- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.385
Valla gayet de gelmiş içinizden. Eşinizi de sevmiyorsunuz, yalnız kalma korkusu sizi bitiriyor. Merak etmeyin ama 1-2 hafta gezer, g.tünü avuçlaya avuçlaya döner geri, onun da dışarda yapabileceği daha iyi bir şey yok. Sizi birbiriniz paklarsınız her zamanki gibi.Terbiye lütfen. Onun açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.
Yapmadım bişey diyorum.E başka erkeklerle hobi olarak mı sexting yapıyordunuz?
Owww amma korktuk.Herkes eski konularına dikkat etsin.
Terbiye derken? Burada olan neyse onu konuşuyoruz. Eski konulara bakamam. Nasıl bir açıklaması olabilir merak ettim, inşallah kafanıza silah dayamamışlardır.Terbiye lütfen. Onun açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.
Ben söyleyeyim, sevüşmemiş.Terbiye derken? Burada olan neyse onu konuşuyoruz. Eski konulara bakamam. Nasıl bir açıklaması olabilir merak ettim, inşallah kafanıza silah dayamamışlardır.
Terbiye lütfen. Onun açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.
Biz görüyoruz.Göremiyoruz ki okuyalım.
Ayrıca bunun nasıl bir açıklaması var acaba?
Aldatma dediğiniz şey illa fiziksel olarak olmuyor,ilgi görmeyip başkasında aramak vs gibi bahane de kabul edilemez.
İsteyen iki bahane sıkıp aldatsın sonra seviyorum desin böyle iş mi olur.
O konuyu dikkatli inceleyin hüküm vermeden önce lütfen. 5 6 yıl önceye gidin daha eskilere bakin madem bunu iddia edeceksiniz. Karşılığı 2018 yılında yazdığım konuda da var.Ee konu sahibi de dikmiş gözünü daha öncelerde.
Adam neden şirketi üzerine yapsın.
Paylaşmak adil ol
Sizde başkası ile yazışmışsınız eşiniz de zaten birbirinize sadakat hükmünüz kalmamış niye şimdi ahlanip vahlandınız.keşke zamanında müdahale edip bu noktaya getirmeseydiniz
Küfür gibi okudumOwww amma korktuk.
Benim dikkat edilecek bir eski konum yok maalesef. Monoton, tek eşli ve çocuklu bir hayat işte.Herkes eski konularına dikkat etsin. Benjm açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.
Anlamadim?Terbiye derken? Burada olan neyse onu konuşuyoruz. Eski konulara bakamam. Nasıl bir açıklaması olabilir merak ettim, inşallah kafanıza silah dayamamışlardır.
Küfür gibi okudumKüfür?
Açıklaması var dediniz ya nasıl bir açıklama, onu sordum. Hangi gerekçe sizin başka erkekle sexting yapmanızı aklayabiliyor?Anlamadim?
Ben niye göremiyorumBiz görüyoruz.
Aaa pardon o zaman, sadakat timsali papatya zamanı.Ben söyleyeyim, sevüşmemiş.
Bdv bölümünde filtreleme var, üyenin nickini yazıyorsunuz çıkıyor.Ben niye göremiyorum
PekiGöremiyoruz ki okuyalım.
Ayrıca bunun nasıl bir açıklaması var acaba?
Aldatma dediğiniz şey illa fiziksel olarak olmuyor,ilgi görmeyip başkasında aramak vs gibi bahane de kabul edilemez.
İsteyen iki bahane sıkıp aldatsın sonra seviyorum desin böyle iş mi olur.
Siz birileriyle mesajlasirken sorun yok adam eski sevgilisini aratinca sorun var. Buraya "kocam başkalarıyla cinsel içerikli konusmalar yapmis" diye konu acan birisi olsa "konusmalari ss al, dava ac" deriz.
Dua edin de adam topladigi kanitlarla size bosanma davasi acmasin, zararli cikarsiniz.
Su saatten sonra yapacaginiz
PekiAaa pardon o zaman, sadakat timsali papatya zamanı.