• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim,canım,hayatım,aşkım,herşeyim .... bir başkasıyla

sudeyoncaa

pozitif ol..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.249
17
118
39
İstanbul
Bu akşamı yaşamaktansa ölmeyi tercih ederdim . Herkesten lütfen fikir istiyorum çok çaresizim şuan.

Eşimle deli gibi aşık olduk 3 yıl çıktık ve evlendik. Şuanda 3,5 yıllııkda evliyiz 1.5 yaşında oğlumuz oldu.
Eşimde bende evliliğimizde ailesel sorunlar çok yaşadık. ama yinede birbirmize olan sevgimiz yetiyor gibiydi. Aşıktım eşime oda bana çok romantiklikler yapardı iyidik yani.
Ailesinin yüzünden hemen hemen hergün kavga ederdik oda bende bıktık artık kavgalar iyice yıprattı bizi artık aşk dolu bakışlar gitti. Bu son zamanlarda artık eşimle tekrar eski günlerimize nasıl dönebiliriz diye düşünüyordum , yine aşık olalım birbirimize diye araştırıken gereksiz bir şüpheye kapıldım olamazdı böyle birşey ama işte kadınlar hisseder derler doğruymuş. Eve geç gelmelerden şüphelendim biraz sonra tlfnuna arananlara baktım silinmiş oluyodu.
En son bu akşam camda eşimi beklerken gördüm tlfnla konuşarak geliyodu. eve girdi dedimki tlfnunu bi versene kardeşimi arıcam dedim. oda dur birini arıcam dedi arama numarasına bişiler yaptı ,su içmeye giderken mutfağa tlfndan bişiler silmeye çalışıyo belli halinden bu sefer iyice şüphelendim napıyosun sen dedim hiç dedi tlfnunu ver dedim vermedi. Ve ben iyice bağırmaya başladım sen neyi sildin diye çok kötü ağlıyorum feryat figan yalvarıyorum nolur söyle , bak boşanalım de, ayrılalaım seni istemiyorum de ama bana bunu yapma açık konuş diyerek ağlıyorum. Eşimde dayanamadı ve itiraf etti.

Evet görüştüğüm biri var ama 3-4 günlük işyerinden bi kız beni rahatsız ediyordu bende biraz konuştum ama bitirdim zaten dedi. Ben o an şok oldum kulaklarıma inanamadım iyice kavga ettik eşim valla dedi oğlumuzun üstüne yemin ederim bir anlıktı seninle çok kavga ediyoruz onada dertlerimi anlattım öyle konuşmaya başladık dedi bir daha aramıcam ztn dedi. Ben o zaman yanımda ara hopörlörü aç bitti de dedim ilk aramadı zorla arattırdım aradı ve kıza dediki bitti ilişkimiz eşimle kavga ettik dedi kızda ne alakası var dedi , eşim kapatıyorum dedi,kız tamam dedi bu kadar. Eşim ağladı sarıldı bana nolur yapma bişey yok bunda ben seni seviyorum dedi.Son olarak yinekavga edince eşim evden gitti gece yarısı o gidince bende kardeşimi aradım beni alın diye.

Şuan babamdayım oğlumu aldım geldim. Annem babam ayrı benim. Eşimde anneme gitmiş konuşmaya eşim sigara içmez arabada bir paket sigara içmiş annem anlattı. Anneme herşeyi anlatmış açık açık. Ben daha yüzüne bakamam demiş bir anlıktı demiş vs vs.

Annemde diyoki kızım tamam boşan ama insanoğlu bir nalıktır yapar bence şans ver yine tekrarlarsa ayrıl diyo.

