- 14 Ağustos 2022
- 68
- 21
- 8
- Konu Sahibi pembezambaklar
-
Hep planli olmuyor tabi ki ama bu sefer araya (bize göre) süre girdiği için ikimiz de işlerimizi ona göre ayarlayıp planlanmıştık yani görev değil de, görevleri bitirdikten sonra sonuç gibiydi ikimiz için de. Ama sonra işler değişti.Boyle planli ve hemen kapidan girince iliskiye girecek birini gormesi irite etmis olabilir yorgunum dedikten sonra zaten durumun tadi kacmis uc gunde atla deve degil konusmadan akisina birakarak yaparsaniz daha keyifli olur bence
Araya süre girdiği için gün içinde hep konusu oldu ama ikimizin de ufak tefek işleri olduğu için akşama sakin kafayla olsun demiştik. Normalde hep planlı değil tabi ki ama bu sefer süre girince böyle ayarlanmıştıkYa böyle randevulu sistem çok sıkıcı değil mi? Adam belli yorgun, sizin de pek hevesiniz yok sadece olması gerektiği için sevişecekmişsiniz gibi. Eve geliyorsun, yatakta karın bekliyor, görevin sevişmek. Ben bile soğudum cinsellikten düşününce...
Konuyu okusanız aglmama sebebimin bu olmadigini anlardiniz. Benim yaşadığım şeyi kendisi yaşayınca böyle tepki vermesi beni çok kırdıCidden iş tutturmayınca oturup ağladınız mı, Allah başka dert vermesin
Yok daha uzun küs kalmalarimiz olmuştu ama böyle saçma sapan meselelerden hiç olmadı. Çoğunlukla küsen taraf benimdir malesef. Bir de küsme sebebi genellikle sinirden oluyordu. Bu sefer kırgınlık olunca farklı etkilendim sanırımİlk defa mi 1 gün küs kaldınız? Boşver zamanla alışırsın o 1 günler haftalar oluyo da insan pek te tinlamiyokonuya gelince çok abartmissiiniz biraz relax
Konuyu okusanız aglmama sebebimin bu olmadigini anlardiniz. Benim yaşadığım şeyi kendisi yaşayınca böyle tepki vermesi beni çok kırdı
Süre dediğiniz de üç gün yahu, üç gün sevişmeyince ölmezsiniz. Kapıdan giren adam da sevişmeye hazır karşılanmaz, ne seksi ne de romantik bir yaklaşım bu. İlla sevişecekseniz koyarsınız iki kadeh şarap eve geldiğinde, açarsınız sevdiğiniz bir şey tv’de ya da müzik. Biraz dinlenir, sohbet eder, yükselirsiniz ondan sonra gelir gerisi zaten. Hoşgeldin hadi gel bakalım yatağa denmez ki. Olmamış da gördüğünüz gibi.Araya süre girdiği için gün içinde hep konusu oldu ama ikimizin de ufak tefek işleri olduğu için akşama sakin kafayla olsun demiştik. Normalde hep planlı değil tabi ki ama bu sefer süre girince böyle ayarlanmıştık
Rutinimiz 2 günde bir dedim. Rutin de gayri ihtiyari oluşan bir şeydir değil mi? Son zamanlarda öyle denk geliyordu. Planlı olan kısım 3 gün ara girince bugün olsun dememiz. Yoksa bugün var bugün yok diye bir planımız yok2 günde bir yapıcaz diye plan mı yaptınız cidden? Biz çocuk yapmaya çalışırken bile o kadar planlı gitmiyordukİnsan soğur valla iştesin mesela yorulmuşsun oh bi eve gidim de dinleniyim diyosun, sonra bugün sevişme günü olduğu aklına geliyor. Korkunç.
Küsen taraf siz olduğunuza göre gönlünüzü her seferinde alan da eşiniz adam sıkılmış bu durumdanYok daha uzun küs kalmalarimiz olmuştu ama böyle saçma sapan meselelerden hiç olmadı. Çoğunlukla küsen taraf benimdir malesef. Bir de küsme sebebi genellikle sinirden oluyordu. Bu sefer kırgınlık olunca farklı etkilendim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?