Eşim birikim yapmak istemiyor :(

Ah Munecim, siz de benim gibisiniz desenize.Tek kazanmak olmaz, paylaşmak güzeldir, tadı öyle çıkar
Ben de rahmetli dedemin kazı kazanlarını oturur, hepsini kazırdım bir de parası alır, mahalle çocuklarına şeker alırdım.
Ey gidi mazi

Seçilme olmuş yeminle hadi benimkiler fakir ,kocamınkiker benimkilerden de fakir anasını satim siz de böyle gözümün içine içine sokun emi yazlıklarrrrrr,arsalarrrrrrr,evlerrrrrr
Yazlık yok diye üzülmeyin valla bak yazlık demek dert demek, sezonu geldi mi sizin ve eşinizin yedi sülale toplanır gelir, kazandığınız faturalarla yemeklere gider bir de ayaklarınızı uzatmaya bile vaktiniz olmaz.

Bir ev biraz birikim her sezon bir yerlere tatile gidebilecek imkan kafi, yazlık pişmanlıktır ki yazlığı olanlardan özür dileyerek valla yazlığa karşıyım, dün komşum geldi yurtdışından yazlık diye aldığı evi temizlemekten canı çıkıyor, çok geçmez akrabaları gelir kadın bir oh diyemez, onun yerine her yıl başka bir yere tatile gitse otelde kalsa daha iyi.

Allahım böyle derler ver amin

Mahallenin yaşlılarına gazete almaya da gidiyordum ücreti mukabilinde Gençler bilmez belki ama eskiden çalışanlar KDV beyannamesi dolduruyordu, o beyannameleri dolduruyordum, babamın alacaklarını tahsile çıkıyordum:)))

Benden iş insanı olurdu da piyasayı sallarım genç girişimcilerin işlerine balta vurulur diye evlenmeyi tercih ettim

Dişim yok dişim...2 dişim eksik corbayla besleniyom aylardır vicdansız hatun, implant kaç para olmuş biliyo musun?
Diş demeyin, ben başladım Allah kurtarsın 32 diş göstererek gülmeye başladığımda, o gülüşün bedeli kaça çıkacak bilemiyorum

Diş demeyin, ben başladım Allah kurtarsın 32 diş göstererek gülmeye başladığımda, o gülüşün bedeli kaça çıkacak bilemiyorum
Çok yüksek çıkacak mune ben emekli ikramiyesini beklemeye karar verdim o yüzden, her gün pirzola dişleyemiyoz nasılsa, 15 yıl corbayla idare edilir bence

Geldim iki cocuk uyuttumpiraye nin durumu yorumlardan ogrendim hep oglan kayiran aile sendromu
Yok oğlan kayiran aile demeyelim, babamın hakkını yiyemem çünkü. Sadece annem evlat ayırıyor.... Oğluşum sendromu babamda yok çok şükür. Ben annemle biradere kızıp dellendim, daha doğrusu anca 40 yaşımdan sonra eeehyetearbea diyebildim , babam da arada kaynadı maalesef

Son düzenleme:
Ben de diyorum ki senin cebinde paracıklar,oturduğun yerden güzel görünüyor mu buralar
Neyse o değilde asıl benim birinci derece akrabam var erkek bahsetmiştim esnaf lokantaları var diye ..Kendisi öyle böyle cimri değildir yani nasıl desem benzin gitmesin diye 40 derecede klima çalıştırmaz mesela,asla bir kuruş gitmesin der.Geçenlerde muhabet ediyorduk telde yaw dedim uçak biletleri 350 Euro olmuş ,bana ne dese iyi “yaw size koyar mı “Gel de buna laf anlat şimdi ..

Hepsi için demeyeyim ama ne kadar çok para o kadar çok cimrilik oluyor

İsim vermeyeceğim bir akrabam Türkiye’deki tanınmış iş insanlarından birinin yanında çalışıyordu, bu iş insanı holdingin aylık tuvalet kağıdı parasına bile acınan biriydi, mümkün olsa çalışanlarına wc sonrası yaprak kullanın derdi o derece sineğin yağını hesaplayan biriydi

Eşimin bir akrabasının da cimriliği dillere destan, 5 şehirde 5 ev, bağ bahçe, arsa ve nakitleri yazmayayım buna rağmen ne zaman bir araya gelsek a-aaaa cüzdanını evde unutmuş olurdu

Eşimle aramızda esprisi bile döner, hesabı ödemek istemediğimde cüzdan arıyormuş gibi yaparım eşime, ne yapalım böyle böyle birikim yapacağız:)))

Böyle deyip sonra da benim maaşım var diye beni şanslı görmüştün kıs filmdelisi bi açıklık bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…