Eşim boşanmak istediğini söyledi ve kahroldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.875
1.193
Arkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.

Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off

Duygular zamanla bitebilir, aranizda ne geçti bilemiyorum.
Ama gençliğimi aldi gitti demek çok manipüle edici değil mi ?
Gençliğinizi niye aldı, çok mu çektirdi size ?

Gençliğin gitmedi bence hala gençsin.
Ne güzel aldatma, dolandırma, şiddet, vb yok.
bu bile çok büyük nimet.
Çocuk büyükmüş yeniden bir hayata başlarsın. (Benimkiler 11 ay ve 8 yaştı ayrıldığımda)
Belki senin için hayatının altı üstünden daha güzel olacak. Sevip sevileceğin birileriyle karşılaşırsın belki de. Kendinden başkasına çok bağlanmamak gerek işte insan acı da olsa anlıyor ben de anladım iyiyim çok şükür şimdi.

Diğer konumuzda demiştim. Eşiniz boşanmak istiyor ama sorumluluğu almak istemiyor diye. Benim düşüncem değişmedi. Bende başka biri var. 55 yaş cinsellik yaşanmayacak bir yaş değil

Ben okadar hassas bir yapidayimki hiç kırmam ses yukeltemem. Eski kız arkadaşı doktor. O da dul. Onunla yazistiklarini görmüştüm sordum önemsiz demişti. Bundandı rahatsız oldu brlji. Keşke doylemeseydim gördüğümü.

Gerçekten birşey olmasa rahatsız olmazdı. İnsan eşine hesap vermeyecek de kime verecek.
Eğer seni aldattıysa zaten bu yaştan sonra iflah olmaz. Kendini suçlamayı bırakarak işe başlayabilirsin

Gitmek isteyen sizi istemeyen biri için sakın kendinizi üzmeyin.. adam sizi istemiyor. Siz 45 yaşındasınız çoğu insanın hayatı 45 den sonra açılır. Kendinize yeni bir hayat kurun. Belki çok daha mutlu olacaksınız.. gidene dur denmez. Kafasına koymuş bir kere. Belki size böylesi daha hayırlıdır kim bilir

Gerçekten birşey olmasa rahatsız olmazdı. İnsan eşine hesap vermeyecek de kime verecek.
Eğer seni aldattıysa zaten bu yaştan sonra iflah olmaz. Kendini suçlamayı bırakarak işe başlayabilirsin
Emekliyim. Pek gücüm yok hastayım. İşe gidemem yani. Okadar kaliteli bir adam ki nasıl güzel arkadaşlık ediyordu en azından. Ona bile razıydım.

Ahh içim kan ağlıyor. Aman allahim ben nasıl dayanırım küsemedim bile. Inanamiyorum

Çok üzücü bir durum, kesin biri var. Mlsf sizi istemiyeni siz kapının önüne koyun.

Önceki konuda eşinizin cinsel münasebet kurmak istemediğinden yakınıyordunuz. Sizi öyle göremiyorum demişti. Demekki nedeni buymuş, başka bir kadın varmış ve duyguları bitmiş. Bu sözü duymak çok incitici ama yapacak birşey yok. Küçük bir çocuğunuz yok, 45 yaş ta çok fazla bir yaş değil. Sizi mağdur da etmeyeceğim demiş. Toparlanmaya çalışın. Yeni hayatınız yeni bir şans sizin için. Belki herşey daha iyi olacak eskisinden.

Emekliyim. Pek gücüm yok hastayım. İşe gidemem yani. Okadar kaliteli bir adam ki nasıl güzel arkadaşlık ediyordu en azından. Ona bile razıydım.
Farz edin ki adam öldü artık yok. Sakın yalvarmayın kendinizi düşürmeyin bırakın ne hali varsa görsün. Demekki kaliteli biri değilmiş 20 yıllık karısını terk ediyor. Eminim çok daha mutlu olacaksınız. İlla çalışmanıza gerek yok. Yeni hobiler edinin kurslara yazılın. Spor yapın. Bu hayatı kendiniz için yaşıyorsunuz hiç kimseye ihtiyacınız yok

Aaaa ne alaka tabiki soracaksınız..

Gözünde çok yüceltmişsin. Çalışma ama evde durarak kendine ceza verme. Hareket kabiliyetin nasıl? Ya aşırı umutsuzsun terapi mi alsan?

Kendinizi bu kadar eziklemeyin lütfen. Yapamam edemem çalışamam arkadaşlığına da razıyım bilmem ne. Elbetteki yaparsınız. Biiliyorum burda hepimiz kolayca bişeyler yazıyoruz, yaşayacak olan sizsiniz tabiki kolay değil. Ama kendinize biraz güvenin. Adam güzelce ayrılalım demiş. Ayrılmasanız bile hep üzüleceksiniz. Böylesi daha mı iyi olacak!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…