Şimdi ben ne yapıcam canımdan çok sevdiğim eşim, hayatım aşkım o kadar çooook seviyorumki nasıl onunla aynı evi paylaşıcam. Bana her sarıldıgında öptüğünde,gözüme baktıgında aklıma bu olay gelicek. Nasıl bir daha güvenicem. Hala inanamıyorum :((((((((( şuan bile çok ağlıyorum bana bir akıl verin ne yapmalıyım çok ihtiyacım var görüşlerinize.

canım yaa yaşadığın çok zor hele ki aşkla evlenmişsiniz ne desem seni tatmin etmez belki ama benim sana tavsiye. insanoğlu neleri untmuyor ki.sadece zaman.zaman herşeyin ilacıdır emin ol.kocanı kimseye kaptırma bak azcık mutszlğundan yararlanmaya kalkacak bi çok kadın var.daha çok sev daha çok sahip ol.ve sen sen ol bundan sonra başkası için hiçbirzaman eşinle tartışma.bak şimdi onların rhu bile duymuyor ama sen onlar yüzünden tartıştığın için bu hale geldin.oğlunu ve kendini üzme herkes hayatta hata yapıyor.sahip çık eşine.düşman sevindirme.

off ya off ne diyecegimi bilemiyorum tutuldum kaldim..
Allah yardimciniz olsun insallah en dogru karari verirsiniz

:((((((( öyle evet ama kabullenemiyorum belki ilişkiye girmedi ama ona baktı,onla konuştu belki gezdiler bilmiyorum aklıma gelikçe o kızla eşimi ölmke istiyorum . Onada seni seviyorum dedimi :(((((
OFfffffffffffff evet ailesi şimdi rahat rahat uyuyorlardı biz ne haldeyiz ama ben bunu haketmedim.

Ben bekarken açıktım o istedi diye kapandım (tabi bende istedim) , işten çıktım ev hanımı oldum akşama kadar çıcuk ev işi ugraş dışarı çıkma cevre yok. o bir anlık boşlukta böyle yapsın. iyi bende yapıcam çok basit bu kadar sanki.

hala delilir gibi seviyorum onu :((((((((((((((((((((((

Bu durumlarda yorum yapmak zor ama
biraz dusun serin kanli ol
esin bir anlik hata yapmis kendince
peki simdi hersey nasil duzelecek
o is yerindeki kiz bile diyor "ne alakasi var" diye
yani sizi gercekten ciddiye aliyorlarmi?
kavga etmeniz bile ayrilma sebebi degil o kadin icin
ekmek parasi kazanmak icin geleceginiz icin calisan bir adam
is yerinde bir kadinla oynasmasi hazm edilecek gibi degil..
karar sizin ama sahsen kolay affedilecek bir sey degil
yara almis yuvaniz bir kere

Bilmelisin ki hemen hemen her evlilikte bu ailelerden dolayı kavgalar oluyor. eşimle ilk yıllarımızda bizde ailesi yüzünden çok tartıştık. Boşanacaktım. Ben bir türlü susmadım o da canımı yakacak içimden çıkmayacak şeyler söyledi. Senin yazını okuyunca hatırladım. bende bir ara face de hatunlarla konuşmuş onu yakalamıştım. sözüm ona ingilizcesini geliştiriyormuş. aslında tam da hep ailesinden dolayı tartıştığımız dönemdi. Sanırım bir boşluğa düşüyorlar. Hayatta tahammul edemeyeceğim şey aldatılmak. Köpekler gibi sevsemde bırakırım derdimmmmm... ama unuttum.. tabi senin durumun farklı.
İş yerinden bir kız bu ve tel muhabbeti sanırım sadece. eşin derdini anlattıkça kız da ona cici gözükmüştür aaa ne anlayışlı demiştir muhabbeti hoşuna gitmiştir.
Bu kadar severken ayrılma... Çoçuğunda var. Kolay değil bir evliliği yürütmek. Unutamam güvenemem deme...
Yaradanın insanoğluna verdiği en büyük hikmetlerden biri unutmak.
Sevince unutursun. Bazen aklına gelir canın yanan ama geçer... Yeter ki devamı olmasın. Söylenecek çok şey var. Öncelikle sakın ol. Olaya onu tarafından bak... Yaşadığı şeyin boyutunu tam olarak öğren...

Bu akşamı yaşamaktansa ölmeyi tercih ederdim . Herkesten lütfen fikir istiyorum çok çaresizim şuan.

