- 8 Mart 2015
- 25.106
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.231
- 598
- Konu Sahibi farawayfromhometown
-
Ah Munecim, siz de benim gibisiniz desenize.Tek kazanmak olmaz, paylaşmak güzeldir, tadı öyle çıkarAaa bir dakika ilk ve orta okul döneminde ben de ticaretle meşguldümyalnız benimkisi gayet legal bir ortaklıktı :))
Biz zeytinciyiz, bağ bahçe vardı da oralara girmeyeyimneyse baktım dedem hep kendi satıp kazanıyor dedim dede sen bu mahsülleri kaçtan satıyorsun, ben ticarete atılacağım senin zeytinler yağlar bende, sana kilo başına kaç kaat vereceğim onu söyle, fiyatta anlaştık kar koyarak çok satış yaptım okulda, bir de çocuğuz ya sevimliyiz de o zamanlar, öğretmenler, müdür, müdür yardımcıları alan bir daha alıyor sürekli müşterilerim hepsi para kazanmak tatlı geldi dedemin yaptığı başka bir iş vardı ona da el atıp dedemden komisyon aldım :))))
Para kazanmak da iyiydim ama tutmak da sıfırı çekiyorum, sen o kadar para kazan kenara atma hepsini çikolataya göm, kardeşine yedir olacak iş değil
Dişim yok dişim...2 dişim eksik corbayla besleniyom aylardır vicdansız hatun, implant kaç para olmuş biliyo musun?36 bedensen kesin zengünsündür.ben fakirlikten ekmek makarna yiye yiye 40 beden oldum da
Yazlık yok diye üzülmeyin valla bak yazlık demek dert demek, sezonu geldi mi sizin ve eşinizin yedi sülale toplanır gelir, kazandığınız faturalarla yemeklere gider bir de ayaklarınızı uzatmaya bile vaktiniz olmaz.Seçilme olmuş yeminle hadi benimkiler fakir ,kocamınkiker benimkilerden de fakir anasını satimsiz de böyle gözümün içine içine sokun emi yazlıklarrrrrr,arsalarrrrrrr,evlerrrrrr
bir senelik okul parasını 36 ay taksitle ödüyorum.en fakir benimmmm aranızdaaa.Dişim yok dişim...2 dişim eksik corbayla besleniyom aylardır vicdansız hatun, implant kaç para olmuş biliyo musun?
Allahım böyle derler ver aminYazlık yok diye üzülmeyin valla bak yazlık demek dert demek, sezonu geldi mi sizin ve eşinizin yedi sülale toplanır gelir, kazandığınız faturalarla yemeklere gider bir de ayaklarınızı uzatmaya bile vaktiniz olmaz.
Bir ev biraz birikim her sezon bir yerlere tatile gidebilecek imkan kafi, yazlık pişmanlıktır ki yazlığı olanlardan özür dileyerek valla yazlığa karşıyım, dün komşum geldi yurtdışından yazlık diye aldığı evi temizlemekten canı çıkıyor, çok geçmez akrabaları gelir kadın bir oh diyemez, onun yerine her yıl başka bir yere tatile gitse otelde kalsa daha iyi.
Mahallenin yaşlılarına gazete almaya da gidiyordum ücreti mukabilindeAh Munecim, siz de benim gibisiniz desenize.Tek kazanmak olmaz, paylaşmak güzeldir, tadı öyle çıkar
Ben de rahmetli dedemin kazı kazanlarını oturur, hepsini kazırdım bir de parası alır, mahalle çocuklarına şeker alırdım.
Ey gidi mazi
Diş demeyin, ben başladım Allah kurtarsınDişim yok dişim...2 dişim eksik corbayla besleniyom aylardır vicdansız hatun, implant kaç para olmuş biliyo musun?
