- 20 Mart 2022
- 77
- 33
- 3
- 26
- Konu Sahibi saribaykus11
-
Ya bi git bak işine sinirliyim bunalımdayım size patlamak istemiyorum bu duruma düşseydiniz görürsünüz ne denildiğiniO dediğiniz bence sizsiniz
Millete sarana kadar gidin çocuğunuza sahip çıkın
Hiç bir polisde öyle birşey demez yalan atmayın
Patlarsan patla, çok korktumYa bi git bak işine sinirliyim bunalımdayım size patlamak istemiyorum bu duruma düşseydiniz görürsünüz ne denildiğini
Burada da bir kadın benim acım var bana uydurma diyor polis öyle demezmiş ben bu konuda nasıl yalam konuşabilirim bu insanlar neden böyle fesat iğrenç düşünceli yaPolise hangi kadın gitse zaten biz bir şey yapamayız diyorlar kadınlar dövülüyor, öldürülüyor, mağdur oluyor, çocuklar kaçırılıyor .... neyse
Yapacağınız şey belli, alttan alın adamın suyuna gidin. Yarın kaynanayı arayın yuvamı dağıtmam diyin uysal davranın sizi eve alsınlar. 1-2 gün oyalanın sonra çocuğu alıp çıkın gidin.Sonra da dava açarsınız. Bu ülkede adalet sistemi böyle çocuk da, mal da kapanın elinde kalıyor maalesef. O yüzden şimdi sakin olun. Hemen şimdi darp raporunu kapın hastaneden, olay yeri fotolarını çekin. Sonra yatın uyuyun, yarın adamı ve anasını ikna edin. Bol şans dilerim.
Gel sen patlatsaydın gerizekalı mısın nesin defol git şuradan erkek gücüyle kadın gücünü bir tuttuğun içinPatlarsan patla, çok korktum
Çok iş olur burda pana patlasan
Orda patlayıp adamın kafasını yaramamışsında gelip sana patlarım bilmem ne
Adam psikopat cok tehlikeli bence. Belki de şüphelenecek.Konu sahibinin canına kastedebilir. Bilemiyorum suan cok üzgünüm.Polise hangi kadın gitse zaten biz bir şey yapamayız diyorlar kadınlar dövülüyor, öldürülüyor, mağdur oluyor, çocuklar kaçırılıyor .... neyse
Yapacağınız şey belli, alttan alın adamın suyuna gidin. Yarın kaynanayı arayın yuvamı dağıtmam diyin uysal davranın sizi eve alsınlar. 1-2 gün oyalanın sonra çocuğu alıp çıkın gidin.Sonra da dava açarsınız. Bu ülkede adalet sistemi böyle çocuk da, mal da kapanın elinde kalıyor maalesef. O yüzden şimdi sakin olun. Hemen şimdi darp raporunu kapın hastaneden, olay yeri fotolarını çekin. Sonra yatın uyuyun, yarın adamı ve anasını ikna edin. Bol şans dilerim.
Ben polisi arayip durumu oldugu gibi anlattigina zerre inanmiyorum. Adam psikolojik hasta esya parcaliyor kadinlarin üstüe yürüyor ve polis bir gidip müdahele etme geregi duymayacak. Mhh tamam.
Polisle gidip kızınızı alabilirsiniz
O dediğiniz bence sizsiniz
Millete sarana kadar gidin çocuğunuza sahip çıkın
Hiç bir polisde öyle birşey demez yalan atmayın
Allah aşkına buradakiler anlamıyor bunu bana densizin biri gelmiş yalan atma polis öyle demez diyorAlamaz. Ortada kesinlesmis bir velayet karari yok, polis de savıc da bu kadin annesiyse adam da babası diyor geçiyor.
Bende asla inanmıyorum. Öyle polis mi olur? Ya kafadan kontaklar. Oturup hayal uydurup yazıyorlar buraya. Bizde salak gibi üzülüyoruz. Birde hakaret yiyoruz.Ben polisi arayip durumu oldugu gibi anlattigina zerre inanmiyorum. Adam psikolojik hasta esya parcaliyor kadinlarin üstüe yürüyor ve polis bir gidip müdahele etme geregi duymayacak. Mhh tamam.
Ama babanın raporları var. Cocugun gözü önünde darp ve evde yıkım var hakaret var daha ne olsun?Alamaz. Ortada kesinlesmis bir velayet karari yok, polis de savıc da bu kadin annesiyse adam da babası diyor geçiyor.
