Miras kalmıştır , ailesi zengindir vs vsÇalışmayan adam nasıl dubleks ev alırbilen anlatsın bu formülü..
Miras kalmıştır , ailesi zengindir vs vs
Illa çok çalışanlar oturmuyor Dubleks te
Lütfen yardım edin 1 buçuk yıllık evliyim 20 yaşındayım 6 aylık bir kızım var eşim evlendiğimizden beri sadece bir ay çalıştı artık ona söylemekten biktim kızım yuzunden calisamiyorum ailem izin vermiyor önce o ise girsin diyorlar. Öyle alıştırma diyorlar. Ne yapacağımı bilmiyorum kart borclari elektrik faturaları ne yapacağımı bilmiyorum bana nolur bir yol gösterin ne yapabilirim.
Öyle kızıyorum ki sizin gibi kadınlara, kendi ayaklarınızın üstünde durmadan kocanızın ayakları ile koşma hayali kurup sonra da böyle kalıyorsunuz işte, üstüne de bir çocuk, aferin....
Dubleks evi nerede Yazmış ?Öyle birşeyde yazmamış ki,kart borcu faturalar var diyor..
Şimdi ben dublex bir evde yaşıyorum dışardan bakılınca bunlar varlıklı bir aile diyenler vardır ama kimse bilemez 4 duvar arasında yasananlari
Dubleks evi nerede Yazmış ?
Nerdeyse 18 yaşında evlenmiş,sanki koca kalmadı ülkede.
Birde aileler nasıl izin veriyor buna..
Ah bir anlasam
Gerçi bazen aileler de çaresiz kalıyor
Kardeşim annemi tehdit etti kaçarım 18 i geçtim diye. Rahmetli mecbur verdi, 6 sene sonra bir çocukla geri aldı. Bir aşktır tutturuyorlar önünü arkasını düşünen yok be ablacım, gencecikler valla üzülüyorum, o yaştakiler daha okuldalar
Ev adama ailesinden falan kalmıştır. Ev almıştır ailesi yardım da etmiyordur daha. Adam da çalışmıyordur.Butada yazmış,borcu olan insan zorlanır eşide çalışmıyor sonuçta.
Ev adama ailesinden falan kalmıştır. Ev almıştır ailesi yardım da etmiyordur daha. Adam da çalışmıyordur.
Tabi tahmin aadece.
Konu sahibi bizi aydınlatsın en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?