Çok yüksek çıkacak muneDiş demeyin, ben başladım Allah kurtarsın32 diş göstererek gülmeye başladığımda, o gülüşün bedeli kaça çıkacak bilemiyorum
Bindim bir alamete gidiyom kıyameteÇok yüksek çıkacak muneben emekli ikramiyesini beklemeye karar verdim o yüzden
Siz kapatcaksaniz ben mani olmayayim. Olmadi bdv ye gider iki kisiye sallar, 3 kisiye bosan yazarim.Geldim iki cocuk uyuttumpiraye nin durumu yorumlardan ogrendim hep oglan kayiran aile sendromu
Yok oğlan kayiran aile demeyelim, babamın hakkını yiyemem çünkü. Sadece annem evlat ayırıyor.... Oğluşum sendromu babamda yok çok şükür. Ben annemle biradere kızıp dellendim, daha doğrusu anca 40 yaşımdan sonra eeehyetearbea diyebildim , babam da arada kaynadı maalesefGeldim iki cocuk uyuttumpiraye nin durumu yorumlardan ogrendim hep oglan kayiran aile sendromu
Ben de diyorum ki senin cebinde paracıklar,oturduğun yerden güzel görünüyor mu buralarAıshshshsus
Siz fazla ciddilisiniz, konuda herkes bana yürüdü de, gayet keyifli güzel anılar tadında yazdığımı bir tanıyan strobe anladı
Ah neler çekmişim ben beaaa
Hatta biri çocuğunuza bunu nasıl yapacaksınız dedi, fareler atacağım sandı herhalde
Materyalist dünyaya karşı olup, anın keyfini çıkarmakla bir sorunu yok kimsenin.
Ben kocanızı anladım mesela, ne var ki bunda, hiçbir şey.
Paranın ederi ve değeri ayrı bir şey, ona göre yaşam şekillendirmek bambaşka.
Herkes ayrı yerden sorunca ayrı cevaplarla algılar karıştı, strobe da uyardı bu konuda zaten.
Uzun lafın kısası, ağaçlar dolu dolu meyveyle, bari yemeye toplayayım olmaz mı, ona da mı izin yok
Hepsi için demeyeyim ama ne kadar çok para o kadar çok cimrilik oluyorBen de diyorum ki senin cebinde paracıklar,oturduğun yerden güzel görünüyor mu buralar
Neyse o değilde asıl benim birinci derece akrabam var erkek bahsetmiştim esnaf lokantaları var diye ..Kendisi öyle böyle cimri değildir yani nasıl desem benzin gitmesin diye 40 derecede klima çalıştırmaz mesela,asla bir kuruş gitmesin der.Geçenlerde muhabet ediyorduk telde yaw dedim uçak biletleri 350 Euro olmuş ,bana ne dese iyi “yaw size koyar mı “Gel de buna laf anlat şimdi ..
Böyle deyip sonra da benim maaşım var diye beni şanslı görmüştün kısOff, beyaz yaka etap 1cümleleri tam ya
Nerede plazada yaşıyor hanımefendi, o evre geçeli bayağı oldu da, rezidans falan lüks değil artık, bilin istedim
Para bir güçtür, paraya karşı hayat oluşturmak daha büyük güçtür.
Sabaha kadar konuşsak anlaşamayız, ben alın terini mala mülke gömecek adam olmadığımdan sizi anlayamam, siz de malum çarkın dişlisi olduğunuzdan bu algınızı kıramazsınız.
Çok bol kazançlar diliyorum size ama bilin maaşlı çalışarak o özendiğiniz hayata ulaşamazsınız, çocuklarıma öğreteceğim yegane şey işte bu.
Ev kocamın, ev babamın.
Ee, benim nerede?
Bir insanın boş boş atması için ‘şahsi’ varlığı gerekir, o da yok:)
Sizin maaşınız var, bende o da yok.
Kısaca, siz mesela eşinizden bağımsız bu isteklerinizi hayata geçirebilirsiniz, yaşadığınız ev olmaz ama bambaşka bir şehirde alıp kredinizi kendiniz ödeyebilirsiniz.
En büyük garanti, düzenli gelen ve kesilmeyecek maaştır, sizin kaçırdığınız nokta bu.
Sürekli sürekli gelen ve gelecek olan.
Bir kimseye bağlı olmadığınız, hesabını vermeyeceğiz alan.
He he villayı dusunuyompiraye niye uyumuyon ,kardeşimi nasıl ikna eder de deniz kenarındaki villayı kaparım diye mi düşünüyon yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?