Eşim çalışmayı sevmiyor

Mineee27

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
20
-8
16
28
Merhabalar ben 2 yıllık evliyim 4 aylik bebeğim var eşim 2 yıllık evlilik hayqtimiz boyunca toplasanız 4 ay çalıştı.Yuvami dağıtmak istemiyorum fakat dayanacak gücüm kalmadı.Onu sabah işe kaldırdım diye bir kaç defa bana tokat tarzi vurmaya başladı.Bu zamana kadar hiç vurmasti.Aslinda çevre tarafından cok sevilen biri tek sorunumuz çalışmayı sevmemesi bana yardımcı olur musunuz lütfen COK YORULDUM.

Böyle bi durumu varsa eşinizin neden çocuk düşündünüz onun masrafı çok olucak parasızlık stres getiricek belki çocuğa yansıcak bunlar artık olan olduğuna göre eşinizle bi konuşun masraflar nasıl karşılanıyor eşiniz çalışmıyosa??

Bide şiddet eğilimi de var.. bilemedim yani umarım çözersiniz bu işi

Ne yiyip ne içiyorsunuz? Durun ben yazayım. Benim annem babam bakıyor diyeceksiniz. Hadi siz kendinize acımıyorsunuz da bebeğinize hiç mi acımıyorsunuz? Ek gıdaya geçince ne olacak?

Ne demek çalışmayı sevmiyor..
nasıl geçindiz 2 yıl boyunca sadece sen mi çalışıyordun?? ve vurmak nedir ya!

Valla kusura bakmasın o zaman evlenmeyecekti bu durumu güvenilir bir aile büyüğü ile paylaşın istişare edin , aile büyükleri bu konuda eşinizle konuşsun aksi taktirde ailesini kaybedeceğini bilsin

Ben hep anne olmak istedim sorunlar biter sandım hic pişman değilim emin olun yemiyorum yediriyor

Valla kusura bakmasın o zaman evlenmeyecekti bu durumu güvenilir bir aile büyüğü ile paylaşın istişare edin , aile büyükleri bu konuda eşinizle konuşsun aksi taktirde ailesini kaybedeceğini bilsin
Kayinvalide tarafıyla da konuşmuyoruz cok soyledim fakat faydasiz

Ben hep anne olmak istedim sorunlar biter sandım hic pişman değilim emin olun yemiyorum yediriyor
Eminim iyi bi annesinizdir asla onu yargılamak için söylemedim kimsenin haddine değil birinin anneliğini sorgulamak ben sizde zor zamanlar yaşarsınız diye söyledim,bi aile büyükleriyle konuşun belki onlar araya girerse bi etkisi olur

Çalışmayı sevmeyen adama yapacak hiçbir şeyiniz yok. Ya bu deveyi böyle güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz

Kuzenimde bu kafayla evlendi eşi çalışır sandı çalışmadı her gün bi yerden alacaklı aradı. kızın ailesi kiralarına faturalarına kadar ödedi üstüne bide çocuk yaptı. Bu durumda niye yaptın diyenlere sizin yanıtınızı verdi. Şimdi boşandılar adamım umru değil çocuk falan. Bazen insan naparsa kendine yapıyo başkasına gerek bile kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…