- 28 Temmuz 2023
- 13
- 13
- 1
- 31
- Konu Sahibi fstknannsi
-
Merhaba
Eşimle severek evlendik ve ikinci yılımızda bipolar tanısı aldı. Şu an atak döneminde ne yapacağımı bilemiyorum. Her zaman gözümün içine bakan eşim atak başladığında uyandı ve ayrılmak istediğini söyledi. Aranızda eşi bipolar olan benzer tecrübesi olan var mı? ne yapmalıyım?
Sevgili dönemimizde ayrılık isteklerinin sonu pişmanlık ve özür olurdu. Yine aynı olacağını öngörebiliyorum ama yinede söylenenler yapılanlar insanı hakikaten yıpratıyorManik donem atağında oldugu icin bosanmak istemis olabilir. Atak gecince bundan pisman olacaktir buyuk ihtimalle.
Benzer bir durumu su siralar biz de yasiyoruz.Sevgili dönemimizde ayrılık isteklerinin sonu pişmanlık ve özür olurdu. Yine aynı olacağını öngörebiliyorum ama yinede söylenenler yapılanlar insanı hakikaten yıpratıyor
Hasta kadar yakınları da yıpranıyor yaşayan bilirBenzer bir durumu su siralar biz de yasiyoruz.
Kv bipolar hastasi. Manik donemde ve bosancam diye tutturdu. Buyuk ihtimalle 1-2 haftaya bu fikrinden vazgececek. Ama daha buyuk sorun su ki kp de bosanmak istiyor. Artik dayanamadigini soyluyor. Ne yapacagiz bilemiyorum. Zor bir hastalik. Hem hastanin kendisi icin hem de yakinlari icin cok zor.
Hayır doktor teyzeme bunu söylemiş. Zaten en son atakta biz de dedik şizofrene benzedi bu sefer atağı diye. Doktor da demiş şizofren başlangıcına doğru gidiyorsun diye. Teyzem ilaçlarını aksatıyor bilerek. Hasta olma halini hiçbişey takmama halini herkesin onla ilgilenme halini seviyor. Normal düşünemiyor artık.Su kismi bilerek mi yazdiniz? Yoksa tahmin mi yurutuyorsunuz?
Hayır doktor teyzeme bunu söylemiş. Zaten en son atakta biz de dedik şizofrene benzedi bu sefer atağı diye. Doktor da demiş şizofren başlangıcına doğru gidiyorsun diye. Teyzem ilaçlarını aksatıyor bilerek. Hasta olma halini hiçbişey takmama halini herkesin onla ilgilenme halini seviyor. Normal düşünemiyor artık.
Merhaba
Eşimle severek evlendik ve ikinci yılımızda bipolar tanısı aldı. Şu an atak döneminde ne yapacağımı bilemiyorum. Her zaman gözümün içine bakan eşim atak başladığında uyandı ve ayrılmak istediğini söyledi. Aranızda eşi bipolar olan benzer tecrübesi olan var mı? ne yapmalıyım?
Çok zor çoook... Allah yaşayan herkese yardım etsin.Anladım, doktorunun fikri yani. Allah sabir versin. Hem hastaya hem teyzenizin evlatlarina, esine... ya da bekarsa, sizlere.
Merhaba
Eşim değil ama babam bipolar. Lütfen ilaçlarını eksiksiz alsın. Babamınki biraz farkli seyrediyor mesela 5 yıl oldu atak yok hiçbir şey yok. Ama doktorlara göre bu mümkün değil..atak dönemi özellikleri de bipolara benziyor. Ne değil diyorlar ne evet bipolar diyorlar böyle kabul ettilerMerhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?