- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi saribaykus11
-
Polisi aradım bir şey yapamayız dedi banaKeşke polis çağırıp kızınızla birlikte çıksaydınız oradan
İçim yanıyor kızım gündüz pek beni aramaz ama akşam beni çok arar benden başkasında durmaz uyumaz ağlama krizine girmiştir şuan göz yaşım bitti kurudu ağlamaktan artıkPsikolog psikiyatr çare bulamamış siz ne yapsanız boş. Ruh hastası herif ya nasıl sinirlendim gece gece hemen darp raporu alıp polisle beraber çocuğunuzu alın bu manyağın elinden.
Öyle polis mi olur? Konu açacaksanız bari doğruları söyleyin.Ne diyorsunuz siz ben bilerek isteyerek mi bırakırım bana neler yaptı polisi aradım akıl aldım bana bir şey yapamayız dedi mahkeme de karar verilecek oda babası sonuçta dedi
Ya o anı bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz evde ne varsa kırdı geçti telefonumu da cebime attı annemin de şarjı yoktu evden çıktığımda aradım ben polisi mahkeme sonuçlanınca alabilirsiniz sonuçta babası alamayız yardımcı olamayız dedi banaKorkarım siz bu adama çocugu alacak diye dönersiniz de. Oysa bunlar yaşanırken polisi aramış olsaydınız olaylar şahitli(annenız) olacagı için polis eşliğinde çocuğunuzu da alıp cıkabılrdınız. Ve bosanma aşamasında bunlar mahkemeye delil olarak sunulur velayet artı nafaka artı uzaklastıma halinde mis gibi ayrıldınız. Ama bunları yapmadınız çünkü dedim ya korkarım geri döneceksiniz.
E nereye götürdü gidin alın. Annesine gitmiştir vurun kapıyı alın. Bu kadar aciz olmayın.İçim yanıyor kızım gündüz pek beni aramaz ama akşam beni çok arar benden başkasında durmaz uyumaz ağlama krizine girmiştir şuan göz yaşım bitti kurudu ağlamaktan artık
Ya size ben ne yalan söyleyeceğim manyak mısınız siz ? Konu benim canım kanım kızım !Öyle polis mi olur? Konu açacaksanız bari doğruları söyleyin.
Nasıl yani evi kırıp döküyor, üstüme yürüyor, bana hakaretler edip kendinden geciyor dediğiniz ve polisin tepkisi bu mu oldu? Can güvenliğinixin olmadıgından bajseğniz halde mi?Ne diyorsunuz siz ben bilerek isteyerek mi bırakırım bana neler yaptı polisi aradım akıl aldım bana bir şey yapamayız dedi mahkeme de karar verilecek oda babası sonuçta dedi
Ya gidemiyorum anlamıyor musunuz eşim gözü dönmüş halde tehdit ediyor vermiyor kucağından eğer polis bir gelsin buraya kapıya ondan sonra ne sana ne ailene huzur vericem her türlü pisliği bekle benden diyor daha neler nelerrrrrE nereye götürdü gidin alın. Annesine gitmiştir vurun kapıyı alın. Bu kadar aciz olmayın.
Önce hakaret etmeden konuşmayı öğrenin. Oturup evde ağlayacağınıza gidin peşine düşün.Ya size ben ne yalan söyleyeceğim manyak mısınız siz ? Konu benim canım kanım kızım !
Hanfendi bi sakin olun önce. Haklarınızdan haberiniz var mı? Suan bile polis eşilğinde gidip cocugunuzu alabilrsiniz.Evde şiddet görmüşsünüz dahası evi kırıp gecirmiş. Bu durumda cocugun o şahsın yanında durmasına zaten müsade edilmez.Ya size ben ne yalan söyleyeceğim manyak mısınız siz ? Konu benim canım kanım kızım !
O dediğiniz bence sizsinizYa size ben ne yalan söyleyeceğim manyak mısınız siz ? Konu benim canım kanım kızım !
Eşim ben o an polisi arayacağım diye telefonumu cebine attı annemin de o sıra şarjı yoktu zaten öyle bir mücadele halindeydik ki fotoğraf çekme şansım da yoktu telefonum ondayken evden çıkarken telefonumu zar zor aldım adamdan bende ki evin anahtarlarını da aldıÇocuk bakıma muhtaç, eve gidip kırık döküğün fotoğraflarını çekin karakola gidin, ortalığı kırıp döküp beni evden kovdu, çocuğumu istiyorum diye şikayette bulunun, darp iziniz varsa rapor alın bunu da ekleyin, çocuğunuzu ve uzaklaştırma kararınızı alıp dönersiniz. Boşanmaya kalkarsanız da 2 yaşındaki çocuk bakıma muhataç olduğundan kesinlikle anneye verilir. Bu adamla yaşanmaz, sonunuz hiç iyi görünmüyor
Önce hakaret etmeden konuşmayı öğrenin. Oturup evde ağlayacağınıza gidin peşine düşün.
Adam sizi darp etmiş, çocuğunuzu alıp kaçırmış. Sizde gelin buraya konu açın. Oturun ağlayın. Öyle polis olmaz. Darp raporu almayı da mı bilmiyorsunuz?
Eşinizi çıldırtmışsınız bari bizi çıldırtmayın birşey yapmayacaksanız. Hakaretleri eşinize etseydiniz bize değil.
