Bütün gün bilgisayarın başında sabahlara kadarEvlenmeden önce bilmiyormuydunuz?
Ayrıca çalışmayı sevmiyorsa yapcak bişey yok ,öle gider o...
Ayrıca o dururken siz neden çalışıyormuşsunuz acaba...
Bence sizin çalışmamaktan başka problemlerinizde var..çalışmayan adam sabahlara kadar pc başında napar bilemedim...Bütün gün bilgisayarın başında sabahlara kadar
Oradan buradan borç verdiklerimiz kredi kartı borcu yüzünden evimizi sattık başka bir ev aldık para yoktu calismiyodu altinlarimi bozdurdukYa çalış adam gibi karina çocuğuna bak de yada bosarim de bide merak ettim bir yıldır cocukta var nasıl geciniyorsunuz
Oyun bağımlısı evlendigimizden beri babam elinden pcyi aldı sonra ise girince tekrar aldı başladıBence sizin çalışmamaktan başka problemlerinizde var..çalışmayan adam sabahlara kadar pc başında napar bilemedim...
Hayırlısı.....
Ya o hayvanı güdeceksiniz , ya o diyardan gideceksiniz,gidemiyorsanızda şikayet etmiceksiniz....
Ohooo böyle adam olmaz yazık bide çocuk var artık bi dur deyin bence olmazsa boşa gitsin böyle insanlar genelde değişmiyor bi arkadaşımın kocası da böyle hala öyle 12 yıldır kadın çalışıp bakio ama bence sen öyle yapma çalış bebeginle kendine bak benceOradan buradan borç verdiklerimiz kredi kartı borcu yüzünden evimizi sattık başka bir ev aldık para yoktu calismiyodu altinlarimi bozdurduk
Bebeğim önemli Allah'a şükür bebeğimin ihtiyaçlarını karşılıyorum ben aç kalsamda önemli değilHalihazirda nasil idare ediyorsunuz?
Bebeğinizin ihtiyaçları, evin giderleri vs nasil karşılanıyor
Tamam siz yaparsınız elbette ama nasıl ?Bebeğim önemli Allah'a şükür bebeğimin ihtiyaçlarını karşılıyorum ben aç kalsamda önemli değil
Oyun bağımlısı evlendigimizden beri babam elinden pcyi aldı sonra ise girince tekrar aldı başladı
Ben ilk ay hamile kaldım zaten ama iyikide yapmışım hiç pişman değilim zaten kaynanamda kalıyor benimle vaktimi kızımla geciriyorumYa cidden bazen hemcinslerimi anlayamıyorum çalışmayan sorumsuz bir adamla nasil pat diye cocuk yoluna giriyorsunuz??
Al cocugu git babanin evineOyun bağımlısı evlendigimizden beri babam elinden pcyi aldı sonra ise girince tekrar aldı başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?