Eşim çocuğumuzu aldı götürdü

Sizin söylediğiniz gibi olmuyor malesef , polisler gelmiyor bile böyle şeyler için . Polis böyle durum için diyor ki sen annesisen o da babası . Velayet elinizde var mı diyorlar .
Keşke dediğiniz gibi olsa ama olmuyor işte..

Ortada olay yok birsey yok ne diye gelecek polis ? Haa dünkü bağırış çağırış esnasında arasaydı polisi o zaman durumlar değişirdi.

Ağzı olan konuşuyor işte.
Uzaktan klavye basından yazmak kolay , kaç kadın , cocuk öldürüldü haberleri yok sanırım.

En mantıklısı şikayetçi olmak ve geçici velayeti bir an önce almak.

ya yorum yapan bazı kişileri gerçekten anlamıyorum.
kadın ne yapsaydı ölümü pahasına almaya mı çalışsaydı gerçekten çocuğu, ya çocuğunun gözü önünde öldürülseydi o çocuğa bu travmayı yaşatmamak için bile bırakırsın. ölümü geçtim çocuğunun gözü önünde şiddet görmemek ona bu travmayı eklememek için bile bırakırsın . zaten mahkemede illa alacak böle bir babada çocuk kalmaz emin olun . o minicik bedene bu korkuları yüklememek için bile bazen gitmek gerekebilir . mağlum kocası şerefsiz olunca bari kadıncağız olay geri dönülmeyecek boyutlara gelmesin diye gitti benim görüşüm. bilip bilmeden yargılamayın lütfen .
şiddetle büyümüş bir çocuk olarak evdeki şiddetin çocuğa neler hissettirebileceğini çok iyi biliyorum ben .

Pislik adam. Ya ulkedekincogu erkek boyle bir gerizekali. Bu zihniyete nasil erisiyorlar arastirma konusu gercekten. Bosanin kesinlikle bu adam degismez olan sizin hayatiniza olur.

Pess ya bu kadar üzüntülü ve ciddi bir olay yaşayan kadını banlatmışsınız.
Belki burada aklı selim birilerinden fikir alıp ona göre hareket edecekti, belki bir nebze içi ferahlayacaktı.
Saçma yorumlarla konuyu da sabote etmişsiniz zaten, kadının şu saatten sonra ne yapacağı tartışılacağı yerde anneliği tartışılmış.

20 yıldır, senede 15 gün babalarını gören çocuklarını alıp çıkamayan, çalışmak zor geldiği konfor alanını bozmak istemediği için senelerce böyle bir aileye çocuklarını mahkum eden kadın kalkmış annelik dersi vermiş.
Sizin konunuzda da, tıpkı sizin bu forumda konu sahibine yaptığınız gibi üstünüze gelenlere tepki vermiştim. Kimsenin yaşadıkları karşısında nasıl davrandığı umrumda değil, sonrasında ne yapması gerektiğine odaklanırım. Ama siz
onca zorluk yaşayıp boşanma arefesinde olan bir kadın olarak, başka bir kadını nasıl anlayamaz, bu şekilde eleştirebilirsiniz, pess dedim yorumunuzu okuyunca.

Bu kadar ciddi bir olay yaşamış bir kadın "niye kocanın elinden alamadın, niye çocuğunu bırakıp çıktın" diye anneliğini eleştirene çiçek mi atacaktı. Kadın zaten şokta, aklı evladında. Biraz empati kurulamaz mı? Hem çileden çıkar, hem konuyu sabote et, hemde manyak dedi diye şikayet et. Gerçekten pesss.

Yok polisi aramamış inandırıcı değilmiş, kadın doğru bir şekilde anlatmış nedir bu kadar anlaşılmayan. Ben yanlış okuduysam siz beni uyarın.
Olay anında eşim telefonumu zapdetti, anneminde şarjı yoktu. Polisi arayamadım, sonrasında aradım "bir şey yapamayız" dediler demiş.
Eş çocuğu alıp annesinin evine gittiyse polis kulağını çekip geri mi getirecek? Babada velayet sahibi olduğu için polis bir şey yapamaz. Taraflardan biri dava açar, hakim karar verir. Aynı şekilde bu kadın çocuğunu alıp annesine gitseydi, babanın şikayeti karşısında da bir şey yapılamazdı. Polis aç davanı al velayeti, bizim yetki sınırlarımızı aşıyor derdi. Devletin her kurumunun yetki sınırı diye bir şey var.
Hatta çocuğu bir tartışma sonrası kim alıp evden gidiyorsa, dava sonuçlanana kadar geçici velayet onda kalıyor. Hakim insiyatif kullanır bilemem, ama bir yerde bu şekilde okumuştum.

