- 22 Kasım 2010
- 11.045
- 19.329
Evet. Bir hastanede prof. Boşanmış 10 yıl önce.Kadın yanlız mı?
55 yasinda ne hayati kuracakmis acaba?Uzulmeyin illaki bosanmak istiyorsa kendinizi toparlamaniz isterseniz cok kisa surer hasta olabilirsiniz magdur da etmeyecekmis emekliymissiniz de anladigim kadariyla maddi bir sıkıntiniz olmayacak.Ben acimam boyle adamlara ayrildiktan sonra kendimi toparlar baskasiyla evlenirdim 45 yas gec bir has degil 40 42 yasinda ilk evliliklerini yaoanlar var ama su asamada duygusalligi bir kenara birakin kuzum ,sakin onun kararlarini sacmalamarini uzerinize almayin sizinle ne alakasi var kim bilir disarda ne yasadi da bu asamaya geldi.. benim is nedeniyle tanistigim bu yas grubundaki erkekler inanin rahati durmuyor sizlik bir durum degil ,her yasta çosabiliyorlar neye guveniyor bilmiyorum ama umarim bu hikayede en mutlu olan siz olursunuzİnan bilmiyorum ne yapacağımı. Hareket kabiliyetim sıfır değil uzun olmayan yol yuruyebiliyorum. Yalnızlık korkutuyor beni. Her şeyi birlikte yapardık.
Gerçekçi bakış biraz kendime getirir belki haklısınızBosanmanin dünyanın sonu olduğunu kim söyledi size? Belli ki ztn uzun zamandır önce kopmussunuz, gerçek bir evliliginiz yok. İlk adımı siz atacaginiza o atmış. Hayırlısı buymus. Coraplarini gördüm agliyorum romantizmlerine ne gerek var Allah aşkına? Adam siz ondan ayrılın diye eski sevgilisiyle yazismalarini gözünüze sokmus yok onsuz naparim yok arkadasligi bile yeterdi...e o kadınla iliski yasarken siz evde adamin corabini donunu yikamaya devam edin bari
Macera peşinde koşmak hiç akıllıca değil. Düzenini oglunu bırakıp. Tarafsız gözle bakınca yanlış yaptığını görüyorum.55 yasinda ne hayati kuracakmis acaba?Uzulmeyin illaki bosanmak istiyorsa kendinizi toparlamaniz isterseniz cok kisa surer hasta olabilirsiniz magdur da etmeyecekmis emekliymissiniz de anladigim kadariyla maddi bir sıkıntiniz olmayacak.Ben acimam boyle adamlara ayrildiktan sonra kendimi toparlar baskasiyla evlenirdim 45 yas gec bir has degil 40 42 yasinda ilk evliliklerini yaoanlar var ama su asamada duygusalligi bir kenara birakin kuzum ,sakin onun kararlarini sacmalamarini uzerinize almayin sizinle ne alakasi var kim bilir disarda ne yasadi da bu asamaya geldi.. benim is nedeniyle tanistigim bu yas grubundaki erkekler inanin rahati durmuyor sizlik bir durum degil ,her yasta çosabiliyorlar neye guveniyor bilmiyorum ama umarim bu hikayede en mutlu olan siz olursunuz
Beraber ne yaşıyorsunuz ki yıllardır bundan sonrada yaşayacaktiniz?Eşimin işi son 3 yilda yoluna girdi iyi kazanıyor. Ondan önce hacizler geliyordu eve ben isyeri tazminatını verdim, arabamı sattım onun için. Bunları ailemiz için gereği bu diye yaptım tabi. Şimdi emek verdik beraber ve yaşama zamanı gibi geliyordu
Ya o 20 yıllık anılar rahatsız etmezmi. Ben mi acayibim. İnsanız, güzellikler aklimiza gelir dimi.Diğer konuyu az çok hatırlıyorum, başka biri var gibi. Kendinizi bu kadar hirpalamayin, 45 yaş ne ki. Kendinize yeni bir hayat kurarsınız
Hem belki böyle daha mutlu olacaksınız?