Burada da bir kadın benim acım var bana uydurma diyor polis öyle demezmiş ben bu konuda nasıl yalam konuşabilirim bu insanlar neden böyle fesat iğrenç düşünceli ya
Patlarsan patla, çok korktum
Çok iş olur burda pana patlasan
Orda patlayıp adamın kafasını yaramamışsında gelip sana patlarım bilmem ne
O duruma düşmezdim, çocuğumu psikopatın elind bırakıp bavulumu alıp çıkmazdım çünkü
Ordan ya çocuğumla birlikte çıkardım yada o psikopat ambulansla çıkardı
Şu moranka denen şahsiyet de bana sarıyor acım varken bir şey bildiği yok oturduğu yerden acımla dalga geçiyor polis öyle demezmiş yalan söylüyormuşum ben bu halde hemde !!Alamaz. Ortada kesinlesmis bir velayet karari yok, polis de savıc da bu kadin annesiyse adam da babası diyor geçiyor.
Yok cidden öyle. Polis biz bir şey yapamayız, o da babası diyor o kadar. Dava sonuçlanmışsa, velayet bir taraftaysa diğer taraf çocuğu vermezse ancak öyle polis işe karışıyor. Haa o durumda da çocuk kaçırmak isteyen elini kolunu sallayarak kaçırıyor bknz Rafet El Roman 2 çocuğu birden kaçırıp yurtdışına götürdü, anneleri burda yıllarca gözyaşı döktü sonuç 0. Polisi molisi gözünüzde hiç büyütmeyin. Ben lisedeyken sınıf arkadaşımın anne babası boşanıyordu adam psikopatmış aylarca kadının evinin önüne gelmiş silahım var çocuklarını ölüdürcem demiş polis biz bir şey yapamayız dedi ancak adam vururusa gerçekten suç işlerse öyle yapabiliyorlarmış?!? Neyse dediğim gibi konu sahibesi akıllı olsun eve gitsin çocuğu kapıp vınlasın.
Dava açıcam yarın gideceğim ama al çocuğu diyemiyorum sırf lafta da olsa kıyamıyorum dayanamıyorum kızıma ölü gibiyim şuanAdam çocuğu size karşı kullanıyor ben çocuksuz yapamam demiceksiniz , böylelerine al çocuğunu başını çal diceksiniz , boyunduru altına girdiğinizi hissettiği her an size güç uygulayacak . Böyle bi tip var tanıdığım . Karısının kıymetini karısı evi terk edince anladı kadın çocukları istemiyorum dedikçe adam çocukları kadına vermeye inatlasiyor kadın çocukları isteyince vermemek için inatlasiyor bu tip insanlara duygularınızı belli etmeyin.
Ha bı de boşan kardeşim . Böyle bi ömür gecmez.
Evet öyle oluyor polis vukuat olmadıkça fiil olmadığı sürece bısey yapamıyor şimdi çocuğu eve gidip almaya çalışsa çocuk arada ezilecek kadının eve dönmesi zaten riskli olay olmadığı için polis eşlik eder mi bence etmez düşük ihtimal. Başına bir şey gelir falan kadının.Alamaz. Ortada kesinlesmis bir velayet karari yok, polis de savıc da bu kadin annesiyse adam da babası diyor geçiyor.
Darp raporu almaya yönlendirebilir. Ayrıca ortada tehdit ve şiddet var.Alamaz. Ortada kesinlesmis bir velayet karari yok, polis de savıc da bu kadin annesiyse adam da babası diyor geçiyor.
Ya ben daha nasıl olay çıkartabilirim olay kendimi yerlere atıp ver çocuğumu demek mi o anı an ve an nasıl yazabilirim kafa mı kaldı bende ağlamaktan sinirden roman kitabı yazıyormuş gibi hepsini nasıl her şeyi dillendirebilirim polis konu üzerinde çok durmadığı için bir şey demedim diyemedimKonu sahibi basta anlatirken hic polisi aradim, ortaligi ayaga kaldirdim gibi birseyler yazdi mi? Yok. Annesi de üstüne olanlara sahit olmus.Hangi kadin iki yasindaki cocugu daha az önce ortaligi parcalayan birinin eline birakir. Polisin bir cok yerde yetersiz kaldigini biliyoruz, ama burda bana yeterli kadar olay cikartilmadigi gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?