Eşim boşanmak istediğini söyledi ve kahroldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bosanmanin dünyanın sonu olduğunu kim söyledi size? Belli ki ztn uzun zamandır önce kopmussunuz, gerçek bir evliliginiz yok. İlk adımı siz atacaginiza o atmış. Hayırlısı buymus. Coraplarini gördüm agliyorum romantizmlerine ne gerek var Allah aşkına? Adam siz ondan ayrılın diye eski sevgilisiyle yazismalarini gözünüze sokmus yok onsuz naparim yok arkadasligi bile yeterdi...e o kadınla iliski yasarken siz evde adamin corabini donunu yikamaya devam edin bari

Ben ne yaptım ki diye sorgulayıp, kendinizi yalvararak ben tek başıma yalnız ne yaparım ki diyerek aciz ve küçük duruma düşürmeyin. Bir şey yapmanıza gerek yok, aldatma girişimi varsa tabii ki de yüzüne vurmanız en doğrusuydu, keşke söylemeseydim ne demek?

İllâki bir şey yapmanıza gerek yok, artık sevmemesi, sizi cinsel olarak istememesi de koskoca bir ayrılık sebebi olabilir pek âlâ. Ekonomik olarak zorda bırakmayacağını söylüyor, oğluna gereken sorumluluklarını yerine getiriyorsa boşanın gitsin.

İnan bilmiyorum ne yapacağımı. Hareket kabiliyetim sıfır değil uzun olmayan yol yuruyebiliyorum. Yalnızlık korkutuyor beni. Her şeyi birlikte yapardık.
55 yasinda ne hayati kuracakmis acaba?Uzulmeyin illaki bosanmak istiyorsa kendinizi toparlamaniz isterseniz cok kisa surer hasta olabilirsiniz magdur da etmeyecekmis emekliymissiniz de anladigim kadariyla maddi bir sıkıntiniz olmayacak.Ben acimam boyle adamlara ayrildiktan sonra kendimi toparlar baskasiyla evlenirdim 45 yas gec bir has degil 40 42 yasinda ilk evliliklerini yaoanlar var ama su asamada duygusalligi bir kenara birakin kuzum ,sakin onun kararlarini sacmalamarini uzerinize almayin sizinle ne alakasi var kim bilir disarda ne yasadi da bu asamaya geldi.. benim is nedeniyle tanistigim bu yas grubundaki erkekler inanin rahati durmuyor sizlik bir durum degil ,her yasta çosabiliyorlar neye guveniyor bilmiyorum ama umarim bu hikayede en mutlu olan siz olursunuz

Bosanmanin dünyanın sonu olduğunu kim söyledi size? Belli ki ztn uzun zamandır önce kopmussunuz, gerçek bir evliliginiz yok. İlk adımı siz atacaginiza o atmış. Hayırlısı buymus. Coraplarini gördüm agliyorum romantizmlerine ne gerek var Allah aşkına? Adam siz ondan ayrılın diye eski sevgilisiyle yazismalarini gözünüze sokmus yok onsuz naparim yok arkadasligi bile yeterdi...e o kadınla iliski yasarken siz evde adamin corabini donunu yikamaya devam edin bari
Gerçekçi bakış biraz kendime getirir belki haklısınız

Diğer konuyu az çok hatırlıyorum, başka biri var gibi. Kendinizi bu kadar hirpalamayin, 45 yaş ne ki. Kendinize yeni bir hayat kurarsınız
Hem belki böyle daha mutlu olacaksınız?

-Sizden etkilenen doktora çay içelim mi dediniz? Eşiniz eski sevgilisine mesaj atıyor, siz birisine çay teklif ediyorsunuz, cinsellik yok. Zaten bitmiş bir evlilik, sadece aynı evde yasamayacaksiniz.

