- Konu Sahibi pembezambaklar
-
Kaç aylık hamile ki o da yazmıyor. Yazsa da ben kaçırdım. Hamileliğin bir döneminde insan uçuyor o dönemdedir belki?Selam, kaç yıllık evlisiniz? Arada ekstra 1 gün kaçırdınız diye bu kadar dram yaşandığına göre çok yeni olmalı. Yanlış anlamayın, ben de yüksek libidodan muzdaribim. Allahtan ilk trimester elimi ayağımı biraz kesti de ailecek bir ferah nefes aldık. Sizi o da durduramamış herhalde
“haah başın sıkışınca öl murat” diye bir karikatür vardı o geldi aklımaHee getirin 7/24 hatta 7/34 getirin.
Siz çalışıyor musunuz?
Çalışıyorsanız nasıl bir iş merak ettim.
Baştaki iş yoğunluğunu ve o azalan iş yoğunluğu ile azalan stresi anladığınıza göre bir işiniz olduğuna emin oldum ben de.
Ne yani.
Rutin buydu deyip 70 yaşınıza gelince adamı kalk diye uyandıracak bir his aldım ben sizden
Reddedilme konusunu aşmakta zorlandığınızı düşünüyorum ben de. Eşinizin isteği size göre genel olarak düşükse bunu kabullenmek zor olmuş olabilir. Hamileliğiniz kaç haftalık? Belki hormonlar da sizi dramatik olmaya itiyordur.2 buçuk yıl. İlk dönem bahsettiğiniz gibi oldu benim de
3 ayKaç aylık hamile ki o da yazmıyor. Yazsa da ben kaçırdım. Hamileliğin bir döneminde insan uçuyor o dönemdedir belki?
Yalnız bir dönemde de ne güzel uyku yapıyor sanırım ilk dönemler.
Saat on olmadan kafayı vurduğun gibi nasıl uyutuyor.
Tek özendiğim insanlar kafam yastığa gidiyorken daha yastığa değmeden uyuyorum diyen kişiler. İşte ona yakın oluyor.
Şuraya da öylesi hiç konu açmaz ki kınayayım.
12. hafta bitiyorReddedilme konusunu aşmakta zorlandığınızı düşünüyorum ben de. Eşinizin isteği size göre genel olarak düşükse bunu kabullenmek zor olmuş olabilir. Hamileliğiniz kaç haftalık? Belki hormonlar da sizi dramatik olmaya itiyordur.
Yok konuşmuyoruz çünkü ikimizde uygunsak niye akşamı bekleyelim? Sevişmek isteyen adam bile akşama istemez olmuş. Belki cidden yoruldu gün içinde, belki o an canı istemedi. Gündüz istedi diye akşama da aynı enerjiyle istemek zorunda değil ki. Ki adam belli etmiş istemediğini ufak ufak. Dinleneyim demiş, yorgunsan iptal edelim demiş. Demiş de demiş. İstemiyor adam yani, bunu anlamayıp üzerine olayı büyütmenin, eski meseleleri açmanın ne anlamı var? Güzel mi oldu böyle?Evet planlı olan kısım size saçma gelmiş olabilir, rutin vs bunları eleştiriyor olabilirsiniz. Ama keşke birileri benim asıl sorunuma odaklansa. Konu eşimin benden soğuması libido killer olmam falan değil. Kendisi zaten gün içinde istediğini dile getiren taraftı. Yani siz gün içinde aklınıza gelince eşinizle hiç mi konusmuyorsunuz o günün aksamiyla ilgili. İkimiz de istiyorduk sorun o an çıkan saçmalıklar bize engel oldu
Ben sizi anlamadım. “Ben de hamileliğin ilk zamanları öyle halsiz oldum” dediğiniz zaman ilk trimester tam olarak yeni bitiyor olmalı ama siz 4-5 ay öncesine kadar problemliydik son 4-5 aydır iki günde bir rutin ilişki var diyorsunuz. Bana fake geldi biraz sizin konu.12. hafta bitiyor
Ertelemek zorunda kaldık ikimizin de birkaç işi vardıYok konuşmuyoruz çünkü ikimizde uygunsak niye akşamı bekleyelim? Sevişmek isteyen adam bile akşama istemez olmuş. Belki cidden yoruldu gün içinde, belki o an canı istemedi. Gündüz istedi diye akşama da aynı enerjiyle istemek zorunda değil ki. Ki adam belli etmiş istemediğini ufak ufak. Dinleneyim demiş, yorgunsan iptal edelim demiş. Demiş de demiş. İstemiyor adam yani, bunu anlamayıp üzerine olayı büyütmenin, eski meseleleri açmanın ne anlamı var? Güzel mi oldu böyle?
Bikaç iş ne? Ertelenmeyecek işler mi?Ertelemek zorunda kaldık ikimizin de birkaç işi vardı
Zaten ben söylendikten sonra bu saate bırakınca hep bir sorun çıkıyor zaten dedi.
Niye böyle bir konuyu keyfi açayım komik gerçekten. Ben ilk haftlari kastettim. 5-10 haftalar civarı çok bitkinlik ve uyku vardı. Sonrasında eski halime döndüm istek seviyem de arttıBen sizi anlamadım. “Ben de hamileliğin ilk zamanları öyle halsiz oldum” dediğiniz zaman ilk trimester tam olarak yeni bitiyor olmalı ama siz 4-5 ay öncesine kadar problemliydik son 4-5 aydır iki günde bir rutin ilişki var diyorsunuz. Bana fake geldi biraz sizin konu.
Evet 4 5 ay öncesine kadar sorunluyduk ama sonra yavaş yavaş düzene girdi. Ben iki güne bir ilişki var demedim. O son zaman olan bir durum bunu herkes yanlış anlamış konudakiBen sizi anlamadım. “Ben de hamileliğin ilk zamanları öyle halsiz oldum” dediğiniz zaman ilk trimester tam olarak yeni bitiyor olmalı ama siz 4-5 ay öncesine kadar problemliydik son 4-5 aydır iki günde bir rutin ilişki var diyorsunuz. Bana fake geldi biraz sizin konu.
Aslinda değildi ama ne bileyim öyle geliştiBikaç iş ne? Ertelenmeyecek işler mi?
Sorunlu değilsinizdir canım 4-5 ay öncesine kadar da.Evet 4 5 ay öncesine kadar sorunluyduk ama sonra yavaş yavaş düzene girdi. Ben iki güne bir ilişki var demedim. O son zaman olan bir durum bunu herkes yanlış anlamış konudaki
Olmuş demek ki 3 aylık hamileyim şuan.Sorunlu değilsinizdir canım 4-5 ay öncesine kadar da.
Sorunu halledip ne ara bebek yapıp 3 aylık hamile olacaksınız bir 12-13 ayı vardır onun.
Sizin hormonlar yüzünden biraz kafanız bulanmış yatın uyuyun bence.
Niye böyle bir konuyu keyfi açayım komik gerçekten. Ben ilk haftlari kastettim. 5-10 haftalar civarı çok bitkinlik ve uyku vardı. Sonrasında eski halime döndüm istek seviyem de arttı
Evet 4 5 ay öncesine kadar sorunluyduk ama sonra yavaş yavaş düzene girdi. Ben iki güne bir ilişki var demedim. O son zaman olan bir durum bunu herkes yanlış anlamış konudaki
Normalde 2 günde bir olan rutinimize 3 gün ara girdi, i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?