- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 53
- 39
- Konu Sahibi pembezambaklar
-
Ama bunu keşke bu şekilde yapmasaydınız, o eve gelmiş biraz dinlenmiş normal bir şekilde otururken yanına yanaşırdınız hafiften özledim falan derdiniz olur biterdi. Sözleşme olayı saçma olmuş.Rutinimiz 2 günde bir dedim. Rutin de gayri ihtiyari oluşan bir şeydir değil mi? Son zamanlarda öyle denk geliyordu. Planlı olan kısım 3 gün ara girince bugün olsun dememiz. Yoksa bugün var bugün yok diye bir planımız yok
Kombinezona güldüm şu halimleAslında adamcağız garip bi tepki vermemiş sizi kombinezon tarzı bişeyle görünce biraz dinleneyim demiş ama siz geçmişteki reddedilmeleri aşamadığınız için konuyu bile isteye yine oraya getirmişsiniz. Hala geçmişte hissettiklerinizden bahsetmişsiniz.
Kombinezona güldüm şu halimle
akşam için de plan yaptık.
ben hazır bir şekilde onu bekliyordum
hemen olmasa olur mu?
dinlenip gelmesini bekledim
yorgunsan iptal edelim diye,
bugüne kadar hep hazırdım onu bekliyordum
bıkkın bıkkın "yorgunsan iptal edelim" dedi
bayağı bi ağladım
nasılmış binbir hevesle gelip karşındakinin ölüden beter olması?
bir saat falan bekledim ağlaya ağlaya belki telafi ederiz diye
yatakta bekledim onu yine
Hayır o zamanlar da çok söylemiyordum ama bir şey değişmiyordu. Aylar sonra Kendi işleri ve kafası rahata erince birden modu değiştiMuhtemelen bu sevişme sıklığından dolayı o kadar çok söylenip konuştunuz ki adam da günaşırı yapalım program haline getirelim de beni artık darlama demiştir.
Hahahaha hayır kelime olarak kombinezon çok komik geldi yaniHazır bi şekilde bekliyorum deyince en basit haliyle onu düşünmek istedim, bi elinizde kelepçe bi elinizde kırbaçla açmadınız kapıyı umarım
Sabahtan akşam için hazırlanılabilir aslında. İşteyken iç gıcıklayan mesajlar hatta fotoğraflar atarsın, adamı gaza getirirsin akşama kadar. Eve gelince havai fişekler patlar. Ama bunu üç gündür sevişmedik akşama sevişmeliyiz diye yaparsan havai fişekler elinde patlarYorgunsan iptal edelim nedir ya
Ne bu Dubai'ye uçak seyehati mi?
Hazırdım bekliyordum tarzı şeyler bana itici geliyor planlı seks anca çocuk istemi varsa yumurtlama günü kaçmasın diye yapılan birşey.
Böyle nasıl havaya giriyordunuz hayret ettim ben sabahtan akşam için böyle bi plan var hazır olmalıyım diye düşünsem evi terkedesim gelir öyle bi itici durum
Hahahaha hayır kelime olarak kombinezon çok komik geldi yani
Aynen ona katılıyorumSabahtan akşam için hazırlanılabilir aslında. İşteyken iç gıcıklayan mesajlar hatta fotoğraflar atarsın, adamı gaza getirirsin akşama kadar. Eve gelince havai fişekler patlar. Ama bunu üç gündür sevişmedik akşama sevişmeliyiz diye yaparsan havai fişekler elinde patlar
O kısma hiç birimiz anlam veremedik zaten. Mhrs gibi sistem kurmuşlarAynen ona katılıyorum
Şşt ne yakışıklı olmuştun bugün, akşam bana gelsenetarzı zaten akşam eve gelecek olan kocayı gaza getirme şekilleri var
Ama hmm hesaplarıma göre 3 gündür yapmamışız bu akşam çaydan sonra kombine şekilde beklicem yorgunsan iptal edelim çaydan sonra dondurma yeriz gibi iş anlaşması tarzına anlam veremedim
Ya plan yaptık derken heralde aklınızaAynen ona katılıyorum
Şşt ne yakışıklı olmuştun bugün, akşam bana gelsenetarzı zaten akşam eve gelecek olan kocayı gaza getirme şekilleri var
Ama hmm hesaplarıma göre 3 gündür yapmamışız bu akşam çaydan sonra kombine şekilde beklicem yorgunsan iptal edelim çaydan sonra dondurma yeriz gibi iş anlaşması tarzına anlam veremedim
Ben bir kac tekrarlayinca gayet mantikli geldi oysa. 2 gunde bir kombine bilet gibi.Kombinezonu bikaç kez tekrarlayınca bana da çok saçma geldi tdk dan baktım doğru yazmışım
Ben bir kac tekrarlayinca gayet mantikli geldi oysa. 2 gunde bir kombine bilet gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?