Öncelikle merhaba arkadaşlar benim küçük bir isyanım olacak nasıl yapacağımı bilmiyorum. Eşimle ilişkiye giriyoruz genelde girmeden önce içerdeysek bana sokulur sarılır veya ne bilim kolumu okşar eder yatmaya gideceğimiz zamanda genelde arkamdan sarılır hadi yapalım mı vs der ama ben isteksiz oluyor genelde red ediyorum ama eninde sonunda oluyor istememin nedeni oldu bittiye getiriyor. Ön sevişme vs yok veya yataktayken sokulur boynumu öper arada ellerini karnımda bacaklarımda dolaştırır bende karşılık verdiğim an yarım saniye ön sevişme olur tabii ön sevişme denilirse
sonradan hemen oldu bittiye getirir.. bende bundan rahatsız olduğum için hep kaçıyorum çünkü zevk almıyorum birazda canım acıyor hemen yaptığı için bunu kaç kere ona söyledim işte hemen girdiğin zaman canım acıyor veya hemen girme diyorum ama olmuyor... bazen hemen boşaldığını söylüyor.. biraz acıdığı için birde ben abartıyorum acısını ki ön sevişme olsun diye o zamanlarda diyor ki hemen boşalıyorum zaten birazcık dayan vs diyor falan filan..
Bu yanlış bir şey değil biliyorum ama bu konu hakkında eşimle rahat konuşamıyorum bilmiyorum belkide eşim beni isteksiz gördüğü için oldu bittiye getiriyordu bilemiyorum ama bu yüzden bir şey yapasım gelmiyor... belkide rahat konuşamamın sebebi nişanlıyken bazen konuları açıyordu ilerde daha rahat edersin çekinmezsin vs diyordu bende konuyu kapattırıyordum çekiniyordum çünkü oysaki çekinilecek bir şey değil o da bana ben seni evlendikten sonra görürüm öylelerinin içinden canavar çıkıyor gibisinden vs cümleler kullanıyordu belki bu yüzden rahat konuşamıyorumdur bilemiyorum...