Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şirketi madem sizin üzerinize, devredin gitsin başkasına. Yiyin o parayı da. Utanmaz adam, ayrılmadan gözünü başka yere dikmişEmekliyim. Pek gücüm yok hastayım. İşe gidemem yani. Okadar kaliteli bir adam ki nasıl güzel arkadaşlık ediyordu en azından. Ona bile razıydım.
Ooooo konu sahibi mi yapmış?Adam geç kalmış. Başkasıyla sexting yaptığınızda boşanmalıydı. Herhalde birini bulana kadar bekledi.
Ooooo ben şok. Ben de adama ahlaksız diyordumSize tam üzülmüş akıl verecekken bir üye nin eski konularınızın özetini okudum. Çorabını gördüm ağladım mahvoldum laflarını bırakın. Adamı aldatmışsınız. Sexting ne demek? Sizi beğenen birine çay içelim ne demek? Bunlar aldatmadır. Adam da şimdi sizi aldatıyor büyük ihtimal.
Böyle evlilik olur mu? Salın adamı yazıktır
Ooooo konu sahibi mi yapmış?
Bazen yorumları hiç okumadan yazıyorum sonra yorumlara bakınca şok oluyorum.Ooooo ben şok. Ben de adama ahlaksız diyordum
Aklıma gelen.Evet arkadaşlar eski konularından bahsetmişler. Doktorla buluşma teklifi mi dersiniz sexting mi dersiniz maşallah her şey var.
Diyabeti varmış, yaş ta 55. Kaplan gücünde olamazVardır bir şeyler. Belki de karısını kandırıyor. Belki de 10 kaplan gücünde adam
Yoksa dediğin gibi bu adamı ne yapsın
Ee konu sahibi de dikmiş gözünü daha öncelerde.Şirketi madem sizin üzerinize, devredin gitsin başkasına. Yiyin o parayı da. Utanmaz adam, ayrılmadan gözünü başka yere dikmiş
Eski konularında var, aekadaşlar da yazdılarKonuda aldatma yazmamis ki
Ömrümü verecek kadar seviyorum. Herkes bilir. Kendide.E siz de zaten sevmiyormuşsunuz. Elin adamlarıyla konuştuğunuza göre?
Onun açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.Sizde başkası ile yazışmışsınız eşiniz de zaten birbirinize sadakat hükmünüz kalmamış niye şimdi ahlanip vahlandınız.keşke zamanında müdahale edip bu noktaya getirmeseydiniz
E başka erkeklerle hobi olarak mı sexting yapıyordunuz?Ömrümü verecek kadar seviyorum. Herkes bilir. Kendide.
Katip bu tam nokta atisi olmus. Konu sahibi de yedeklemeye calismis ama basarisiz sanirim.
Onun açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.Ee konu sahibi de dikmiş gözünü daha öncelerde.
Adam neden şirketi üzerine yapsın.
Paylaşmak adil olur
Açıklaması hiç sevişmemiş olmanız heralde. Açıklama gibi açıklama.Onun açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.
Terbiye lütfen. Onun açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.E başka erkeklerle hobi olarak mı sexting yapıyordunuz?
Herkes eski konularına dikkat etsin. Benjm açıklaması da var o taa eskinkinulara bakmaya meraklı arkadaşlar. İyi okuyun. Ben aşla aldatmadim. İçimden gelmez zaten.Katip bu tam nokta atisi olmus. Konu sahibi de yedeklemeye calismis ama basarisiz sanirim.