- Konu Sahibi sudeyoncaa
-
Öncelikle muhakkak evinize dönün.. Bunu yapmalısınız.. Kapınızı kilitleyin ve eşiniz gelirse asla açmayın..
Bir süre sakin bir kafayla düşünün..Sonrası affedemezseniz mutlaka ayrılın, eğer şans verirseniz mutlaka affedin..
Kendinize güvenmiyorsanız affetme konusunda, bunu yapmayın..Çünkü sonrasında o affetmenin sonu birikim ve öfke oluyor.. Hüsranla sonuçlanan bir deneme yaşamak istemiyorsanız sakinleşin yani ruhunuza ve kendinize zaman verin..
Lütfen bu sürede zarfında , hatasını anlayacak, sizi özleyecek zaman verin ona..Asla konuşmayın ve size ulaşmasına izin vermeyin ilk etapta..
Allah kolaylık ve yüreğinize ferahlık versin..
aslında şuan bir yanım seviyor bir yanım nefret ediyor... Sonuçta çok güzel günlerimiz oldu az değil kaç sene aynı yastığa baş koyduk. Eşimde çok dürüsttür çevresinde çok sevilir nasıl böyle bişey yaptı anlamış değilim((((
Bir şansa daha verirmiyim bilmiyorum şuan çok kötüyüm demek başıma buda gelişcekmiş hep burda okur yorum yapardım şimdi aynı durumdayım.
Bir anlık herkes boşluğa düşebilir evet en azında naçık açık söyledi tabi hala söylemedikleride vardır. O zaman bende boşluğa düşücem birini bulucamm(( aynı şeyi yaaştcam ona
Sağolun ama şuan o eve adımımı bile atmak istemiyorum orda daha çok fenalaşırım anılarımız gelir resimlerimize bakar ağlarım. Ama görüşmücem.
Bu arada ben duygusal düşünüyorum saçmalayabiliyorum napimmm oğluma bakıp ağlıyorum kendime güvenimin gelmesi için bişiler yapmam lazım ya işe gircem yada başkaç evde duramam artık..
Bu arada o kız yine eşimi ararsa eşim görüşürmü acaba((
Bir anlık herkes boşluğa düşebilir evet en azında naçık açık söyledi tabi hala söylemedikleride vardır. O zaman bende boşluğa düşücem birini bulucamm(( aynı şeyi yaaştcam ona
Sağolun ama şuan o eve adımımı bile atmak istemiyorum orda daha çok fenalaşırım anılarımız gelir resimlerimize bakar ağlarım. Ama görüşmücem.
Bu arada ben duygusal düşünüyorum saçmalayabiliyorum napimmm oğluma bakıp ağlıyorum kendime güvenimin gelmesi için bişiler yapmam lazım ya işe gircem yada başkaç evde duramam artık..
Canım
Erkekte 9 akıl bir nefis vardır kadında 9 nefis bir akıl vardır. Erkek 9 aklıyla bir nefsine sahip çıkamaz ama kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkar... Şimdi sinirle ben demi yapsaydım felan filanlara girme... Sakın olmaya çalış... Sakın olki akıllı davranasın...
Birde iç güdülerine güven... Evinde kal o gitsin. ailene hemen konuyu aktar ma bu sefer sen unutsan bile onlar unutmaz...
İlişkinin boyutunu öğren ne yaşamışlar... Gerekirse kızla yanyana getir... Öyle konuş...
Belkide eşin senin dikkatini çekmek kıskandırmak istedi... Çünkü kız ne alaka diyor sen de duyuyorsun... İşin aslını astarını öğren...
Herkes o kadar şey yazıyor sen başka elden çalıyorsun...
Öncelikle muhakkak evinize dönün.. Bunu yapmalısınız.. Kapınızı kilitleyin ve eşiniz gelirse asla açmayın..
Bir süre sakin bir kafayla düşünün..Sonrası affedemezseniz mutlaka ayrılın, eğer şans verirseniz mutlaka affedin..
Kendinize güvenmiyorsanız affetme konusunda, bunu yapmayın..Çünkü sonrasında o affetmenin sonu birikim ve öfke oluyor.. Hüsranla sonuçlanan bir deneme yaşamak istemiyorsanız sakinleşin yani ruhunuza ve kendinize zaman verin..
Lütfen bu sürede zarfında , hatasını anlayacak, sizi özleyecek zaman verin ona..Asla konuşmayın ve size ulaşmasına izin vermeyin ilk etapta..
Allah kolaylık ve yüreğinize ferahlık versin..
eşinin hattı neydi ? acaba
avea noldu ki?....
benim eşimin vadofone ben ayrıntısını çıkarmıştım ,turkcelde de varda avea da varmı bilmiyorum...İçinizi rahatlatırsınız yada gerçeklerle yüzleşirsiniz diye sormuştum..
Belkide eşin senin dikkatini çekmek kıskandırmak istedi... Çünkü kız ne alaka diyor sen de duyuyorsun... İşin aslını astarını öğren...
Şunu anladım ki evli erkeklere rağbet daha çok...
Oyüzden eşime yüzünü takma demiştim...
Kızlar bence diyor ki bu adam evlendiyse iyi biri felan filansonar ayanaşıyorlar...
Birde ben her zaman Eşimin iş ya da sosyal çevresindeyimdir... Samimiyetini bilirim... ben daha samimiyimdir kız arkadaşlarıyla... arada supriz yapar giderim yanına..Boş bırakmamak gerek.. Bu devir de...
o kızı çok saçma ama çok merak ediyorum konuşsam ne konuşcamki...((
Benim esimde 7 yildir yuzugunu takmiyor..hic ustelemedim cunku bu yas'a gelmis hala evlenmemis kurulu duzeni yoktur diye yanasmaz kadinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?