Evet kredi resmi olarak kimde?Bir dönem kredi çekmiştik araba almak için ancak sonra anlaşamayınca kaldı ve biz de zarar etmemek için altın aldık yarı borcunu ben yarı borcunu eşim ödüyor. Kendi ödediği kısmı istiyor bitcoine koymak için. Başka bir birikimi yok. Bana bazen iki üç bin gönderir ayrı şehirdeyiz. Sizce ne yapmalıyım? Bana göre çok ters ancak eşim kendisi borcu ödediği için Özgür olduğunu ve para vermeye korkuyorsan ayrıl o zaman diyor sizce haklı mı
Kendisi ödediği parayı istediği gibi kullansın yani tamam eşler arası uyum olmalı senin paran benim param olmamalı ama kimse de borcunu ödediği paranın dilencisi olmak istemez salın napıyosa yapsın siz kendi paranızla birikim yapın + btc alacaksa sa şimdi almasın zarar eder bu seviyeden alınmaz beklesinBir dönem kredi çekmiştik araba almak için ancak sonra anlaşamayınca kaldı ve biz de zarar etmemek için altın aldık yarı borcunu ben yarı borcunu eşim ödüyor. Kendi ödediği kısmı istiyor bitcoine koymak için. Başka bir birikimi yok. Bana bazen iki üç bin gönderir ayrı şehirdeyiz. Sizce ne yapmalıyım? Bana göre çok ters ancak eşim kendisi borcu ödediği için Özgür olduğunu ve para vermeye korkuyorsan ayrıl o zaman diyor sizce haklı mı
Resmi olarak da o şekilde aynı miktarda ikimiz de çekmiştikEvet kredi resmi olarak kimde?
24 Nisan'da birşey olscak diye duymuş artacak diyip duruyorKendisi ödediği parayı istediği gibi kullansın yani tamam eşler arası uyum olmalı senin paran benim param olmamalı ama kimse de borcunu ödediği paranın dilencisi olmak istemez salın napıyosa yapsın siz kendi paranızla birikim yapın + btc alacaksa sa şimdi almasın zarar eder bu seviyeden alınmaz beklesin
Orda amacı şu evlilikte ayrı gayrı olmaz para vermekten geri duruyorsan ayrıl o Zaman böyle evlilik olmaza getiriyor ancak 8 yıldır çalışmasına rağmen beş kuruşu yok kenarda şu an ekside bayram harçlığını bile ben verdim birkaç çocuk için versin diye bu parayı da batıracak gibi geliyor ama ona sorsanız çok artacakmış bir arkadaşı 30 bini 300 bin yapmış. Bu arada maaşı da 40 bin civarı 5 bin kredi ödüyor bana da 4 5 göndermişti ay başında lira vs vermiyor yani kalan 30 bin yetmemiş eksiye girmiş ya da bitcoine atmıştır bilemiyorumAsla izin vermeyin. Kararlı bir duruş segilerseniz geri adım atacaktır. Altınları bitcoine yaptırmadınız diye ayrılmakla tehtit ediyorsa da bence hiç durmasın ayrılsın.
Bir de adam sizi para için hemen gözden çıkarıyor bence siz bunun üstüne bir düşünün, bu adamla nasıl bir gelecek bekliyor beni diye
Çpcuğumuz var anaokulu çağındaBitcoinden batarmisiniz çıkar mısınız bilmem ama eşinizin tavrı çok çirkin. Cebinde para tutamayan adam ile çocuk sahibi değilseniz bence bir süre daha bekleyin derim
Bitcoinden batarmisiniz çıkar mısınız bilmem ama eşinizin tavrı çok çirkin. Cebinde para tutamayan adam ile çocuk sahibi değilseniz bence bir süre daha bekleyin derim
Açıkçası bitcoin bana çok ters ve yatırım değil kumar olarak görüyorum bakıyorum daha ayını döndürmekte kredi kartını döndürmekte bile çok iyi değil ama bitcoini çok araştırdığını yıllardır bildiğini söylüyor yani maalesef çok zor böyle biriyle uğraşmakBitcoinden cevremde 4-5 kisinin yuvasi dagildi.
Para dondurmeye aylik butceye kafasi basmayan insanlar bu işlerle ugrasmamali. Bebelere harclik verecegi parayi ayirmayi akil edemeyen adam bi zahmet bitcoinden uzak dursun, once cebindeki dondursun.
180 bin çok fazla. Verecekseniz en fazla 10 bin verin. Hevesini alsın.Bir de koyacağı miktar 180 bin böyle miktar nasıl bu kadar yüksek risk alabiliyor anlamıyprum bir de kazan diye bir şey gösterdi bitcoin jesabı içinde ne oluyor biliyor musunuz