Eşimle deli gibi aşık olduk 3 yıl çıktık ve evlendik. Şuanda 3,5 yıllııkda evliyiz 1.5 yaşında oğlumuz oldu.
Eşimde bende evliliğimizde ailesel sorunlar çok yaşadık. ama yinede birbirmize olan sevgimiz yetiyor gibiydi. Aşıktım eşime oda bana çok romantiklikler yapardı iyidik yani.
Ailesinin yüzünden hemen hemen hergün kavga ederdik oda bende bıktık artık kavgalar iyice yıprattı bizi artık aşk dolu bakışlar gitti. Bu son zamanlarda artık eşimle tekrar eski günlerimize nasıl dönebiliriz diye düşünüyordum , yine aşık olalım birbirimize diye araştırıken gereksiz bir şüpheye kapıldım olamazdı böyle birşey ama işte kadınlar hisseder derler doğruymuş. Eve geç gelmelerden şüphelendim biraz sonra tlfnuna arananlara baktım silinmiş oluyodu.
En son bu akşam camda eşimi beklerken gördüm tlfnla konuşarak geliyodu. eve girdi dedimki tlfnunu bi versene kardeşimi arıcam dedim. oda dur birini arıcam dedi arama numarasına bişiler yaptı ,su içmeye giderken mutfağa tlfndan bişiler silmeye çalışıyo belli halinden bu sefer iyice şüphelendim napıyosun sen dedim hiç dedi tlfnunu ver dedim vermedi. Ve ben iyice bağırmaya başladım sen neyi sildin diye çok kötü ağlıyorum feryat figan yalvarıyorum nolur söyle , bak boşanalım de, ayrılalaım seni istemiyorum de ama bana bunu yapma açık konuş diyerek ağlıyorum. Eşimde dayanamadı ve itiraf etti.

Evet görüştüğüm biri var ama 3-4 günlük işyerinden bi kız beni rahatsız ediyordu bende biraz konuştum ama bitirdim zaten dedi. Ben o an şok oldum kulaklarıma inanamadım iyice kavga ettik eşim valla dedi oğlumuzun üstüne yemin ederim bir anlıktı seninle çok kavga ediyoruz onada dertlerimi anlattım öyle konuşmaya başladık dedi bir daha aramıcam ztn dedi. Ben o zaman yanımda ara hopörlörü aç bitti de dedim ilk aramadı zorla arattırdım aradı ve kıza dediki bitti ilişkimiz eşimle kavga ettik dedi kızda ne alakası var dedi , eşim kapatıyorum dedi,kız tamam dedi bu kadar. Eşim ağladı sarıldı bana nolur yapma bişey yok bunda ben seni seviyorum dedi.Son olarak yinekavga edince eşim evden gitti gece yarısı o gidince bende kardeşimi aradım beni alın diye.

Şuan babamdayım oğlumu aldım geldim. Annem babam ayrı benim. Eşimde anneme gitmiş konuşmaya eşim sigara içmez arabada bir paket sigara içmiş annem anlattı. Anneme herşeyi anlatmış açık açık. Ben daha yüzüne bakamam demiş bir anlıktı demiş vs vs.

Annemde diyoki kızım tamam boşan ama insanoğlu bir nalıktır yapar bence şans ver yine tekrarlarsa ayrıl diyo.

Şimdi ben ne yapıcam canımdan çok sevdiğim eşim, hayatım aşkım o kadar çooook seviyorumki nasıl onunla aynı evi paylaşıcam. Bana her sarıldıgında öptüğünde,gözüme baktıgında aklıma bu olay gelicek. Nasıl bir daha güvenicem. Hala inanamıyorum :((((((((( şuan bile çok ağlıyorum bana bir akıl verin ne yapmalıyım çok ihtiyacım var görüşlerinize.

Eger soyledigi gibi bir anlik birsey oldugunu dusunuyorsaniz sizde, herkes ikinci bir sansi hak eder, ayrica sizinde hatalariniz olmus, aileler sebebiyle bir evin icine tartisma sokmak cok yanlis , birakin hersey kapinizin disinda kalsin degil mi? nihayetinde esinizde evdeki huzursuzluktan rahatsiz olmus, bu huzursuzlukta ikinizinde payi olmus, hatta ikinci sansi sirf esinize degil, kendinize de ikinci bir sans verin :34:

