- 1 Mart 2007
- 6.009
- 12.278
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence siz ne yapıp edin bir araba sahibi olmaya bakın.Çpcuğumuz var anaokulu çağında
Ben öyle bir şey bilmiyorum ama çok meraklıysa bu işlere bi yatırım uzmanına parasını verin gidin danışmanlık alın.Bir de koyacağı miktar 180 bin böyle miktar nasıl bu kadar yüksek risk alabiliyor anlamıyprum bir de kazan diye bir şey gösterdi bitcoin jesabı içinde ne oluyor biliyor musunuz
Sorun zaten burada. Bayram harçlığını ne demeye veriyorsunuz siz bu adamın anasi misiniz babası misiniz ?Orda amacı şu evlilikte ayrı gayrı olmaz para vermekten geri duruyorsan ayrıl o Zaman böyle evlilik olmaza getiriyor ancak 8 yıldır çalışmasına rağmen beş kuruşu yok kenarda şu an ekside bayram harçlığını bile ben verdim birkaç çocuk için versin diye bu parayı da batıracak gibi geliyor ama ona sorsanız çok artacakmış bir arkadaşı 30 bini 300 bin yapmış. Bu arada maaşı da 40 bin civarı 5 bin kredi ödüyor bana da 4 5 göndermişti ay başında lira vs vermiyor yani kalan 30 bin yetmemiş eksiye girmiş ya da bitcoine atmıştır bilemiyorum
180 bin çok fazla. Verecekseniz en fazla 10 bin verin. Hevesini alsın.
Ben hiç birşey bilmediğim için bu konu hakkında ne kadar bilgisi var bilmiyorum tâbi ama iç sesim eşime güvenme diyorMerhaba, yazdığınız şeyde esas problem meseleyi direkt ayrılığa/boşanmaya getirmiş olması. Çok enteresan gerçekten. Bir zıtlığa düşünce aklına direkt ayrılığın gelmesi ya da tehdit unsuru olarak kullanması olgun bi zihin olmadığını gösteriyor zaten. Bitcoin konusuna gelince şuan için bitcoin o kadar yüklü alım noktasında değil yükselmiş durumda ve bu noktadan sert bi düşüş gelmesi bekleniyor riskli bir dönem. Ben eşinizin kripto marketine hakim olmadığını sadece duyumlar üzerine hareket edeceğini düşünüyorum bu da başka birikiminiz yoksa akıl kârı bir iş değil. Hiç bilmiyorsa altın en güvenilir yatırım üstelik birkaç yıla fiziki altın bulamayacağız bile altın çok değerlenecek bilginiz olsun eşiniz almasa bile siz altına yatırım yapabilirsiniz
O para altın olarak ben de şu anUye para vermiyor, para zaten kocasinin elinde anladigim kadariyla ve coktan da bitcoine yatirip batirdigini dusunuyorum.
O para altın olarak ben de şu an
Para vermeye korkuyorsan ayrıl demiş adam. Adamın parası konu sahibindeymiş.Uye para vermiyor, para zaten kocasinin elinde anladigim kadariyla ve coktan da bitcoine yatirip batirdigini dusunuyorum.
Evet evet ben yanlis okumuşum demek ki ama bu isin kucugu buyugu yok, uye vermezse gider kredi ceker, az verse yine kredi ceker o belli ki buyuk girmek istiyor.Para vermeye korkuyorsan ayrıl demiş adam. Adamın parası konu sahibindeymiş.
Hiç vermemesi sorun olacağı için en azından küçük bir meblağ verebilir.
Geçti o tren halving var ama bir şeyine yaramaz eşinin bu saatten sonra , ocak şubat gibi alsaydı okey ama küçük yatırımcı 70b den btc almaz alırsa da hiçbir şeyine yaramaz ama milyonları varsa bilemem24 Nisan'da birşey olscak diye duymuş artacak diyip duruyor
Para batarsa beş kuruşsuz kalır bana yüklenme olmaz herhalde bu maaştan ayrı bir paraO para araba icin cekildi araba alacagimizda benden kurus bulamazsin ayrilmak istiyorsan kapi orada diyebilmelisiniz yani ayrilin diye demiyorum ama para icin ayrilik lafini eden bir adamla ne kadar sağlam bir evlilik olabilir ben buna takildim
Senin benim param diye bir sey olmamali ortak para varken benim payimi ver demek de bence evlilige aykiri çünkü ikinizin de rızası ile ortak kullanilmali
Varsayalim adama verdiniz ve batırdı o zaman ne olacak? Evlilik birligi içinde odenen borclar da aslında ikinizin sayiliyor siz de o parada hak sahibi oluyorsunuz. Mesela evin giderlerinde harcamalar nasil sizin yükünüz ne ölçüde? Parayi batirsa sizin ystunuze daha mi cok yuklenir?