Eşim çalışmayı sevmiyor

Kurban kim burada

İşe kaldırınca tokat atmaya kalkmak ne demek biraz garip bi eşin varmış peki çalışmayı mı sevmiyo çalıştığı işi mi orası netmi?

Ya iyi de anne olmak istedim ne demek ya? Bu o çocuğa haksızlık değil mi ? Nasıl bir baba secmişsiniz? Yarın bir gün o evlatta utanacak babasının aciz bir asalak olmasından. Dusuncen aşırı bencilce. Hakettiğin biriyle evlenip çocuk sahibi olmalıydın. Seni geçtim çocuğunu düşünmüyor. Mamasını bezini dedesi alır diye mi düşünüyor. Bunu mu buldun baba yapacak

Kurban kim burada

Kurban, kurban olmayı sürdürmek için zorbasından ayrılmak istemeyen konu sahibi.
Sonra babayla çocuk arasını bulmak için kurtarıcı rolünü oynayacak ki kendini işe yarar hissetsin.
Çocuğa da kurban olmayı öğretecek.

"Gerçekten kurban edilen kim, kurban rolü oynamayı seveni sormuyorum?" dersen; çocuk elbette hepimizin bildiği üzere, maalesef.

Sonrada cocuguga "bak sana yuva vermek icin nelere katlandim. Yemedim yedirdim" diye empoze ediliyor. Erkek cocuk ise "ikinci koca pozisyonuna" sokulup maddi manevi sömürülüyor ilerde. Burdada cok görüyoruz

İnş bizimle dalga geçmek için açmışsınızdır bu konuyu diğer türlü normal zeka ve vicdanda bir insanın böyle bir adamdan çocuk yapmayacağını düşünüyorum bide pişman değilim demissiniz o çocuk size hesap sorduğunda da pişkin pişkin pişman değilim dersiniz artık

Çocuk yaptı çünkü adam düzelir sandı.
Ailesine yaslandi çünkü adam sorumsuz ama ailesi kızlarına kiyamiyor
Boşanmak isine gelmiyor çünkü sevişmekten vazgeçmek istemiyor

allah aşkına nasıl geçiniyorsunuz. Bebeğinizin ihtiyaçlarını nasıl karşılıyorsunuz. 2 kişi çalışıyoruz imanımız gevredi.

Böyle devam ederse boşanacaginizi söylediniz mi? Bence bi gözünü korkutun. Gerekirse toplayın eşyalarınızı göz dağı verin. Denemeye değer. Eğer sizi kaybetme ihtimaline rağmen hala çalışma konusunda bir adım atmıyorsa zaten dönmeyin kendi hayatınızı kurmaya çalışın.

Çalışmayı sevmeyen bir adamla en başında niye evlendiniz? Erkeklerin özellikle böyle bir şey deme lüksü yok evlenip yuva kuruyorsa. Birde bu adama çocuk vermişsiniz pes doğrusu. Şiddet eğilimi de var boşanın.

kadın çalışmak istemeyince hak oluyor hatta kadın çalışmasın deniyor da erkeklerin neden böyle bir hakkı yok onu çözemedim. burada çalışmak istemeyen kadın desteklenirken aynısını söyleyen erkek yerin dibine sokuluyor adeta. ciddi bir çifte standart problemimiz var. yani kadın kocasından para alınca yiyici, asalak olmuyor ama erkek aileden geçinmek isterse asalak filan oluyor.

garip huylarımız var gerçekten...

elim yokmuydu o sana vurunca bır dene yapıştırsaydın ya okkalı yumruğu

Bizden ne istiyorsunuz anlamadım ki hokus pokus yapalım eşinizin karakteri mi değişsin? Hadi siz gönüllüsünüz adına yuva dediğiniz bu saçmalığı çekmeye ama çocuğunuza yazık değil mi? Yine anne olmak istedim bencilliğiyle dolu bir konu. Ailenize de yazık, evlenmiş barklanmış insanların geçimini onlar sağlamak zorunda mı? Yatın kalkın şükredin yine size destekler diye

Son düzenleme:
Ne güzel çalışmayı sevmiyorum de yat o çocuğa kim bakıcak kim karşılıcak masraflarının bence eşini al bi konuş bi de öyle tokat mokat da olmaz onu da vur yüzüne yaptığın doğru değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…