- 8 Mart 2015
- 25.106
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.231
- 598
- Konu Sahibi farawayfromhometown
-
Neyse ki ben biraz midesizim, malum çer çöp oldu mide geçmişte kolay bulanmıyor, yoksa kaldıramazdım yahu şunları slsjsjsjAy evet haklısınolmaktan bir hal oldum.
Belli belli yoksa zor bir hayat olur sizinkiNeyse ki ben biraz midesizim, malum çer çöp oldu mide geçmişte kolay bulanmıyor, yoksa kaldıramazdım yahu şunları slsjsjsj
benim anlattıklarım vallahi bizzat en reel en gerçek enn ennnn doğal hayatımmmmBazı yorumlarda hakkaten sacmalardan seçmeler. O kadar saçma ki alıntı yapmaya bile gerek yok. Herkes anlıyor hangi yorumlar olduğunu
dutluk almayacaksın dutun bizzat kendini toplayacaksın hem de sağdan soldan komşu bahçesinden artık nereden dayak yemeden toplayabilirsenDut satin geçinin diyen arkadaş heralde
" buralar heepp dutluktu evladım " denilen zamanları kastediyor
İyi barikonu sahibi bak evimiz yok ama gene de taşındık.yeni ferah bir topikteyiz artıkımmm
Ne yazalım dutluk mu?İyi bariBaşlığın adını da değiştirilin de bari kocamla ben de daha fazla rezil olmayalım
rezil olacağımız kadar olduk boşver.cümle alem evsizliğimizi öğrendi.ıssız kadınlarız bizİyi bariBaşlığın adını da değiştirilin de bari kocamla ben de daha fazla rezil olmayalım
bence harika olur.bu konunun en vurucu yeri oldu dutlar.Ne yazalım dutluk mu?
vay anasını sen kimlerdesin evladım?dutluk almayacaksın dutun bizzat kendini toplayacaksın hem de sağdan soldan komşu bahçesinden artık nereden dayak yemeden toplayabilirsen
valla ben seni pek bir sevdim sebebi evsiz olman da değil ha.espriden anlıyorsun hem de yapıyorsun .az şey mi?Yok ama böyle de büyüsü kaçtı be …Hani şaban filminde sadece dolmuşta ilham geliyordu ya heh işte psikolojik öyle oldum ben şimdi
Dutllu corapli evli arabalı biseyler yazın işteNe yazalım dutluk mu?
Geyikten gidince ilhamınız gelirdiYok ama böyle de büyüsü kaçtı be …Hani şaban filminde sadece dolmuşta ilham geliyordu ya heh işte psikolojik öyle oldum ben şimdi
Atla gel Şaban minibüsYok ama böyle de büyüsü kaçtı be …Hani şaban filminde sadece dolmuşta ilham geliyordu ya heh işte psikolojik öyle oldum ben şimdi
aa ortak bir minibüs alalımmm.sırayla çalıştırırız işte.bir de muavin lazım para toplayacak ama.var mı taliplii?Atla gel Şaban minibüsBak aklıma geldi minibüs işine mi girsek
Aynen işin ucu kaçmıştıGeyikten gidince ilhamınız gelirdikonu alakasız yerlere gitmiş muhabbet geyik gırla, bdvde kalmasının manası kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?