ayy lutfen "kocami seviyorumm" diye aglamayin
adam sizi kapatip cevrenizi kisitlayip isinizden cikartip
ev hanimi yapip birde cocuklu yapip
kendisi boyle bir seye kalkisti!
o kadar duygusal olmayin kinlenin nefret edin diyemem hakkim degil
ama saglam bir durusunuz olsun!
ihanete ugradiniz kadinlik gururunuzu cignedi seviyorum dediginiz adam
zayif olmayin ona karsi

cnm ne diyeceğimi bilemedim ama gerçekten insan bazen boşlukta ne yaptığını bilemiyo bence ortada çokta ciddi bişe yok süründür bida yapmaya cesaret edemesin ama ayrılma derim. bida aynı şekilde bişe yakalarsan bu boşluk yada bi anlık hata değildir artk o zamn bitirirsin..

Eger soyledigi gibi bir anlik birsey oldugunu dusunuyorsaniz sizde, herkes ikinci bir sansi hak eder, ayrica sizinde hatalariniz olmus, aileler sebebiyle bir evin icine tartisma sokmak cok yanlis , birakin hersey kapinizin disinda kalsin degil mi? nihayetinde esinizde evdeki huzursuzluktan rahatsiz olmus, bu huzursuzlukta ikinizinde payi olmus, hatta ikinci sansi sirf esinize degil, kendinize de ikinci bir sans verin :34:

huzursuzluk yaratan erkeklerin esleridemi gidip solugu disarda alsin ?
nerdeyse konu sahibini suclayacaksiniz hak vereceksiniz esine!

ah ah bu erkekler.canım benim ya.okudukça gözlerim doldu o feryadını içimde hissettim sanki 1.tavsiyem;bence bir şans daha ver canım.çocuğunuz var onun için sadece.ama biraz çeksin.anlasın hatasını.kendi ihaneti en çok kendisini yıpratsın öyle ver o şansı.eğer hemen barışmaya kalkarsan zor olmadı affetmesi diyerek tekrar aynı hatayı yapar.o yüzden süründür biraz.daha sonra yapman gereken bu çook önemlisi.evine döndükten sonra sakın sürekli kafasına kakıp kendinden soğutmaya kalkma.o zman daha kötü sonuçlar alabilirsin.senin aklına sürekli gelir tabiki unutamazsın.kolay kolay çıkmaz aklından ve kalbinden.ona yansıtma bunu.yapcağını barışmadan önce yap.süründür şimdi süründürebildiğin kadar.

aslında şuan bir yanım seviyor bir yanım nefret ediyor... Sonuçta çok güzel günlerimiz oldu az değil kaç sene aynı yastığa baş koyduk. Eşimde çok dürüsttür çevresinde çok sevilir nasıl böyle bişey yaptı anlamış değilim:(((((

Bir şansa daha verirmiyim bilmiyorum şuan çok kötüyüm demek başıma buda gelişcekmiş hep burda okur yorum yapardım şimdi aynı durumdayım.

Bir anlık herkes boşluğa düşebilir evet en azında naçık açık söyledi tabi hala söylemedikleride vardır. O zaman bende boşluğa düşücem birini bulucamm :((( aynı şeyi yaaştcam ona

biraz alakasız olacak canım ama bence eşin istedi diye kapanmak, işini bırakmak gibi önemli şeyler yapmakla hata etmişsin. bir yerde bi yazı okumuştum erkekler uğruna çok şey yaptıkları kadınları daha değerli bulurlarmış. (kendisine çok şey yapanlara nazaran.) hem işini bıraktırıp seni ev hanımı yaparlar hem de çalışan bayanlar daha modern daha hoş gözükür onlara. kimse için normalden fazla fedakarlık yapmamak lazım bu en sevdiğin kişi olsa bile. Allah yardımcın olsun.

huzursuzluk yaratan erkeklerin esleridemi gidip solugu disarda alsin ?
nerdeyse konu sahibini suclayacaksiniz hak vereceksiniz esine!

olur mu oyle sey, soylenmemis seylerden bir mana cikarmaya calismayin, ancak arkadas kendisi evdeki tartismalarimizdan esim bunalmis, ve bu hanimla konusmaya baslamis demiszaten , sebebini konu sahibi arkadas boyle belirtmis, ha yeterli bir sebep mi , aldatmanin sebebi olmaz, ama itici guclerdendir.

