- 8 Mart 2015
- 25.106
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.231
- 598
- Konu Sahibi farawayfromhometown
-
AıshshshsusAllahım senin içinde nasıl ve kaç tane kişilik var ulen
Daha neler çıkacak acabaaaa kaderdaşız.yeminle bizim de arsaya el koydu park alanı ilan etmiş.ama etrafında yakınında tek bir bina yok .ecinnilerin parkı olacak galiba?
senin de ailede herkes mi fakir anacığımm.yok mu hiç babadan kayınbabadan kel kör bir tarla bile?Daha neler çıkacak acaba
Bir gece ansızın girebilirimDevlet geçen senelerde babamın tapulu arazilerden birine el koydu bacım , denize sıfır bahcemize bile giremiyoz artık ,bizim devlet sana bana dut kaptırır mi?
Sezonluk iş yapın, yaz mevsimi plajlarda soğuk su, limonata, kek, poğaça satın.valla her tarafım tarla her tarafım köy ama daha bir tabak meyve getiren olmadı al ye canın çekmiştir diye.bir de toplamaya kalksak kesin topuktan vuruluruz.dilencilik işine girsek o da olmaz .onun da mafyası var.orda da topuktan vurulma tehlikesi bakii
Munecim, benim yokluk zamanlarımda ki kendisi okul idi, açlıktan ağaçtaki dutları toplayıp yediğim ve bunu ticarete döktüğüm yatılı okulumdan geldi meseleDut mevzusu nedir bilmiyorum, konuda ne yorumlar yapıldı onu da bilmiyorum bir ana içeriğe baktım bir de son birkaç sayfadaki geyikleri gördüm, yalnız yazacaklarımı kimse üzerine alınmasın ev sahibi olmayla alakalı genel olarak çevremde gördüklerimi yazacağım.
Bazı insanlar bir sürü ev sahibi olmak için boğazından acayip kesiyor, bu konunun başlangıcı ev sahibi olma birikim yapmaymış ya, ben hem boğazdan kısıp hiçbir şey yiyip içmeden birikim yapılmasına hem de har vurup harman savurmaya karşıyım, orta yolu bulmak gerek.
Yıllar evvel eşimin ortağı olan biri vardı, gençtik o zaman ortak da genç bekar adamdı, gez toz yiyip iç birikim de yap değil mi?
Yok anacım bunlar asla para harcamazdı tam varyemezlerdi, bazen bize gelirdi kahvaltıya veya yemeğe, sosyete sofrası kuruyorsunuz derdi, ki hepimizin sofrasında olan kahvaltılıklar yemekler olurdu, kahvaltıda standart kahvaltılıkları yemek sosyetelikmiş onlara göre
Yemeye yemeye İstanbul’da apartman diktiler biz aynı gelirle 1 ev alabildik
Şu anki oturduğum yerde de silkelesem milyonlarca lira çıkacak insanların yaşamına bakıyorum yemiyorlar, buralarda doğalgaz yok, ısınma vb ihtiyaçlarımız için ya soba ya klima kullanmamız gerekiyor, ülkenin gizli zenginleri diyebileceğim çevremde bırakın klima kullanmayı, soba kursa odun kömür alsa maddi olarak sarsılmayacak insanlar dağdan kırdan bayırdan beleş ağaç parçaları topluyor.
Birikim geleceğe yatırım için gerekli, gençlikte tamam ama yaşlılıkta paranız olması şart fakat gezmeyeyim, yemeyeyim diye diye gözünü para ve mal hırsı bürümesi de aşırı.
Seçilme olmuş yeminle hadi benimkiler fakir ,kocamınkiker benimkilerden de fakir anasını satimsenin de ailede herkes mi fakir anacığımm.yok mu hiç babadan kayınbabadan kel kör bir tarla bile?
olmasına olurdu da ben ankarada yım.tatil bölgesine sezonluk iş için gitsem kalacak ev lazım oraya gitmeye yol parası lazım.habir de huyum kurusun kafasında ne varsa dilinde o olan insanlardanım.yalan da söyleyemem ki ki 3 vakte kadar kısmetin çıkacak diyeSezonluk iş yapın, yaz mevsimi plajlarda soğuk su, limonata, kek, poğaça satın.
Şurada kaç kişisiniz iş ortaklığı yapar her biriniz bir şey satarsınız, millet güneş altında pişmiş, denizin iyotuyla ayılama yüzmeyle acıkmışken he satsanız gider
Biraz faldan anlayan veya atması kuvvetli olanınız varsa el falı da bakarsınız, zaten mevzular standart, parmağında nişan veya nikah yüzüğü olanlara kayınvalide, elti, görümce dersiniz, üstünüzde göz var, kocana biri kafayı takmış dersiniz fal başına 50 kaat alırsınız.
Aynen katılıyorum...Benim olayın hemen üstüne oldu, birader kurdeşen döktüydü ama o ara1 bahçe de olmayıversin pirayecim ama ya
Aaaaa bak bu fikri sevdim aferin kıs MüneBiraz faldan anlayan veya atması kuvvetli olanınız varsa el falı da bakarsınız, zaten mevzular standart, parmağında nişan veya nikah yüzüğü olanlara kayınvalide, elti, görümce dersiniz, üstünüzde göz var, kocana biri kafayı takmış dersiniz fal başına 50 kaat alırsınız.
Ne 50 si ne 100ü, ablam 200 kaptırmış geçen hafta zorla bakılan fala.Aaaaa bak bu fikri sevdim aferin kıs MüneBak diğerleri anca boş geyik fikir verin fikir
Yunan adalarında tatili beleşe getiririm belki he yaşa MügeNe 50 si ne 100ü, ablam 200 kaptırmış geçen hafta zorla bakılan fala.
Dikti gözlerini büyü yaparım dedi, korktum verdim kaçtım diyor
Şöyle biraz Atiye’nin anneannesi tadında, alna kına saça ip mip bağlasan var ya, ortamın tozunu attırırsın.
Aaa bir dakika ilk ve orta okul döneminde ben de ticaretle meşguldümMunecim, benim yokluk zamanlarımda ki kendisi okul idi, açlıktan ağaçtaki dutları toplayıp yediğim ve bunu ticarete döktüğüm yatılı okulumdan geldi mesele
E 13 yaşında sonuç olarak kafam basıp hem karnımı doyurmuş hem de gerek takas gerek harçlık usulü cebimi görmüşüm, bence yetenek ama yerle bir oldum konuda ahahaha
piraye beni bırakma bu zengünlerinn içinde.korkuyorummmm.Aynen katılıyorum...Benim olayın hemen üstüne oldu, birader kurdeşen döktüydü ama o araben sosyal medyadan epey özlü söz yardırmıştım allahin sopası yok minvalinde ağaçlar dedemindi bitek onlara üzüldüm
Kız benimkilerde var kocaminkilerde de var ama kuzenin düğüne ikinci el abiye bakıp giriyorum buraya...bu daha acı değil mi?Seçilme olmuş yeminle hadi benimkiler fakir ,kocamınkiker benimkilerden de fakir anasını satimsiz de böyle gözümün içine içine sokun emi yazlıklarrrrrr,arsalarrrrrrr,evlerrrrrr
36 bedensen kesin zengünsündür.ben fakirlikten ekmek makarna yiye yiye 40 beden oldum daKız benimkilerde var kocaminkilerde de var ama kuzenin düğüne ikinci el abiye bakıp giriyorum buraya...bı daha acı değil mi?
Bu arada 36 beden 170 boya aidon mattox gri elbise ariyom. Elinde olan varsa özelden şey etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?