55 yasinda ne hayati kuracakmis acaba?Uzulmeyin illaki bosanmak istiyorsa kendinizi toparlamaniz isterseniz cok kisa surer hasta olabilirsiniz magdur da etmeyecekmis emekliymissiniz de anladigim kadariyla maddi bir sıkıntiniz olmayacak.Ben acimam boyle adamlara ayrildiktan sonra kendimi toparlar baskasiyla evlenirdim 45 yas gec bir has degil 40 42 yasinda ilk evliliklerini yaoanlar var ama su asamada duygusalligi bir kenara birakin kuzum ,sakin onun kararlarini sacmalamarini uzerinize almayin sizinle ne alakasi var kim bilir disarda ne yasadi da bu asamaya geldi.. benim is nedeniyle tanistigim bu yas grubundaki erkekler inanin rahati durmuyor sizlik bir durum degil ,her yasta çosabiliyorlar neye guveniyor bilmiyorum ama umarim bu hikayede en mutlu olan siz olursunuz
Macera peşinde koşmak hiç akıllıca değil. Düzenini oglunu bırakıp. Tarafsız gözle bakınca yanlış yaptığını görüyorum.

Eşimin işi son 3 yilda yoluna girdi iyi kazanıyor. Ondan önce hacizler geliyordu eve ben isyeri tazminatını verdim, arabamı sattım onun için. Bunları ailemiz için gereği bu diye yaptım tabi. Şimdi emek verdik beraber ve yaşama zamanı gibi geliyordu
Beraber ne yaşıyorsunuz ki yıllardır bundan sonrada yaşayacaktiniz?
Yıllardır kari koca ilişkisi içinde olmadığınız, sohbet bile etmediğiniz koca için elinizdeki her seyi satmasaydiniz. Ama siz gerçeği kabul etmeyi reddettiğiniz için ailemiz falan diye kendinizi kandırıyorsunuz sadece.
Sizin evliliğiniz biteli çok olmuş. Madem eşiniz boşanmak istiyor, işleri de iyi bir araba alsin size, iş yokuşa surulmeden gerçekçi olup ona göre adımlar atin. Hayal aleminden çıkın artık. Karşılıklı farklı yollara girilmiş, çoktan bitmiş bir evlilik sizinki.

Diğer konuyu az çok hatırlıyorum, başka biri var gibi. Kendinizi bu kadar hirpalamayin, 45 yaş ne ki. Kendinize yeni bir hayat kurarsınız
Hem belki böyle daha mutlu olacaksınız?

-Sizden etkilenen doktora çay içelim mi dediniz? Eşiniz eski sevgilisine mesaj atıyor, siz birisine çay teklif ediyorsunuz, cinsellik yok. Zaten bitmiş bir evlilik, sadece aynı evde yasamayacaksiniz.
Ya o 20 yıllık anılar rahatsız etmezmi. Ben mi acayibim. İnsanız, güzellikler aklimiza gelir dimi.
İşte bu noktada anne evi lazım gidecek. Ben kipirdayamiyorum. Bu evin kirası 6 bin, yeni eve çıksam en az 15

Ya o 20 yıllık anılar rahatsız etmezmi. Ben mi acayibim. İnsanız, güzellikler aklimiza gelir dimi.
İşte bu noktada anne evi lazım gidecek. Ben kipirdayamiyorum. Bu evin kirası 6 bin, yeni eve çıksam en az 15
Detayları arkadaşlar yazmış şimdi öğrendim.
Eşinizle protokol imzalayın o halde.
İkiniz de birbirinizi artık karı koca olarak sevmiyorsunuz, bosanmaniz en mantıklı olanı.
Eşiniz de maden ms hastasisiniz kira giderinize el atsın

Macera peşinde koşmak hiç akıllıca değil. Düzenini oglunu bırakıp. Tarafsız gözle bakınca yanlış yaptığını görüyorum.
Valla macera felan dinlemez bu durum.
Artık salin birbirinizi.
Nafaka oranını ve mal bölüşümü üzerine düşünmeye basla bu adamı nasıl evde tutarimin hesabını yapmayı bırak.
Evlilik felan değil sizinki

Evet. Bir hastanede prof. Boşanmış 10 yıl önce.
Canınızı acıtıcak yazdıklarım ama kadının medeni durumunu da göz önünde bulundurursak eşinizin neden boşandığını tahmin etmek zor değil. 55 yaşındaki bir adamın başka birisini bulmadan boşanmak istemesi neredeyse mümkün değil. Belki ilgisiz davranarak sizi boşanmaya zorlayacagını düşündü siz boşanmayınca kendi boşanmak istedi. Ne kadar erken kabullenirseniz sizin için çok daha iyi olur .

