Eşim boşanmak istediğini söyledi ve kahroldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makesef psikolog yok buralarda. Birde işe yarayacagindan emin değilim. Sizler gibi dinler ancak.
Bizlere anlattgnız gbi yalan yanlıs eksik anlatırsanız tabi işe yaramaz..

O insanlarda bosuna o işi yapıyor gidenlerde cok parası var nereye harcayagını şaşırmış ondan gidiyor..

Sizin yureginizi cok seviyorum. An olur insan hata yapar an olur akıllanır. Bugunku derdi bambaşka... Rabbim onun da yolunu açsın yaralarini iyilestirsin
Çok sağ ol nilmeseker. İnsanların ayıbi, hataları herkesin içinde söylenmese daha iyi olur. Küçük düşürücü çünkü. Allah affettiyse o kişiyi bizim halimiz ne olur🥺 İlk yorumu yazarken arkadaşları kırar miyim incitir miyim diye çok düşündüm ukalalik yapmaktan korktum ama vicdanım beni rahatsız etti. Hataları , kusurları örtmek lazım. 🙁

Çok sağ ol nilmeseker. İnsanların ayıbi, hataları herkesin içinde söylenmese daha iyi olur. Küçük düşürücü çünkü. Allah affettiyse o kişiyi bizim halimiz ne olur🥺 İlk yorumu yazarken arkadaşları kırar miyim incitir miyim diye çok düşündüm ukalalik yapmaktan korktum ama vicdanım beni rahatsız etti. Hataları , kusurları örtmek lazım. 🙁
O konusa size katılıyorum ama diğer türlü söylenmese de konu sahibini gaza getiren direkt kadın yazdı diye her konuda haklı olduğunu varsayıp her şeyini al diyen yorumlar geliyor.
Konu sahibi de yanlış yönlenip ben haklıyım uzun süre daha bırakmam moduna giriyor kaçıncı konusu bu çünkü.
Aa sen güçlüsün bırak git yorumları işe yaramadı belli.
Sonuçta herkes anonim burda gerçekleri yüzüne söylemek daha kolay ve vurucu olur bence.
Diğer türlü bakarsanız şirketi bana ver araba,ev varsa bana ver 20bim nafaka ver konumuna girebilir konu sahibi.
Öyle bir hakkı da yok her şeyi üstüne alacak normalde.
Yakınındaki kişilere de eski açtığı konuları da şimdiki konuları da olduğu gibi anlatamaz ki onlar düzgün akıl versin.
Böyle anonim yerler çok daha iyi böyle söylensin daha mantıklı.
Çünkü artık bırakması gerekiyor adamı.
Artık her şeyini mi alır yoksa yarısını mı bilmem ama şimdi olmasa aa 50ime geldim nerdeyse diyerek yıllarını daha da boşa geçirecek belli.

Konu sahibi iki tarafta mutlu değil bu evlilikten belli ki.
Üzerinize düşeni yapmalısınız.
Neyse haklarınızı alarak ayrılmayı kabul etmelisiniz.
Belli ki eşinizin hayatında biri var sizinde arayışlarınız olmuş.
Yani bu evliliği devam ettirmek çok yanlış.
Bence gururlu olun ve ayrılın.

Arkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.

Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off

Siz bence en acilinden psikolojik destek alin. Evirip cevirip ayni konuyu farkli versiyonlarla aciyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X