Konuda aldatma yazmamis kiAdamı kaç kez aldatmışsınız, biraz onurunuz gururunuz olsun bitirin bu evliliği. Adam insanlık yapmış medenice size bir zarar vermemiş bitsin istiyor, şansınızı daha fazla zorlamayın artık
iyiyde o zaman neden her fırsatta kocanızı boynuzlamaya çalıştınızOkadar zoraki yılların alışkanlığı ve umutları
Bu kadında parası vardir. Koca prof olmuşHele ki para varsa…
Maalesef bazı kadınlar paraya asla dayanamıyor.
Hiç yapmadım hiciyiyde o zaman neden her fırsatta kocanızı boynuzlamaya çalıştınız
Baska adamlarla konusurken akliniz nerdeydi?Okadar zoraki yılların alışkanlığı ve umutları
E konularınız var. Kuzeniniz mi yazdı yoksa?Hiç yapmadım hic
Eh tamam zorda hanımefendi sizde evliyken başkalarına yazmıssınız . Burada okuduğumuza göre . Alışkanlık sizinkisi sadece bi süreye geçer . Hem yemeğim kalsın hem pastam dursun olmuyor .Okadar zoraki yılların alışkanlığı ve umutları
Sizden boşanıyor oğlundan değil şurda 3-5 yıla oğlunuz da hayat kuracak ona da mı anasını bıraktı diye ağıt yakacaksınız?Macera peşinde koşmak hiç akıllıca değil. Düzenini oglunu bırakıp. Tarafsız gözle bakınca yanlış yaptığını görüyorum.
Teyze gibi yazıyorsunuz. Yani teyzevari.Bu kadında parası vardir. Koca prof olmuş
Eski konularına bakacaktım ama bakılmıyor sanırım tepki alınca gizledi.Ablacım üşenmedim bütün konularını bir bir okudum.
Adam seni bir kere başka biriyle sexting yaparken, bir kere görüşme dediği kişiyle yazışırken, bir kere de doktorunla buluşma ayarlarken yakalamış. Hep bir tık uzakmış ama ne zaman ki sexting olayı patlamış ipler iyice kopmuş. Yine boşanmamış yanında durabildiği kadar durmuş. Sen de kalkmışsın konuna eski sevgilisine yazmış yazmışsın. He ama eski konunda 'eski sevgilisinin adını aratmış' yazmıştın. Neyse önemli değil, eski sevgilisiyle muhabbeti seni üç kere yakaladıktan sonra olmuş zaten.
Şimdi burda hanımlar konuyu okumadan adamı linçlemesin diye bunları anlattım. Senin anlattığın gibi saf bi sevgin yok bu adama karşı. Sadece yalnız kalmaktan korkuyorsun.
Kalmazsın merak etme, birini bulursun, sana da adama da yazık, sal artık adamı önünüze bakın. Adam 3 yıldır senden ayrılmaya çalışıyormuş, izin vermiyormuşsun. Sana da adama da günah değil mi?
Yoo bende 30 yıllık evliyim, eşimide çok seviyorumYa o 20 yıllık anılar rahatsız etmezmi. Ben mi acayibim. İnsanız, güzellikler aklimiza gelir dimi.
İşte bu noktada anne evi lazım gidecek. Ben kipirdayamiyorum. Bu evin kirası 6 bin, yeni eve çıksam en az 15
Kariyeri de var bu da çok önemli.Bu kadında parası vardir. Koca prof olmuş
Vardır bir şeyler. Belki de karısını kandırıyor. Belki de 10 kaplan gücünde adamAnca yazışır. Napcak bunu kadın? Altını mı bezleyecek bi 3 yıla?
Bence hala gençsiniz,insanlar bu yaşta evlenilir mi çocuk yapılır mı diye konu açıyor,evet emek vermişsiniz çok anı biriktirmişsiniz ama artık önünüze bakma zamanı geldi demek ki,bence öldüm bittim ne yaparım kafasından çıkıp önünüze bakın,kimseniz yoksa da Allah var kendinize güvenin kadınlar güçlüdür.Arkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.
Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off
Başkası var siz bosanirken zorluk çıkarmayın diye söylemiyor ayrıca gençliğimi verdim cümlesi bana çok itici geliyor eşlerimizde bize gençliğini veriyor sonuçtaArkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.
Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off
Siz gördünüz diye utabdı, rahatsız oldu ve ayrılmayı bu yüzden istedi öyle mi? Yapmayın Allah aşkına. Adamın sizi aldatma girişimini yakalamışsınız ve hala da keşke gördüğümü söylemeseydim mi diyorsunuzBen okadar hassas bir yapidayimki hiç kırmam ses yukeltemem. Eski kız arkadaşı doktor. O da dul. Onunla yazistiklarini görmüştüm sordum önemsiz demişti. Bundandı rahatsız oldu brlji. Keşke doylemeseydim gördüğümü.