Eşim çocuğumuzu aldı götürdü

Psikolog psikiyatr çare bulamamış siz ne yapsanız boş. Ruh hastası herif ya nasıl sinirlendim gece gece hemen darp raporu alıp polisle beraber çocuğunuzu alın bu manyağın elinden.

Psikolog psikiyatr çare bulamamış siz ne yapsanız boş. Ruh hastası herif ya nasıl sinirlendim gece gece hemen darp raporu alıp polisle beraber çocuğunuzu alın bu manyağın elinden.
İçim yanıyor kızım gündüz pek beni aramaz ama akşam beni çok arar benden başkasında durmaz uyumaz ağlama krizine girmiştir şuan göz yaşım bitti kurudu ağlamaktan artık

Ya o anı bilmediğiniz için böyle konuşuyorsunuz evde ne varsa kırdı geçti telefonumu da cebime attı annemin de şarjı yoktu evden çıktığımda aradım ben polisi mahkeme sonuçlanınca alabilirsiniz sonuçta babası alamayız yardımcı olamayız dedi bana

İçim yanıyor kızım gündüz pek beni aramaz ama akşam beni çok arar benden başkasında durmaz uyumaz ağlama krizine girmiştir şuan göz yaşım bitti kurudu ağlamaktan artık
E nereye götürdü gidin alın. Annesine gitmiştir vurun kapıyı alın. Bu kadar aciz olmayın.

Ne diyorsunuz siz ben bilerek isteyerek mi bırakırım bana neler yaptı polisi aradım akıl aldım bana bir şey yapamayız dedi mahkeme de karar verilecek oda babası sonuçta dedi
Nasıl yani evi kırıp döküyor, üstüme yürüyor, bana hakaretler edip kendinden geciyor dediğiniz ve polisin tepkisi bu mu oldu? Can güvenliğinixin olmadıgından bajseğniz halde mi?

E nereye götürdü gidin alın. Annesine gitmiştir vurun kapıyı alın. Bu kadar aciz olmayın.
Ya gidemiyorum anlamıyor musunuz eşim gözü dönmüş halde tehdit ediyor vermiyor kucağından eğer polis bir gelsin buraya kapıya ondan sonra ne sana ne ailene huzur vericem her türlü pisliği bekle benden diyor daha neler nelerrrrr

Çok üzüldüm. Hiçbir hakim velayeti eşinize vermez. Merak etmeyin.
Belli ki eşinizin ciddi sıkıntıları var. Hayat sizin hayatınız ama korumanız gereken bir yavru var. Maalesef insan bazen çocuğunu babasından bile korumak zorunda kalıyor.
Allah yardımcınız olsun.

Ya size ben ne yalan söyleyeceğim manyak mısınız siz ? Konu benim canım kanım kızım !
Önce hakaret etmeden konuşmayı öğrenin. Oturup evde ağlayacağınıza gidin peşine düşün.

Adam sizi darp etmiş, çocuğunuzu alıp kaçırmış. Sizde gelin buraya konu açın. Oturun ağlayın. Öyle polis olmaz. Darp raporu almayı da mı bilmiyorsunuz?

Eşinizi çıldırtmışsınız bari bizi çıldırtmayın birşey yapmayacaksanız. Hakaretleri eşinize etseydiniz bize değil.

Ya size ben ne yalan söyleyeceğim manyak mısınız siz ? Konu benim canım kanım kızım !
Hanfendi bi sakin olun önce. Haklarınızdan haberiniz var mı? Suan bile polis eşilğinde gidip cocugunuzu alabilrsiniz.Evde şiddet görmüşsünüz dahası evi kırıp gecirmiş. Bu durumda cocugun o şahsın yanında durmasına zaten müsade edilmez.

Eşim ben o an polisi arayacağım diye telefonumu cebine attı annemin de o sıra şarjı yoktu zaten öyle bir mücadele halindeydik ki fotoğraf çekme şansım da yoktu telefonum ondayken evden çıkarken telefonumu zar zor aldım adamdan bende ki evin anahtarlarını da aldı

Ben polisi arayip durumu oldugu gibi anlattigina zerre inanmiyorum. Adam psikolojik hasta esya parcaliyor kadinlarin üstüe yürüyor ve polis bir gidip müdahele etme geregi duymayacak. Mhh tamam.

Sen boyle yaptikca o daha cok kizini kacirir senden. Zayif noktani biliyor.
Bir avukatla acil gorusun, avukat size yol gosterecektir.

Bu adamdan bir an önce boşanmanız lazım. Zaten mahkemede böyle psikolojik sorunları olan birine vermez çocuğu vermemeli.

Bana şuan gidip çocuğunuzu alamayız siz nasıl annesiyseniz o da babası mahkeme olur size verilir çocuk verildikten sonra size sizdeyken alıp götürürse elimizden bir şey gelir konuşuldu

Hanfendi korkmayın bu şekilde davranmayın zaten adamın istediği bu aciziyetin veriği kabulleniş. Yapmayın güçlü olun.Öncelikle kararlı olun sakın geri vites yapmayın.

Ne diyorsunuz siz ben bilerek isteyerek mi bırakırım bana neler yaptı polisi aradım akıl aldım bana bir şey yapamayız dedi mahkeme de karar verilecek oda babası sonuçta dedi

Polise hangi kadın gitse zaten biz bir şey yapamayız diyorlar kadınlar dövülüyor, öldürülüyor, mağdur oluyor, çocuklar kaçırılıyor .... neyse

Yapacağınız şey belli, alttan alın adamın suyuna gidin. Yarın kaynanayı arayın yuvamı dağıtmam diyin uysal davranın sizi eve alsınlar. 1-2 gün oyalanın sonra çocuğu alıp çıkın gidin.Sonra da dava açarsınız. Bu ülkede adalet sistemi böyle çocuk da, mal da kapanın elinde kalıyor maalesef. O yüzden şimdi sakin olun. Hemen şimdi darp raporunu kapın hastaneden, olay yeri fotolarını çekin. Sonra yatın uyuyun, yarın adamı ve anasını ikna edin. Bol şans dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…