Eşim boşanmak istediğini söyledi ve kahroldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamı kaç kez aldatmışsınız, biraz onurunuz gururunuz olsun bitirin bu evliliği. Adam insanlık yapmış medenice size bir zarar vermemiş bitsin istiyor, şansınızı daha fazla zorlamayın artık
Konuda aldatma yazmamis ki

Vala hakkinizda hayirlisi olsun ikinizde birbiriniz icin değilmissiniz yarim kalmislik sendromlariniz var sanırım ikinizden baska sevgililik zamanlarinizda

45 yaşında gencecik kadınsınız mis gibi kendinize niye 70-80 yaşında gibi davranıyorsunuz bak adam 55 yaşında 30 yaşına geri dönmüş gibi davranıyor.
Hayatı yaşayın, hayat bir kişiden ibaret değil bırakın gitsin kendinize bakın eğlenin bakımlı olun bu hayatı yaşayın muhtemelen yıllardır ot gibi yaşıyordunuz yanlış anlamayın ama bundan sonra daha iyi olsun her şey o da görür ondan sonra nasıl değiştiğinizi😍

Macera peşinde koşmak hiç akıllıca değil. Düzenini oglunu bırakıp. Tarafsız gözle bakınca yanlış yaptığını görüyorum.
Sizden boşanıyor oğlundan değil şurda 3-5 yıla oğlunuz da hayat kuracak ona da mı anasını bıraktı diye ağıt yakacaksınız?

Ablacım üşenmedim bütün konularını bir bir okudum.

Adam seni bir kere başka biriyle sexting yaparken, bir kere görüşme dediği kişiyle yazışırken, bir kere de doktorunla buluşma ayarlarken yakalamış. Hep bir tık uzakmış ama ne zaman ki sexting olayı patlamış ipler iyice kopmuş. Yine boşanmamış yanında durabildiği kadar durmuş. Sen de kalkmışsın konuna eski sevgilisine yazmış yazmışsın. He ama eski konunda 'eski sevgilisinin adını aratmış' yazmıştın. Neyse önemli değil, eski sevgilisiyle muhabbeti seni üç kere yakaladıktan sonra olmuş zaten.

Şimdi burda hanımlar konuyu okumadan adamı linçlemesin diye bunları anlattım. Senin anlattığın gibi saf bi sevgin yok bu adama karşı. Sadece yalnız kalmaktan korkuyorsun.

Kalmazsın merak etme, birini bulursun, sana da adama da yazık, sal artık adamı önünüze bakın. Adam 3 yıldır senden ayrılmaya çalışıyormuş, izin vermiyormuşsun. Sana da adama da günah değil mi?
Eski konularına bakacaktım ama bakılmıyor sanırım tepki alınca gizledi.
Şunu ve bunun gibi detaylı mesajları görüp okuduktan sonra eşinize saygı duydum,en azından direkt gelip boşanmak istiyorum demiş ve mağdur etmeyeceğini söylemiş.

Ha sizi gayet mağdur ederek boşanabilecek çok çok geçerli sebepleri ve imkanı da olmuşken,büyük ihtimalle çocuğu ve geçen yıllar için yine de vicdanlı davranmış.

Salın adamı artık,bence fazla bile kalmış yanınızda.

Bu arada kendinizi düşünmek istiyorsanız hayatınızın bundan sonrasına bakın,kimse 20 yıl evli kaldı diye boşanmayacak değil,çocuğunuz devamlı sizi eğlemek zorunda da değil.Umarım çocuğa yüklemezsiniz,böyle duygusal manipülasyonlarla bezdirmezsiniz.

Alışılır bişey yok,ortada kağıt üstünde hariç evlilikte yokmuş zaten.

Son düzenleme:
Ya o 20 yıllık anılar rahatsız etmezmi. Ben mi acayibim. İnsanız, güzellikler aklimiza gelir dimi.
İşte bu noktada anne evi lazım gidecek. Ben kipirdayamiyorum. Bu evin kirası 6 bin, yeni eve çıksam en az 15
Yoo bende 30 yıllık evliyim, eşimide çok seviyorum
Ama
Benden soğuduğunu, benimle artık yapamayacağını söylese bir an tereddüt etmeden davayı ben açarım.
Onun kokulu çoraplarına bakıp ağlayacağım
Hadi ordan

Sen eşine çok anlam yüklenmişsin, ben karşımda ezik bir kadın görüyorum, kusura bakmada böyle güçsüz bir eş istemem.

Arkadaşlar seninde başkalarıyla yazıştığını söylüyorlar , ne değiştide adama bu kadar sağlıksız bir şekilde bağlandın?
Bana hiç normal gelmedin kusura bakma.

Arkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.

Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off
Bence hala gençsiniz,insanlar bu yaşta evlenilir mi çocuk yapılır mı diye konu açıyor,evet emek vermişsiniz çok anı biriktirmişsiniz ama artık önünüze bakma zamanı geldi demek ki,bence öldüm bittim ne yaparım kafasından çıkıp önünüze bakın,kimseniz yoksa da Allah var kendinize güvenin kadınlar güçlüdür.

Arkadaşlar şu an ne yapacağımı bilmiyorum umarım yazabilirim toparlayıp.
Buradan bilen bilir eşim uzun zamandır İlgisiz. 55 yaşında ben 45. Yaşı da var yani. Bana göre gayet sakin huzurlu 17 yaşında oğlu olan bir aileyiz. Ne beklenirdi başka. Eşim bir süredir benden her anlamda uzaktı. Ben yinede idare ediyordum. Bu gün iş seyahatine giderken konuşalım dedi. Ben ayrılmak istiyorum. Seni hiç bir şekilde mağdur etmem, başka hayat kuracağım yok ama rahat değilim yanında dedi. Ve gitti. 2 gün sonra gelir.

Kızlar benim annem teyzem vs yok. Çok yalnızım. Ms hastasıyım sinirlerim allak bullak. Ayrıca 20 yıldır her konuda hep destek oldum ben eşime. Neden benden soğudu anlamadım. Okadar üzgünüm ki yemek bile yiyemem. Ben naparim allahim. Sevdiğim emek verdiğim adam gençliğimi alıp beni tetkediyor. İnanamıyorum hâla şoktayım. Şimdi bitireyim yazıyı. Aklıma siz geldiniz. Bir bomba düştü evime yalnız nasıl kaldırırım bu manevi yükü. Napicam ben. Oğlum hep disarda arkadaşlarıyla. Ben yalnız başıma nasil yaşayacağım. Ve onun anıları. Off
Başkası var siz bosanirken zorluk çıkarmayın diye söylemiyor ayrıca gençliğimi verdim cümlesi bana çok itici geliyor eşlerimizde bize gençliğini veriyor sonuçta

Ben okadar hassas bir yapidayimki hiç kırmam ses yukeltemem. Eski kız arkadaşı doktor. O da dul. Onunla yazistiklarini görmüştüm sordum önemsiz demişti. Bundandı rahatsız oldu brlji. Keşke doylemeseydim gördüğümü.
Siz gördünüz diye utabdı, rahatsız oldu ve ayrılmayı bu yüzden istedi öyle mi? Yapmayın Allah aşkına. Adamın sizi aldatma girişimini yakalamışsınız ve hala da keşke gördüğümü söylemeseydim mi diyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X