-Sizden etkilenen doktora çay içelim mi dediniz? Eşiniz eski sevgilisine mesaj atıyor, siz birisine çay teklif ediyorsunuz, cinsellik yok. Zaten bitmiş bir evlilik, sadece aynı evde yasamayacaksiniz.
Bazı insanlar düzenli hayat sevmiyor hatta aileden bile sıkılıyor.Macera peşinde koşmak hiç akıllıca değil. Düzenini oglunu bırakıp. Tarafsız gözle bakınca yanlış yaptığını görüyorum.
Detayları arkadaşlar yazmış şimdi öğrendim.Ya o 20 yıllık anılar rahatsız etmezmi. Ben mi acayibim. İnsanız, güzellikler aklimiza gelir dimi.
İşte bu noktada anne evi lazım gidecek. Ben kipirdayamiyorum. Bu evin kirası 6 bin, yeni eve çıksam en az 15
Valla macera felan dinlemez bu durum.Macera peşinde koşmak hiç akıllıca değil. Düzenini oglunu bırakıp. Tarafsız gözle bakınca yanlış yaptığını görüyorum.
Canınızı acıtıcak yazdıklarım ama kadının medeni durumunu da göz önünde bulundurursak eşinizin neden boşandığını tahmin etmek zor değil. 55 yaşındaki bir adamın başka birisini bulmadan boşanmak istemesi neredeyse mümkün değil. Belki ilgisiz davranarak sizi boşanmaya zorlayacagını düşündü siz boşanmayınca kendi boşanmak istedi. Ne kadar erken kabullenirseniz sizin için çok daha iyi olur .Evet. Bir hastanede prof. Boşanmış 10 yıl önce.
Akliyla hareket etseydi boyle olmazdi ama zaten her anlamda sizden uzakmis acikcasi duygusal olarak suan farkina varamayabilirsiniz ama bu hikayede o zararli cikar ,kendi bilirMacera peşinde koşmak hiç akıllıca değil. Düzenini oglunu bırakıp. Tarafsız gözle bakınca yanlış yaptığını görüyorum.
Anılar tabi üzer ama olan olmuş artık, önünüze bakacaksınız. Boşanmak isteyenin önünde daha ne kadar durabilirsinizYa o 20 yıllık anılar rahatsız etmezmi. Ben mi acayibim. İnsanız, güzellikler aklimiza gelir dimi.
İşte bu noktada anne evi lazım gidecek. Ben kipirdayamiyorum. Bu evin kirası 6 bin, yeni eve çıksam en az 15
Hiç sanmıyorum. Boşanırken zarar gören illaki vardır ancak ben Erkeklerin zarar gördüğünü şahsen hiç görmedin. Kaç yaşına gelirlerse gelsinler boşanınca hayatların kadınlara göre daha çabuk kuruyorlar. Bunu da dışardaki kadınların kadınların erkek kaç yaşında olursa olsun onlara hayır demeyen kadınlarımıza borçluyuz. Ne yazikki.Akliyla hareket etseydi boyle olmazdi ama zaten her anlamda sizden uzakmis acikcasi duygusal olarak suan farkina varamayabilirsiniz ama bu hikayede o zararli cikar ,kendi bilir
Hele ki para varsa…Hiç sanmıyorum. Boşanırken zarar gören illaki vardır ancak ben Erkeklerin zarar gördüğünü şahsen hiç görmedin. Kaç yaşına gelirlerse gelsinler boşanınca hayatların kadınlara göre daha çabuk kuruyorlar. Bunu da dışardaki kadınların kadınların erkek kaç yaşında olursa olsun onlara hayır demeyen kadınlarımıza borçluyuz. Ne yazikki.
Su mesajı görünce altınlarını vermediği için eşiyle boşanma aşamasına gelen üye geldi aklıma. Demek ki her şeyini verirsin yine de olmayacaksa olmaz.Eşimin işi son 3 yilda yoluna girdi iyi kazanıyor. Ondan önce hacizler geliyordu eve ben isyeri tazminatını verdim, arabamı sattım onun için. Bunları ailemiz için gereği bu diye yaptım tabi. Şimdi emek verdik beraber ve yaşama zamanı gibi geliyordu