- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi saribaykus11
-
Vallahi açık söylüyorum böyle yaparsaniz kaybeden siz olursunuz duygularınızı bir tarafa bırakıp bu süreçte mantıklı hareket edin çocuğunuzu istiyor musunuz o zaman gerekirse istemiyorum bile diyebilmekisiniz o adam sizin göz yaşınıza acımaz tersine zevk alır daha çok acı cektirirDava açıcam yarın gideceğim ama al çocuğu diyemiyorum sırf lafta da olsa kıyamıyorum dayanamıyorum kızıma ölü gibiyim şuan
Zaten öyle başıma bir şey gelme ihtimali var ailemin de beni babam tek başıma gitmeye salmaz babamla gitsem o pislik insanla babam birbirine girecek poliste karışmıyor zaten mahkeme olacak da karar verilecekte ne yapacağım ben çocuğumsuz bilmiyorumEvet öyle oluyor polis vukuat olmadıkça fiil olmadığı sürece bısey yapamıyor şimdi çocuğu eve gidip almaya çalışsa çocuk arada ezilecek kadının eve dönmesi zaten riskli olay olmadığı için polis eşlik eder mi bence etmez düşük ihtimal. Başına bir şey gelir falan kadının.
Ama babanın raporları var. Cocugun gözü önünde darp ve evde yıkım var hakaret var daha ne olsun?
Sakin olmaya calıs lütfen. Bak babanesi de var illaki güzel ilgilenecekler. Sen bundan sonrasına odaklan.Zaten bu işin böyle olacagı gecen konundan bellıydı. Bosanman ve basının caresine bakman gerekiyor. Lütfen geri dönme her ne olursa olsun lütfen.Ya ben daha nasıl olay çıkartabilirim olay kendimi yerlere atıp ver çocuğumu demek mi o anı an ve an nasıl yazabilirim kafa mı kaldı bende ağlamaktan sinirden roman kitabı yazıyormuş gibi hepsini nasıl her şeyi dillendirebilirim polis konu üzerinde çok durmadığı için bir şey demedim diyemedim
Canımızı kendimiz koruyacağız artık demek kiAblacım valla bir şey yapmıyorlar. Yani konuyu saptırmak istemiyorum ama bizim yazlıktan komşumuz olan bir kadını ex kocası öldürdü. Adam zaten hapisdeydi, başka bir suçtan hapis yatıyormuş. Habire kadına mektup yolluyormuş çıkınca seni öldürücem diye. Kadın en az 100 kez savcılığa dilekçe vermiş, şikayetçi olmuş adamı salmayın diye ama sonuç 0. Geçen temmuz ayı bir gün ambulans sesi duyduk, dediler ki komşu kadın caddede vuruldu yerde yatıyor. Bu kadar , hayatı öylece bitti o kadının arkasında 8 yaşında bir oğlan ve gözüyaşlı bir 2.koca bıraktı. Yer Sığacık civarı, dilerseniz Google yapın bakın haberlerde çıkmıştır. Yukarda da yazdım lise arkadaşımın annesini babası habire tehdit etmiş çcouklarını öldürücem diye, hiçbir şey yapmadılar. Burda yüzdür yazıyorum kadınlar akıllı olsun kendini korusun diye bir şey beklemeyin yapmıyorlar çünkü.
Darp raporu almaya yönlendirebilir.
Yaw he heGel sen patlatsaydın gerizekalı mısın nesin defol git şuradan erkek gücüyle kadın gücünü bir tuttuğun için
Vallahi açık söylüyorum böyle yaparsaniz kaybeden siz olursunuz duygularınızı bir tarafa bırakıp bu süreçte mantıklı hareket edin çocuğunuzu istiyor musunuz o zaman gerekirse istemiyorum bile diyebilmekisiniz o adam sizin göz yaşınıza acımaz tersine zevk alır daha çok acı cektirir
Arkadasımız iyi degıl şuan saglıklı düşünemiyor. Ve anne olarak empati kurmaya calsıyorum cok üzgünüm.Biraz alttan alabiliriz diye düşünüyorumYaw he he
Anlaşmalı bosanirsaniz sıkıntı olmaz bı de sigortanız falan olursa çocuğu almak için çok guzel olur. Dava açınca tedbir kararı çıkar çocuk kimde kalacak diye merak etmeyin. Genel olarak nasıl bı baba kv nasıl biri tamam siz annesiniz anlıyorum sizi fakat adam çocuğuna karşı belki farklıdır diye merak edip sormak istiyorum size.Zaten öyle başıma bir şey gelme ihtimali var ailemin de beni babam tek başıma gitmeye salmaz babamla gitsem o pislik insanla babam birbirine girecek poliste karışmıyor zaten mahkeme olacak da karar verilecekte ne yapacağım ben çocuğumsuz bilmiyorum
Adam evi kırıp döküyor, kadını darp ediyor. Polisi aradığı zaman nasıl birşey yapamayız derler ya, böyle şey mümkünmüYok cidden öyle. Polis biz bir şey yapamayız, o da babası diyor o kadar. Dava sonuçlanmışsa, velayet bir taraftaysa diğer taraf çocuğu vermezse ancak öyle polis işe karışıyor. Haa o durumda da çocuk kaçırmak isteyen elini kolunu sallayarak kaçırıyor bknz Rafet El Roman 2 çocuğu birden kaçırıp yurtdışına götürdü, anneleri burda yıllarca gözyaşı döktü sonuç 0. Polisi molisi gözünüzde hiç büyütmeyin. Ben lisedeyken sınıf arkadaşımın anne babası boşanıyordu adam psikopatmış aylarca kadının evinin önüne gelmiş silahım var çocuklarını ölüdürcem demiş polis biz bir şey yapamayız dedi ancak adam vururusa gerçekten suç işlerse öyle yapabiliyorlarmış?!? Neyse dediğim gibi konu sahibesi akıllı olsun eve gitsin çocuğu kapıp vınlasın.
