Eşim cinselliği sadece sokmak biliyor...

konu sahibi eşinle anlaşma yap,
ben kayganlaştırıcı kullanayım ama sende önsevişmeyi uzat de. arayı bulun. belki adamceğiz tutamıyordur sen frenlersin.

Konu başlığını görünce bile midem bulandı.
içeriği okumak bile istemiyorum siz böyle bir konu başlığını yakıştırıyor musunuz gerçekten?

Siz yönlendirin ilişkinizi, ben öyle yapıyorum mesela kısa sürsün istiyosam ona göre yönlendiriyorum uzun sürsün istiyorsam ben uzatıyorum yani buna hayır diyecek değil heralde adam, konuşmaya da gerek yokki uzatın, yönlendirin eşinizi ne var bunda

Şimdi bişey diyeceğim olmayacak. Kadını linç etmişsiniz sacma sapan şey yüzünden. bunu yaparken iyi direk yazınca mi kötü oldu? Ne yazacaktı "vajinama girmek" dese farklı anlam mi çıkacak? Sanki sizin hayatınızda hiç argo yok hiç küfür duymamış elit insanlarsiniz. Cidden utanıyorum kadınlar olarak şu yersiz alınganlıklari anlamsız tepkileri Bi bırakın.

maviisever
Nasıl ne alakası var hanımefendi. Siz kendi vücudunuza böyle kelimeler yakıştırıyor musunuz?
Ayrıca ben size diyeyim, ne alakası var çamaşır asmakla bu kelimeyi kullanmanın?
Siz nasil bir kelime önerirdiniz hanımefendi bir dahakine tüm forum bu kelimeye uyarak konu açsın

Hayır yazdığımı şu an fark ediyorum iki iş birden yapıyordum çamaşır asacaktım bir yandanda yazayım derken öyle yazmışım
Bunlara cevap vermişsiniz bir de hesap mı vereceksiniz Allah aşkına tiye dahi almayın ya. Herkes kendi hatalarina baksın dönüp de ki sizin hatanız yok.

Öncelikle mrb canım bak bende evliyim on sevişme insan daha çabuk zevke gelir eşiniz sizinde tatmin olmanızı isteseydi sizin demenize gerek kalmadan o çabalardıki ikinizde rahatlayın die ama çaba yok dediginiz gibi oldu bitti ye getiriyor onunla konuşun benimde hislerim var diyin bende rahatlamak istiyorum tek taraflı olmuyor maalesef

Kelepceleyin esinizi. Siz sevişmeyi uzun tutun. Istediginiz zaman olsun. Anlasilan esiniz tatminn olmayi sadece sokmak saniyor

Evet üslup olmamış ama o midesi bulananlar dahi pekala bakıyor konuya
Dikkat çekici olduğu için en az 200 mesaj gideri var..
Konu sahibi eşinle konuş evlenmeden önce senin hakkında şöyle olursun diye çok biliyormuş ya nasıl geciktireceğini de biliyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…