Bu kadar ciddi bir olay yaşayan kadının bu kadar üstüne gidip birde üslup eleştirmişsiniz. Şu anda şokta olan konu sahibi, sakin hayatın içinde olan sizlersiniz. Yanlış davranan kim oluyor bu durumda?

Ya bırakın Allah aşkına tek derdi para olan bir insan annelik dersi vermesin.
Çocukların yıllarca psikolojik şiddet görsün birde üstüne 3. Yu yap
Çocuğun tokatlansin
Okuduğu okula kadar saygı duyma
Sonra oturduğun yerden ölürdüm de bırakmazdım
Hadi ordan iyi anneymis. O çocuklar yanlış ilişkiler ile yikildiklarinda geçip soracak hesabını.
Cezalı kadına yazdığına bak. Adam ztn sinir hastası bir anda hepsini yok ediverir
Başka yollar tartışılsin konu tam anlaşılan kadar yine sorgularsın
Ama o satırlar çok çok ayıp ya..

İlla yazdıracaklar bunlari, yine aynı eşi tarafından şiddet görmesine, beni aldatıyorsun ithamina rağmen evliliğini devam ettirmiş.
Gelmiş burada asıp kesiyor, öyle yaparım böyle yaparım diye.
Çocukları anne babamdan ayrıl lütfen derken dik dursaymıs, alıp çıksaymış çok kolaysa.

Öyle yazıldığı gibi olmadığını en iyi bilenlerden biri olmalı hâlbuki.

Son düzenleme:
İnanın onuda yaşadıkları üzerinden eleştirmek istemezdim ama o kadar uyarılmasına rağmen devam etmiş onu kaldıramadım. İnsanlar bir olayı yaşarken yanlış davranabilir. Herşey bitip ortalık sakinleşince psikolojik baskı geçince, nasıl böyle davrandım diyebilir. Zaten kötü tecrübeler öğretir, olgunlaştırır insanları. Aynı şey o şahıs içinde geçerli. Yok tatlı su annesiymiş yok bilmem ne.

Şok hali diye bir şey var yahu, çoğumuzun hayatında olmuştur. Üstüne hızla bir araba gelse o an ne yöne gideceğini şaşırırsın. Sonradan geriye değil ileriye koşsaydın diye ahkam kesmenin ne faydası var? Önemli olan aldığı yarayı sarmak olmalı.

Babaanne çocuğumu kaçırdı diye bas bas bağırırdım kapıda hadi gelmesin. Siz annemisiniz bilmiyorum ama çocuğum için hele böyle küçücükse her şeyi yapabilirim..

Babaanne çocuğumu kaçırdı diye bas bas bağırırdım kapıda hadi gelmesin. Siz annemisiniz bilmiyorum ama çocuğum için hele böyle küçücükse her şeyi yapabilirim..
Evet anneyim , 7 yasında bir oğlum var :)

Babaanne sanırım gezmeyi falan cok seviyordu , hatta demişti konu sahibine bakamam cocuga diye , belki kendi arar verir çocuğu .

konu sahibi umarım size yardımcı olacak birileri çıkar. Hemen mahkemeye başvurmalısınız. Şikayetçi olmasınız. Beklemeyin. Çocuğunuz çok küçük ve yanınızda değil. Eminim içiniz yanıyordur. Siz bu adamdan fiziksel şiddette görüdünüz mü?

Çocuk neden kadının?
Bence asıl sorulması gereken konu bu da neyse.

Adam normal olsa zaten bu işlere girmezdi, kadınların yumuşak karnı evlatları olduğu için yineliyorum her karaktersiz, şahsiyetsiz tek koz olarak evlat kullanır, yemeyin yedirmeyin bu numaraları.

Benim aklima bugün birsey geldi: Acaba konu sahibinin esi haberi olmadan birseyler mi kullaniyor? Durduk yere öyle birden delirmeler felan. Benim bir tanidigimda ot kullanimi sizofreniyi tetikledi. Adam simdi hastanede kontrol altinda tutuluyor kendine zarar verdigi icin. Cocugunu göremiyor bile.

Olabilir , neden olmasın ki ?
Ben bu kadar dengesiz bir adamdan herseyi beklerim.

Elin delisini iyi etmek sana mı kaldi???Allah aşkına aç davayı gördüğü tedaviyi falan da mahkemeye sun ayrıl şundan.Kizini almadan evden nasıl çıkarsın orası başka mesele.Deli madem diliyle konuşacaksın polisi çağırıp kızınla çıkacaksın o evden.Ne yapacam deme annen de görmüş o adam bir gün kafayı tam bozar sana neler yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…