O da bir strateji tabi ki. Konu sahibesi adamın aramasını bekleyecek adam illa ki arar böyle psikopat tipler karşı atrafı acıtmak için arar. KOnu sahibesi de diyecek ki her gün ayrı bir herifle gezicem çocuk mocuk istemiyorum al çocuğunu bak diyecek. Adam o zaman mahkemede velayet istemez.
Ya neyini altdan alıcamArkadasımız iyi degıl şuan saglıklı düşünemiyor. Ve anne olarak empati kurmaya calsıyorum cok üzgünüm.Biraz alttan alabiliriz diye düşünüyorum
Ayrıntı vermesine gerek yok istemiyorum demesi yeter , böyle bı adamın aklına zaten karısının rahatlık için çocuğunu istemediği gelir. Anlaşmalı boşanmaya evet dese zaten sıkıntı olmicak.O da bir strateji tabi ki. Konu sahibesi adamın aramasını bekleyecek adam illa ki arar böyle psikopat tipler karşı atrafı acıtmak için arar. KOnu sahibesi de diyecek ki her gün ayrı bir herifle gezicem çocuk mocuk istemiyorum al çocuğunu bak diyecek. Adam o zaman mahkemede velayet istemez.
Çok doğru söyledin...evet çocuk da, mal da kapanın elinde kalıyor. Ne adalet ne de güvenlik sistemine güvenilir.Polise hangi kadın gitse zaten biz bir şey yapamayız diyorlar kadınlar dövülüyor, öldürülüyor, mağdur oluyor, çocuklar kaçırılıyor .... neyse
Yapacağınız şey belli, alttan alın adamın suyuna gidin. Yarın kaynanayı arayın yuvamı dağıtmam diyin uysal davranın sizi eve alsınlar. 1-2 gün oyalanın sonra çocuğu alıp çıkın gidin.Sonra da dava açarsınız. Bu ülkede adalet sistemi böyle çocuk da, mal da kapanın elinde kalıyor maalesef. O yüzden şimdi sakin olun. Hemen şimdi darp raporunu kapın hastaneden, olay yeri fotolarını çekin. Sonra yatın uyuyun, yarın adamı ve anasını ikna edin. Bol şans dilerim.
Sonuc bambaşka olabilirdi. Ölmüş bir annesi katil bir babası olabilirdi bilemeyiz. Anlattıkları o kadar korkunc ki belki de bir dk daha kalsa hayatta olmayaktı. Demeyin öyleYa neyini altdan alıcam
El kadar çocuğu bırakmış bir caninin eline gelip bugün bi su içtim diyor
bana gerizekalı ona manyak hakaret ediyor
Bukadar kaplan kesiliyordu manyak kocasına kesilseydi alsaydı çocuğunu yanına
Bu konu farklıAblacım valla bir şey yapmıyorlar. Yani konuyu saptırmak istemiyorum ama bizim yazlıktan komşumuz olan bir kadını ex kocası öldürdü. Adam zaten hapisdeydi, başka bir suçtan hapis yatıyormuş. Habire kadına mektup yolluyormuş çıkınca seni öldürücem diye. Kadın en az 100 kez savcılığa dilekçe vermiş, şikayetçi olmuş adamı salmayın diye ama sonuç 0. Geçen temmuz ayı bir gün ambulans sesi duyduk, dediler ki komşu kadın caddede vuruldu yerde yatıyor. Bu kadar , hayatı öylece bitti o kadının arkasında 8 yaşında bir oğlan ve gözüyaşlı bir 2.koca bıraktı. Yer Sığacık civarı, dilerseniz Google yapın bakın haberlerde çıkmıştır. Yukarda da yazdım lise arkadaşımın annesini babası habire tehdit etmiş çcouklarını öldürücem diye, hiçbir şey yapmadılar. Burda yüzdür yazıyorum kadınlar akıllı olsun kendini korusun diye bir şey beklemeyin yapmıyorlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?