Eşim birikim yapmak istemiyor :(

Aslında konu şu sen orayı kaçırıyorsun bence..şimdi benim konumdan ele alalım ,halihazırda bir evim olsa ,babadan veya kocadan vs.benim yaşam şeklim otomatikman değişecekti ,yiyip içip gezer yanına da para artırırdım ..yani ev o açıdan garanti ..Tabiki kimse duvarla beslenmiyor lakin ,saldım çayıra mevlam kayıra da anca lafta kalıyor bence

Ev kocamın, ev babamın.
Ee, benim nerede?
Bir insanın boş boş atması için ‘şahsi’ varlığı gerekir, o da yok:)
Sizin maaşınız var, bende o da yok.
Kısaca, siz mesela eşinizden bağımsız bu isteklerinizi hayata geçirebilirsiniz, yaşadığınız ev olmaz ama bambaşka bir şehirde alıp kredinizi kendiniz ödeyebilirsiniz.
En büyük garanti, düzenli gelen ve kesilmeyecek maaştır, sizin kaçırdığınız nokta bu.
Sürekli sürekli gelen ve gelecek olan.
Bir kimseye bağlı olmadığınız, hesabını vermeyeceğiz alan.

Dilenmek zorunda kalmak, otostop çekmek ki artık çok riskli bence, fareler çoraplar.. Bu kadar yokluk görüp çocuğunuzu da böyle yetiştirmek istemek…

Belki farklı bakış açısından bakıyorsunuz bilmiyorum hiç anlayamadım cidden sizi, saygısızlık yapmak istemem ama bu da sanki stockholm sendromunun farklı bir versiyonu gibi

Bunları yaşayıp güzelleyip bir de çocuğunuza yaşatacak olmanızı cidden aklım almıyor

Film, çok sevdiğim iki teyzem var. Öz teyzelerimden ayırmam. Öyle bir zenginlik ve hayatın içinden geçmişler ki.. X şehrin sayılı iş adamlarından birinin batış hikayesi ve anlatamıyorum ifşa olunur diye.

Söyledikleri şeyi söyleyim sana "Köşede bir arsan/evin dursun, sabit maaşlı bir yerin olsun"
Ayrıntı veremiyorum anlaşılır diye, yetenekli bir kadın evde tablo yapar satardı her yerden geçti, ama o eller şu an tutmuyor ve kocasından kalan tek ev ve maaş ile geçiniyor.

İnsan biriktirmek önemli. Bunun asla aksini söyleyemem, biz de "Çocuğuna bırakabileceğin en güzel miras, temiz bir isimdir" diye yetiştik. Ama varken de üç beş bir şey yapılır. Sen yapmazsın, sen bilirsin. Yapanları yadırgamam, vizyonsuz da demem.

ben ilkokul 3 teyken 7 ay kadar bir köyde wc si banyosu olmayan öğretmenler odasında yaşamak zorunda kaldım annemle.fareler cirit atıyordu .mutfağı yoktu.taze ekmek bulamıyorduk.bazı haftasonları şehre evimize gidebiliyorduk kötü havalarda onu da yapamıyorduk.buzdolabımız tv miz yoktu.köylü de bir şey vermezdi bu arada.ama idare ettik sıktık dişimizi.aç hiç kalmadık fareler bir yerlerimizi yemedi.peki bu anlattıklarımın şu an evsiz olmamla evimin yapılmasını 3 senedir hasretle beklememle hala bir çivi çakılmayışıylakirada oturmaktan mutsuz oluşumla ne alakası var değil mi?o zamanki şartlar öyleydi geçti bitti.başasının evinde istediğin değişikliği yapamıyorsun başkasının arabasındaysa iğreti oturuyorsun çoğu zaman da binemiyorsun zaten utanıp.

filmdelisi tam topiği kapatıyoruz dedik geldin ortalığı karıştırdın yine Hadi git sen anı yaşa ..Ot mot,kamp,çadır ,dut falan yok mu hadi
Yok, şuan bir eve ayrılacak nakitle kaç araba alınıp, bunun eylül ayında getireceği karı, ardından ne kadar bekleme süresi olacağını hesaplıyorum ahahshsh
Dut iyidir, şifadır.
Ve ne hikmetse kendi lekesini de bir tek kendi yaprağı çıkarır.
Ev alma komşu al bacım, bu da bir ayrı öneri

Dam üstünde saksağan, gel bize bazı bazı Hayırlı işler o zaman

Neden reddi miras yaptiniz babaniz ayrimcilik mi yapti

Komsu alma, komsunun evini al

Almanlar marketlerde agliyor. Devlet stokcularin depolarini bascakmis. Bir de ev fiyatlari ucmus diyollaa
oralarda kötü ha?iyi peki biz de afrika da bir kabileye yerleşiriz.hem ev sorunu da olmaz.iki ot çöple bir çatı yaparız başımıza olur biter.kıyafette birer yaprak bitti gittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…