuna bunu yaşatmaz aslında ama yine de sizi daha çok kırmak için çocuğu sizden alıp ona iyi davranıyor olabilir en iyi siz bilirsiniz bunu siz tanıyorsunuz.
En azından çocuğumuza iyi davranır, kaldığı yerde aç kalmaz, ilgi de görür diyorsanız içiniz biraz rahatlar belki. Sizce öyle midir? Onu düşünün bence.
Şu an yanınızda değil nasıl ayrı kalırız diye düşünmeyin kalmışsınız şu an çünkü. Eşer dediğim gibi birazcık baba vicdanı varsa çocuğum iyi bir müddet sonra yanımda olacak diye düşünüp bir an önce işlemlere başlayın.

Çok doğru söyledin...evet çocuk da, mal da kapanın elinde kalıyor. Ne adalet ne de güvenlik sistemine güvenilir.

Sonuc bambaşka olabilirdi. Ölmüş bir annesi katil bir babası olabilirdi bilemeyiz. Anlattıkları o kadar korkunc ki belki de bir dk daha kalsa hayatta olmayaktı. Demeyin öyle yoksa bırakır mıydı evladını?

Bu konu farklı
Orda polisin yapacak birşeyi yok
Bu konuda 2 yaşında çocuk var
Kırıp döken, vurup döven bir psikopat var
Çok farklı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…