Anket Eşim çalışmıyor

Öyle kızıyorum ki sizin gibi kadınlara, kendi ayaklarınızın üstünde durmadan kocanızın ayakları ile koşma hayali kurup sonra da böyle kalıyorsunuz işte, üstüne de bir çocuk, aferin....

Öyle kızıyorum ki sizin gibi kadınlara, kendi ayaklarınızın üstünde durmadan kocanızın ayakları ile koşma hayali kurup sonra da böyle kalıyorsunuz işte, üstüne de bir çocuk, aferin....

Nerdeyse 18 yaşında evlenmiş,sanki koca kalmadı ülkede.
Birde aileler nasıl izin veriyor buna..

Tamam esiniz calismiyor, tembel. Yahu neden cocuk yaptiniz bu adamdan? Bu kk 'deki bazi kadinlari anlamiyorum. Eşiyle araları bozuk şöyle böyle ama yatağa girmeye sıra gelince o eksiksiz yaşanıyor. Girmeyin anacım boyle adamların koynuna. Biraz da sevismeden kalın ölmezsiniz

Sorumsuz adama çocuk mu hediye ettiniz? Aferin size. Kendiniz çocuksunuz daha. Bu yaşta geçim derdi ile uğraşmanıza üzüldüm. Aile büyükleri tembel kocanıza ders versin, hayat böyle geçmez..

Nerdeyse 18 yaşında evlenmiş,sanki koca kalmadı ülkede.
Birde aileler nasıl izin veriyor buna..

Ah bir anlasam
Gerçi bazen aileler de çaresiz kalıyor
Kardeşim annemi tehdit etti kaçarım 18 i geçtim diye. Rahmetli mecbur verdi, 6 sene sonra bir çocukla geri aldı. Bir aşktır tutturuyorlar önünü arkasını düşünen yok be ablacım, gencecikler valla üzülüyorum, o yaştakiler daha okuldalar

Bunada aşk diyorlar maalesef...

Hep böyle gidecek. Keşke hemen çocuk yapacağınıza biraz eşiniz düzelecek mi onu tabip etseydiniz.

Ben gerçekten çok üzülüyorum böyle durumlara.
Sorumsuz yetiştirilmiş bireyler ve bunun sonucunda kahrolan kadınlar.
Neden evde pişen bir tas çorbanın tasası hep kadınların üzerinedir?
Neden maddiyatı düşünmek hep kadınlara kalır?
Biraz da adamlar dertlense ya bu konuda, kahretseler ya kendilerini....

Eşiniz oyun bağımlısı. Elektrik faturanızı yatırmayın, bunun için altın falan bozdurmayın, kimseden para almayın. Gitsin elektrikler de oynayamasın oyununu. Böyle bir insandan belli ki ne koca olur ne de baba. Hiç çabalamıyor ailesi için. Benim eski sevgilim de bilgisayar oyunlarını çok seviyordu, belki bu denli değildi ama o da bağımlıydı. Beni hep ihmal ediyordu ki o da 29-30 yaşında kocaman adamdı yani. Bilgisayar oyunları sadece çocuklar için değil ama bağımlı da olmamak gerek. Oyunlardaki kazanma hissi gerçek hayattaki hislerin yerine geçiyor olabilir. Oyun oynarken bir şeyleri başarmak daha kolaydır bu yüzden gerçek hayatta bir şeyleri başarabilmenin daha zor olması eşinizi tembelliğe sürüklüyor. Aslıbda eşinizin tedaviye ihtiyacı var.

evi sattık demiş borclar icin
sonra birine dubleks evde oturuyoruz suan gören varlıklı sanır demiş

bence hikaye uydurma konusunda ciddi eksikleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…