- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.211
- 598
Kurban kim buradaAcı, çile çekmeyi neden bu kadar seviyor bazı insanlar anlamıyorum, çilekeşlik levelini arttırmak için bi de çocuk yapılıyor ki "Çocuğum için nelere katlanıyorum bakın" oyununa dönüyor işler iyice.
Sorumsuz bir adamdan ayrılıp, kendinizi kurtarmak ve şartlarınızı iyileştirip daha doğru tercihler yaparak yaşamak dururken, 2 senedir çalışmayan ve size şiddet gösteren adamdan çocuk yapmayı seçiyorsunuz. Nedir bu, yuvam-analık levelim çilekeş kutsallığı(!) mı?
Çok istenilen! çocuklar.Kurban kim burada
İşe kaldırınca tokat atmaya kalkmak ne demek biraz garip bi eşin varmış peki çalışmayı mı sevmiyo çalıştığı işi mi orası netmi?Merhabalar ben 2 yıllık evliyim 4 aylik bebeğim var eşim 2 yıllık evlilik hayqtimiz boyunca toplasanız 4 ay çalıştı.Yuvami dağıtmak istemiyorum fakat dayanacak gücüm kalmadı.Onu sabah işe kaldırdım diye bir kaç defa bana tokat tarzi vurmaya başladı.Bu zamana kadar hiç vurmasti.Aslinda çevre tarafından cok sevilen biri tek sorunumuz çalışmayı sevmemesi bana yardımcı olur musunuz lütfen COK YORULDUM.
Kurban kim burada
Kurban, kurban olmayı sürdürmek için zorbasından ayrılmak istemeyen konu sahibi.
Sonra babayla çocuk arasını bulmak için kurtarıcı rolünü oynayacak ki kendini işe yarar hissetsin.
Çocuğa da kurban olmayı öğretecek.
"Gerçekten kurban edilen kim, kurban rolü oynamayı seveni sormuyorum?" dersen; çocuk elbette hepimizin bildiği üzere, maalesef.
Hangi yuva???Koca değil kene.Hazır yemeye alışmış bir... evlisiniz.Yuvami dağıtmak istemiyorum
Çocuk yaptı çünkü adam düzelir sandı.Çocuk niye yaptınız madem? Pişman değilim diyorsunuz da çocuğunuza aileniz bakıyor. Şimdi ailenizin evine gitseniz yine onlar bakacak. Ya da siz çalışmak isteyeceksiniz anne çocuğuma sen bak diyeceksiniz. Yani her türlü başkasına yük iken bir de cocuk yapmak nasıl bir bencillik.
Merhabalar ben 2 yıllık evliyim 4 aylik bebeğim var eşim 2 yıllık evlilik hayqtimiz boyunca toplasanız 4 ay çalıştı.Yuvami dağıtmak istemiyorum fakat dayanacak gücüm kalmadı.Onu sabah işe kaldırdım diye bir kaç defa bana tokat tarzi vurmaya başladı.Bu zamana kadar hiç vurmasti.Aslinda çevre tarafından cok sevilen biri tek sorunumuz çalışmayı sevmemesi bana yardımcı olur musunuz lütfen COK YORULDUM.
Çocuk yaptı çünkü adam düzelir sandı.
Ailesine yaslandi çünkü adam sorumsuz ama ailesi kızlarına kiyamiyor
Boşanmak isine gelmiyor çünkü sevişmekten vazgeçmek istemiyor
Ne güzel çalışmayı sevmiyorum de yat o çocuğa kim bakıcak kim karşılıcak masraflarının bence eşini al bi konuş bi de öyle tokat mokat da olmaz onu da vur yüzüne yaptığın doğru değil diyeMerhabalar ben 2 yıllık evliyim 4 aylik bebeğim var eşim 2 yıllık evlilik hayqtimiz boyunca toplasanız 4 ay çalıştı.Yuvami dağıtmak istemiyorum fakat dayanacak gücüm kalmadı.Onu sabah işe kaldırdım diye bir kaç defa bana tokat tarzi vurmaya başladı.Bu zamana kadar hiç vurmasti.Aslinda çevre tarafından cok sevilen biri tek sorunumuz çalışmayı sevmemesi bana yardımcı olur musunuz lütfen COK YORULDUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?