Öncelikle muhakkak evinize dönün.. Bunu yapmalısınız.. Kapınızı kilitleyin ve eşiniz gelirse asla açmayın..

Bir süre sakin bir kafayla düşünün..Sonrası affedemezseniz mutlaka ayrılın, eğer şans verirseniz mutlaka affedin..

Kendinize güvenmiyorsanız affetme konusunda, bunu yapmayın..Çünkü sonrasında o affetmenin sonu birikim ve öfke oluyor.. Hüsranla sonuçlanan bir deneme yaşamak istemiyorsanız sakinleşin yani ruhunuza ve kendinize zaman verin..

Lütfen bu sürede zarfında , hatasını anlayacak, sizi özleyecek zaman verin ona..Asla konuşmayın ve size ulaşmasına izin vermeyin ilk etapta..

Allah kolaylık ve yüreğinize ferahlık versin..

aslında şuan bir yanım seviyor bir yanım nefret ediyor... Sonuçta çok güzel günlerimiz oldu az değil kaç sene aynı yastığa baş koyduk. Eşimde çok dürüsttür çevresinde çok sevilir nasıl böyle bişey yaptı anlamış değilim:(((((

Bir şansa daha verirmiyim bilmiyorum şuan çok kötüyüm demek başıma buda gelişcekmiş hep burda okur yorum yapardım şimdi aynı durumdayım.

Bir anlık herkes boşluğa düşebilir evet en azında naçık açık söyledi tabi hala söylemedikleride vardır. O zaman bende boşluğa düşücem birini bulucamm :((( aynı şeyi yaaştcam ona

Kusura bakma ama saçmalıyorsun... Sakın ol sinirle davranma... Ne demek aynı şeyi yaşatacaüğım..

evet süründürcem zaten kolay olmaz eve gidişim bayağı eşya aldım oğlumun ama benimkiler kaldı evde. biraz babamda kalıcam ama bu arada o kızla görüşürmü yine bilmiyorum :(((((((((((((

Evet ben çok kavga ettiğimizi söyledim ama bu aldatma sebebi olamaz bu kadar basit olamaz. ben niye işten çıktım bnmde karşıma br sütü erkek çıkardı bende görüşsemiydim

Çok üzüldüm ,yaşadıgınız olay için.Malesef erkekler basitlikten mi neden bende anlamadım dertleri neyse bir sorun görünce hemen dışarı yöneliyorlar bende benzeri bir olay yaşadım 6yıllık evliyim ..Benim eşimde çevresinde herkes tarafından sevilir,dürüsttür.Ama bence bir şans daha verin.Lütfen tedbiri de elden bırakmayın ama gizli yapın,ona belli etmeden.Sakın ama sakın boşluga düşücem birini bulucam yazmışsınız ltfen bunu yapmayınız ayrılsanız bile sizin hakkınızda diyecek tek bir kelimesi olmamalı ..!Bence bu düşüncenizi aklınızdan çıkarın siz yaparsanız bu olay hiç olur siz suçlanır ve bu evlilikte böyle siz kötülenerek biter.....

evet süründürcem zaten kolay olmaz eve gidişim bayağı eşya aldım oğlumun ama benimkiler kaldı evde. biraz babamda kalıcam ama bu arada o kızla görüşürmü yine bilmiyorum :(((((((((((((

Evet ben çok kavga ettiğimizi söyledim ama bu aldatma sebebi olamaz bu kadar basit olamaz. ben niye işten çıktım bnmde karşıma br sütü erkek çıkardı bende görüşsemiydim

Ona kurulu bir düzen bırakıyorsunuz..Yapmayın bunu..Bir süre evde yalnız takılır, özler sizleri..Sonra zamanla yalnızlığa alışır..
Evinde rahat rahat oturur v.s v.s

Sonra siz gitmek isterseniz ''tıpış tıpış döndü'' simgesi yemek zorunda kalacaksınız..

Sizin yerinizde olsam hemen bu sabah, onun işe gittiği vakit eve geri dönerdim..
Işıkları yanan fakat ulaşamadığı bir ev ve içindekiler olsun..

Lütfen bunu yapın, ısrarla söylüyorum.

Son düzenleme:
Back