• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşim çalışmıyor

Ben ilk ay hamile kaldım zaten ama iyikide yapmışım hiç pişman değilim zaten kaynanamda kalıyor benimle vaktimi kızımla geciriyorum
Siz kvnin evinde kalıyorsunuz o zaman
Onun maaşı vardır büyük ihtimal ona güveniyordur sizinki de

Aileniz hakli. Önce eşin çalışmaya başlasın.
O evde siz işte olur mı? O zaman evlilik neye yarar.
Allah yardımcınız olsun.

Siz kvnin evinde kalıyorsunuz o zaman
Onun maaşı vardır büyük ihtimal ona güveniyordur sizinki de
Canım zaten ev ben ve eşimin kayinpederim iki sene önce vefat etti o yüzden kaynanam bizimle kalıyor başka çocuğu yok onun maasida kredi borcuna kesiliyor yok

Ya açık açık sorucam ben :)
Sen ailenden mi destek alıyorsun?

Benim de aklima.bu geldi. Zaten böyle.bir sey varsa ancak eş kişisi calismaz nasilsa para geliyor bir yerden diye.

Ancak bu da yeterli değil gibi. Evde 3 yetiskin ve 1 bebek var. Faturalar,bebegin ihtiyaçları, gida,isinma vs ciddi bir rakama karşılık gelir. Hangi aile buna eyvallah der ki damat evde iki seksen uzanmış yatarken.

Benim de aklima.bu geldi. Zaten böyle.bir sey varsa ancak eş kişisi calismaz nasilsa para geliyor bir yerden diye.

Ancak bu da yeterli değil gibi. Evde 3 yetiskin ve 1 bebek var. Faturalar,bebegin ihtiyaçları, gida,isinma vs ciddi bir rakama karşılık gelir. Hangi aile buna eyvallah der ki damat evde iki seksen uzanmış yatarken.
Oyun oynuyormuş birde çocuk gibi
Gerçi o da küçüktür büyük ihtimal
Hala 20 yaşlarında çocuklarını evlendiren aileleri de anlamıyorum zaten
Al işte adamın çocuğu var oyun oynuyor hala

Şimdi ben dublex bir evde yaşıyorum dışardan bakılınca bunlar varlıklı bir aile diyenler vardır ama kimse bilemez 4 duvar arasında yasananlari

Ben ilk ay hamile kaldım zaten ama iyikide yapmışım hiç pişman değilim zaten kaynanamda kalıyor benimle vaktimi kızımla geciriyorum

Su kotu giden evliliklerde cocuk hep ilk aydan olur ya da korundugu halde olur.. hadi buna tamam da ne demek pisman degilim? Olan oldu kabullenirsiin aldirmazsin buna da tamam. Ama adam sorumsuz. Adam baba olamiyor. Hazirci asalak gibi baskasinin ustunden geciniyor. Hala kalkmis pisman degilim diyorsunuz. Olmayin efendim. Aman o kafanizi taslara vurmayin. Ben niye yaptim bunu demeyin. Cunku o bebek boyle bie babayi ve baskasinin parasiyla yasamayi hakediyor. Bari pisman degilim demeyin yahu. Insan sinirleniyor gercekten. Kocam boyle bir adam olsa cocuk yaptigima pisman olurdum. Sorumsuz adami baba yapmisim. Ne demek pisman degilim? Enteresan kafalar valla.

Nereye kadar altın bozduracak ya da borç bulacaksın? Böyle yürümez, sorumsuz adamdan ne sana doğru dürüst koca ne de çocuğuna baba olur. O çocuğunun masrafları hiç bitmeyecek ki, kaldı ki daha faturalarınızı ödeyemiyorsunuz. Kaç yaşına gelmiş adama bu saatten sonra sorumluluk almayı öğretemezsin. Ömür boyu sürünmek, çocuğunu da süründürmek istemiyorsan bırak bu adamı.

Oyun oynuyormuş birde çocuk gibi
Gerçi o da küçüktür büyük ihtimal
Hala 20 yaşlarında çocuklarını evlendiren aileleri de anlamıyorum zaten
Al işte adamın çocuğu var oyun oynuyor hala
Eşim 28 yaşında

Sana dost tavsiyesi yol yakınken bosan bu adamdan bir halt olmaz. Kendi hayatını kur.

Back