Akliyla hareket etseydi boyle olmazdi ama zaten her anlamda sizden uzakmis acikcasi duygusal olarak suan farkina varamayabilirsiniz ama bu hikayede o zararli cikar ,kendi bilir

Anılar tabi üzer ama olan olmuş artık, önünüze bakacaksınız. Boşanmak isteyenin önünde daha ne kadar durabilirsiniz
Eşiniz mağdur etmeyeceğim demiş ama kendi eviniz var diye düşünmüştüm, kira olacaksa daha küçük bi eve geçebilirsiniz

Akliyla hareket etseydi boyle olmazdi ama zaten her anlamda sizden uzakmis acikcasi duygusal olarak suan farkina varamayabilirsiniz ama bu hikayede o zararli cikar ,kendi bilir
Hiç sanmıyorum. Boşanırken zarar gören illaki vardır ancak ben Erkeklerin zarar gördüğünü şahsen hiç görmedin. Kaç yaşına gelirlerse gelsinler boşanınca hayatların kadınlara göre daha çabuk kuruyorlar. Bunu da dışardaki kadınların kadınların erkek kaç yaşında olursa olsun onlara hayır demeyen kadınlarımıza borçluyuz. Ne yazikki.

Hiç sanmıyorum. Boşanırken zarar gören illaki vardır ancak ben Erkeklerin zarar gördüğünü şahsen hiç görmedin. Kaç yaşına gelirlerse gelsinler boşanınca hayatların kadınlara göre daha çabuk kuruyorlar. Bunu da dışardaki kadınların kadınların erkek kaç yaşında olursa olsun onlara hayır demeyen kadınlarımıza borçluyuz. Ne yazikki.
Hele ki para varsa…

Maalesef bazı kadınlar paraya asla dayanamıyor.

Adam aldatmamış olabilir ama diğer kadin dürüst çıkıp ben evli adamla görüşmem dediyse eşin ondan boşanmak istiyordur. Ha bu senin için sorun olmazdı belki gitsin hevesini alıp gelsin derdin belki ama belli ki diğer kadin için sorun olmuş. Boşandığın zaman kısa içinde evlenir onlar.
Zaten fiili olarak bitmiş bir evlilik varmış uğraşmak istemiyorum ben de yaş geçmeden biriyle tanışırım dersen boşan ama zaten evlenmem dersen süründür boşanma hatta şirket de senin üzerindeymiş şirkette iş başına geç ya da sar gitsin valla. Böyle kötülük yapan çok insan var ama kendilerine yapıyorlar yaşın genç iyi biriyle tanışmak için normal bir yas

Diğer kadini takdir ettim ben.

Eşimin işi son 3 yilda yoluna girdi iyi kazanıyor. Ondan önce hacizler geliyordu eve ben isyeri tazminatını verdim, arabamı sattım onun için. Bunları ailemiz için gereği bu diye yaptım tabi. Şimdi emek verdik beraber ve yaşama zamanı gibi geliyordu
Su mesajı görünce altınlarını vermediği için eşiyle boşanma aşamasına gelen üye geldi aklıma. Demek ki her şeyini verirsin yine de olmayacaksa olmaz.
Anlıyorum sizi yıllardır süren bir düzen bozulacak. Herkes tamam bitti diye birden koparamayabilir ama bunu da yaşayarak göreceksiniz belki korktuğunuz gibi olmayacak. İyice zorlandığınizdan bahsetmişsiniz bu adam acaba bu yüzden mi soğudu sizden eğer öyleyse hiç de iyi biri değil gayet aşağılık bir herif.
Hayatında biri var mı bilmem ama yaşı başı almış bu yaştan sonra heyecan arıyorsa sonu pek iyi değildir zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X