Siz kvnin evinde kalıyorsunuz o zamanBen ilk ay hamile kaldım zaten ama iyikide yapmışım hiç pişman değilim zaten kaynanamda kalıyor benimle vaktimi kızımla geciriyorum
Onun maaşı vardır büyük ihtimal ona güveniyordur sizinki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kvnin evinde kalıyorsunuz o zamanBen ilk ay hamile kaldım zaten ama iyikide yapmışım hiç pişman değilim zaten kaynanamda kalıyor benimle vaktimi kızımla geciriyorum
Canım zaten ev ben ve eşimin kayinpederim iki sene önce vefat etti o yüzden kaynanam bizimle kalıyor başka çocuğu yok onun maasida kredi borcuna kesiliyor yokSiz kvnin evinde kalıyorsunuz o zaman
Onun maaşı vardır büyük ihtimal ona güveniyordur sizinki de
Ben anlamadım ki bu işten bişeyCanım zaten ev ben ve eşimin kayinpederim iki sene önce vefat etti o yüzden kaynanam bizimle kalıyor başka çocuğu yok onun maasida kredi borcuna kesiliyor yok
Bir ara destek çıktılar sonra ben kabul etmedim zaten çekindim utandimYa açık açık sorucam ben :)
Sen ailenden mi destek alıyorsun?
Ne dicekki onunda ağzı var dili yokKv bişey demiyor mu bu duruma?
Ya açık açık sorucam ben :)
Sen ailenden mi destek alıyorsun?
Oyun oynuyormuş birde çocuk gibiBenim de aklima.bu geldi. Zaten böyle.bir sey varsa ancak eş kişisi calismaz nasilsa para geliyor bir yerden diye.
Ancak bu da yeterli değil gibi. Evde 3 yetiskin ve 1 bebek var. Faturalar,bebegin ihtiyaçları, gida,isinma vs ciddi bir rakama karşılık gelir. Hangi aile buna eyvallah der ki damat evde iki seksen uzanmış yatarken.
Şimdi ben dublex bir evde yaşıyorum dışardan bakılınca bunlar varlıklı bir aile diyenler vardır ama kimse bilemez 4 duvar arasında yasananlariBenim de aklima.bu geldi. Zaten böyle.bir sey varsa ancak eş kişisi calismaz nasilsa para geliyor bir yerden diye.
Ancak bu da yeterli değil gibi. Evde 3 yetiskin ve 1 bebek var. Faturalar,bebegin ihtiyaçları, gida,isinma vs ciddi bir rakama karşılık gelir. Hangi aile buna eyvallah der ki damat evde iki seksen uzanmış yatarken.
Bende diğer sözlü konusunda böyle oldumBen sonradan bu konuyu hiç inandırıcı bulmadım.
Ben ilk ay hamile kaldım zaten ama iyikide yapmışım hiç pişman değilim zaten kaynanamda kalıyor benimle vaktimi kızımla geciriyorum
Eşim 28 yaşındaOyun oynuyormuş birde çocuk gibi
Gerçi o da küçüktür büyük ihtimal
Hala 20 yaşlarında çocuklarını evlendiren aileleri de anlamıyorum zaten
Al işte adamın çocuğu var oyun oynuyor hala
Ne demek inandırıcı bulamadınız ben birşeyler paylaşmak istedim ama siz inanmiyosunuz diyecek birşey bulamıyorumBen sonradan bu konuyu hiç inandırıcı bulmadım.