- 16 Ocak 2018
- 494
- 157
- 30
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
Ya var ya aynı ben. Sen bensin resmen. Sen de kendini görmezden gelinmiş ,degersiz hissediyor musun? Bir de izin günlerinde suraya gidelim diyorum. Tamam diyor. Yoldayız gidiyoruz mesela. Aracımız var bir de.Yorgunum ay falan diyip duruyor kendi aracımızla gitmemize ragmen. Ama annesi amcası arkadası cagırsa hiç böyle seyler demez.Ayrıca bazen izin gününde evde olsun dinlensin diye onu düşünüyorum sürekli oyun oynuyor saatlerce. Sonra bazen kapatıp uyuyor. Kalkıyor yine oyun oynuyorBen uzunca bir süre konuşmayacağım görmezden geleceğim hafta sonu da ailemin yanına giderim geri kalan günler de home çalışırım bir süre kendisinden uzak kalmak istiyorum çünkü farkettim ki bana iyi gelmiyor, zaten konuşsam da bir şey değişmiyor benim eşim de her dediğime tamam der yapar ama kendisi bir şey teklif etmez benim söylemem gerekiyor sorunları da ben söylerim ilişkideki bu yüzden de hep sorun çıkaran biri gibiyim gözünde, ben napıyorum da bu kız çıldırıyor demez yani ben söylerim o dikkatini başka şeylere verir genelde. Ben de sıkıldım artık nolursa olsun açıkçası tek başıma takılcaksam evlenmezdim böyle iş olmaz ayrılırsakta ayrılırız o noktadayım