Kesinlikle oyleyHele ki para varsa…
Maalesef bazı kadınlar paraya asla dayanamıyor.
adam kendine hayat kuracak zaten o kesin amaci bu .Benimde etrafimda gorduklerimde erkekler eslerine donmek istediler pisman oldular ki baska kadinlar icin birakanlar bile ama kadinlar uzuldu agladi sonra kendi yollarina baktilar evlenen bile oldu ki gayette mutlu oldu. Elbette hayat benim gorduklerimden ibaret degil ama adam da 20 yasinda degil yaslilik baslayacak o zaman gormek lazim toparlanmayi,koni sahibesi duygulari kenra birakip aklini kullanirsa avantajli bir durumda olurHiç sanmıyorum. Boşanırken zarar gören illaki vardır ancak ben Erkeklerin zarar gördüğünü şahsen hiç görmedin. Kaç yaşına gelirlerse gelsinler boşanınca hayatların kadınlara göre daha çabuk kuruyorlar. Bunu da dışardaki kadınların kadınların erkek kaç yaşında olursa olsun onlara hayır demeyen kadınlarımıza borçluyuz. Ne yazikki.
Ya bu adam da hasta değil miydi zaten, totoyu kaldırmaktan acizdi son konuda, prof kadın napsın bu içi geçmiş herifi? 1-2 hafta gezer, g.tüne baka baka döner geri. Boşanacak adam bu zamana kadar çoktan boşanmıştı, 55 ine kadar ne diye durdu, sürekli bi boşanma lafı ağzında. Kuru sıkıyor yine işte.adam kendine hayat kuracak zaten o kesin amaci bu .Benimde etrafimda gorduklerimde erkekler eslerine donmek istediler pisman oldular ki baska kadinlar icin birakanlar bile ama kadinlar uzuldu agladi sonra kendi yollarina baktilar evlenen bile oldu ki gayette mutlu oldu. Elbette hayat benim gorduklerimden ibaret degil ama adam da 20 yasinda degil yaslilik baslayacak o zaman gormek lazim toparlanmayi,koni sahibesi duygulari kenra birakip aklini kullanirsa avantajli bir durumda olur
iste yine bir erkek ve yine kendinden baskasinin anlamadigi isleriYa bu adam da hasta değil miydi zaten, totoyu kaldırmaktan acizdi son konuda, prof kadın napsın bu içi geçmiş herifi? 1-2 hafta gezer, g.tüne baka baka döner geri. Boşanacak adam bu zamana kadar çoktan boşanmıştı, 55 ine kadar ne diye durdu, sürekli bi boşanma lafı ağzında. Kuru sıkıyor yine işte.
Herif iki gr kocalık yapmaya nazlanıyor ama dışarıda da yiyeceği daha iyi b.k yok. Bi bakınıp gelir işte ya dkfkfk.iste yine bir erkek ve yine kendinden baskasinin anlamadigi isleri
Eşinizi aldattığınızı söyledikleri için yorumumu siliyorum, boşanın bence de...Arkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.
Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off
Bu yazıya göre eşiniz boşanmakta haklı, bence düşün adamın yakasındanAblacım üşenmedim bütün konularını bir bir okudum.
Adam seni bir kere başka biriyle sexting yaparken, bir kere görüşme dediği kişiyle yazışırken, bir kere de doktorunla buluşma ayarlarken yakalamış. Hep bir tık uzakmış ama ne zaman ki sexting olayı patlamış ipler iyice kopmuş. Yine boşanmamış yanında durabildiği kadar durmuş. Sen de kalkmışsın konuna eski sevgilisine yazmış yazmışsın. He ama eski konunda 'eski sevgilisinin adını aratmış' yazmıştın. Neyse önemli değil, eski sevgilisiyle muhabbeti seni üç kere yakaladıktan sonra olmuş zaten.
Şimdi burda hanımlar konuyu okumadan adamı linçlemesin diye bunları anlattım. Senin anlattığın gibi saf bi sevgin yok bu adama karşı. Sadece yalnız kalmaktan korkuyorsun.
Kalmazsın merak etme, birini bulursun, sana da adama da yazık, sal artık adamı önünüze bakın. Adam 3 yıldır senden ayrılmaya çalışıyormuş, izin vermiyormuşsun. Sana da adama da günah değil mi?
Bundan önceki konusunda yazmıştı. Adam uzun zamandır karısına yanaşmıyormuş. Ben artık böyleyim ayrıl benden diye baskı yapıyormuş. O zaman demiştim başkası var ve ayrılmanın yükünü size atıyor diye. Dediğim çıktı malesef ama konu sshibi hala inanmak istemiyorerkekler o yaşlarda biraz andropoz bunalımı yaşıyorlar. Gençlik elden gidiyor gibi hissediyorlar. Bana da bir başkası var gibi geliyor. Durup dururken neden adam kurulu düzenini yıksın? Kolay mı?
Konu sahibi gitmek isteyene dur diyemezsiniz. Konuşun bakalım neymiş derdi.
Kızım adamın şekeri var, obezite var, prostat el sallıyor Allah aşkına dışarda ne bekliyor olabilir bunu ya.Bundan önceki konusunda yazmıştı. Adam uzun zamandır karısına yanaşmıyormuş. Ben artık böyleyim ayrıl benden diye baskı yapıyormuş. O zaman demiştim başkası var ve ayrılmanın yükünü size atıyor diye. Dediğim çıktı malesef ama konu sshibi hala inanmak istemiyor
Eski sevgilisiyle yazışıyormuş ya. Kalan son damlaları ona kullanıyordurKızım adamın şekeri var, obezite var, prostat el sallıyor Allah aşkına dışarda ne bekliyor olabilir bunu ya.
Anca yazışır. Napcak bunu kadın? Altını mı bezleyecek bi 3 yıla?Eski sevgilisiyle yazışıyormuş ya. Kalan son damlaları ona kullanıyordur
Okadar zoraki yılların alışkanlığı ve umutlarıBence hasta olduğunuzdan vicdan yapıyordu , aslında ayrılmak için fırsat kollayıp ama vicdanını rahat ettirme bilmek için sizdennbekliyordu . Salın ipini sizden sonrası tufan . Allah bağışlasın oğlunuz varmış , sosyalleşin gezin tozun flört edin . Yaşınızda gayet genç illa düzgün birisi olur ikinci baharınızı yaşarsınız .
Abla , kaliteli bir adam değilmiş demekki !Emekliyim. Pek gücüm yok hastayım. İşe gidemem yani. Okadar kaliteli bir adam ki nasıl güzel arkadaşlık ediyordu en azından. Ona bile razıydım.
Konu sahibi adamın sadece boşanmak istemesine oturup şükretsin. Başına farklı şeyler de gelebilirdi. @Papatya ZamaniAdam seni bir kere başka biriyle sexting yaparken, bir kere görüşme dediği kişiyle yazışırken, bir kere de doktorunla buluşma ayarlarken yakalamış.