Bu adamdan bir an önce boşanmanız lazım. Zaten mahkemede böyle psikolojik sorunları olan birine vermez çocuğu vermemeli.Geçenlerde gene konu açmıştım gene eşim yapacağını yaptı
4 gündür öyle hastayım ki farenjit olmuşum sesim gitti eklem ağrısı ayağa kalkamaz hale geldim 2 yaşında kızımız var çocuğa bakamadım yerimden kıpırdayamaz oldum annem geldi 2 gündür bizdeydi bugünde kendime geldim biraz sabah kahvaltı hazırlayayım dedim annem evine dönecekti patates kızartması yaptım biraz tuzunu fazla atmışım eşim bana demediğini bırakmadı küfürler beddualar hakaretler neler neler .. annem de şahit oldu tabi bunlara eşim üstüme yürüdü vurmaya kalktı annem ağlamaya başladı kızım sahipsiz değil sen kızıma böyle davranamazsın diye pislik insan da kızına sahip çıksaydın o zaman sevgiliyken gezip dolaşıyorduk sahip çıksaydın,kızına akıl ver o zaman bir şey beceremiyor beni çıldırtıyor hiçbir şey beceremiyor ne yemek (herkes yaptığım yemeklere bayılır tek kusur bulan kendisi)temizlik çocuk bakması onun aç karnını doyuran benim kıyafetini ihtiyacını alan benim bana saygısı olacak ben köpek gibi çalışıyorum bana saygısı olacak ben istediğim her şeyi derim ağzıma ne geliyorsa susacak bana geri cevap vermeyecek dedi . Delirdim bende ağlama krizine girdim sen dedim nasıl bir insansın sevgiliyken neden bu yüzünü göstermedin tek çalışan insan sen misin sırf para getiren sensin diye her şey deme hakkın mı var saatlerdir sövüyorsun bana affedersiniz (beni kötü yollardan almış muamelesi yapıyor) bana demediğin namusuma çirkin söz kalmadı dedim eşim sürekli böyle delirip delirip duruyor sonra birkaç saat sonra bir şey olmamış gibi bana sırnaşıyor 2 kez hem psikolog hem psikiyatriye gittik duygu düşünce bozukluğu çıktı eşimde ilaçları bir ay içti düzeldi ilaçları bıraktı sonra gene delirdi böyle ağzına geleni sayıyor ben sinir hastasıyım beni alttan alacaksın diyor doktor sinir hastası olmadığını söyledi öyle bir teşhisin yok buna sığınmaya çalışıp böyle yapamazsın diyorum annesini aradı hemen bize gel diye kadın geldi beni eşim sonra evden kovdu topla eşyalarını git kızımızın yüzünü bile göremeyeceksin dedi ben onsuz gitmem dedim evde eşyaları kırmaya başladı sonra ben eşyalarımı topladım tam evden çıkacağım “hee gidiyorsun öyle mi dünden meraklısın sen boşanmaya zaten deyip gene çıldırdı hakkım haram olsun” diye bağırmaya başladı
Kızımı öpüp koklayamadan ayrıldım evden ağlaya ağlaya saatlerdir ağlıyorum kızımı öyle özledim ki bana davayı aç mahkeme görene neticelene kadar çocuk yok sana mahkeme bana verir zaten diyor sonra pişman oluyor özür dilemeye yeltelenip gene deliriyor benim akıl sağlığımla oynadı sabahın 8 inden beri ağzıma su dışında bir şey sürmedim yerimde duramıyorum aklım kızımda çocuğu almış annesine geçmişler kaynanamı arıyorum çocuk nasıl diye 3 saatte anca cevap atıyor oda 2 senedir kızımdan ilk kez ayrı yatıcam bu gece çok kötüyüm ne yapacağım ben yüzüm niye hiç gülmüyor şu hayatta adam evlenirken melek gibiydi çocuk doğdu adam bambaşka bir insana dönüştü ben kızımdan ayrı duramam yaşayamam benle yaşayacak diyor madem kızını bu kadar düşünüyorsun da onun yanında bana neden saldırıp bağırıyorsun birde sesi öyle gür ki yıktı geçti ortalığı ..
Bana şuan gidip çocuğunuzu alamayız siz nasıl annesiyseniz o da babası mahkeme olur size verilir çocuk verildikten sonra size sizdeyken alıp götürürse elimizden bir şey gelir konuşulduHanfendi bi sakin olun önce. Haklarınızdan haberiniz var mı? Suan bile polis eşilğinde gidip cocugunuzu alabilrsiniz.Evde şiddet görmüşsünüz dahası evi kırıp gecirmiş. Bu durumda cocugun o şahsın yanında durmasına zaten müsade edilmez.
Hanfendi korkmayın bu şekilde davranmayın zaten adamın istediği bu aciziyetin veriği kabulleniş. Yapmayın güçlü olun.Öncelikle kararlı olun sakın geri vites yapmayın.Eşim ben o an polisi arayacağım diye telefonumu cebine attı annemin de o sıra şarjı yoktu zaten öyle bir mücadele halindeydik ki fotoğraf çekme şansım da yoktu telefonum ondayken evden çıkarken telefonumu zar zor aldım adamdan bende ki evin anahtarlarını da aldı
Ne diyorsunuz siz ben bilerek isteyerek mi bırakırım bana neler yaptı polisi aradım akıl aldım bana bir şey yapamayız dedi mahkeme de karar verilecek oda babası sonuçta dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?