Eşim boşanmak istediğini söyledi ve kahroldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terbiye lütfen. Onun açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.
Valla gayet de gelmiş içinizden. Eşinizi de sevmiyorsunuz, yalnız kalma korkusu sizi bitiriyor. Merak etmeyin ama 1-2 hafta gezer, g.tünü avuçlaya avuçlaya döner geri, onun da dışarda yapabileceği daha iyi bir şey yok. Sizi birbiriniz paklarsınız her zamanki gibi.

Terbiye lütfen. Onun açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.
Terbiye derken? Burada olan neyse onu konuşuyoruz. Eski konulara bakamam. Nasıl bir açıklaması olabilir merak ettim, inşallah kafanıza silah dayamamışlardır.

Göremiyoruz ki okuyalım.
Ayrıca bunun nasıl bir açıklaması var acaba?
Aldatma dediğiniz şey illa fiziksel olarak olmuyor,ilgi görmeyip başkasında aramak vs gibi bahane de kabul edilemez.

İsteyen iki bahane sıkıp aldatsın sonra seviyorum desin böyle iş mi olur.

Biz görüyoruz.

O konuyu dikkatli inceleyin hüküm vermeden önce lütfen. 5 6 yıl önceye gidin daha eskilere bakin madem bunu iddia edeceksiniz. Karşılığı 2018 yılında yazdığım konuda da var.

Herkes eski konularına dikkat etsin. Benjm açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.
Benim dikkat edilecek bir eski konum yok maalesef. Monoton, tek eşli ve çocuklu bir hayat işte.

Siz birileriyle mesajlasirken sorun yok adam eski sevgilisini aratinca sorun var. Buraya "kocam başkalarıyla cinsel içerikli konusmalar yapmis" diye konu acan birisi olsa "konusmalari ss al, dava ac" deriz.
Dua edin de adam topladigi kanitlarla size bosanma davasi acmasin, zararli cikarsiniz.
Su saatten sonra yapacaginiz tek sey mal paylasimini hesaplamak.

Peki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…