- 16 Ocak 2018
- 494
- 157
- 30
- Konu Sahibi Girlsbelikegirls
Merhaba 2 yıldır evliyim.4 yıl da sevgililik sürecimiz vardı.Sevgililik sürecimizde de eşim oyun oynardı bilgisayarda cok ama ben o aralar calısıyordum gözüme batmıyordu. Ama evlendikten sonra cok rahatsız olmaya basladım.Çünkü paylaşımlarımız yok oldu neredeyse.İşten geliyor bilgisayar basına otıruyor oyun acıyor uyku saatine kadar oynuyor. Bir de kulaklık takar genelde müzik dinler. Şuan calısmıyorum ben.Çocuk düşünmüyoruz. evimiz de kedilerimiz köpeklerimiz var.Onlarla bile işten sonra işgilenmiyor oyun oynatmıyor.Ben ona köpekleri yürüyüşe cıkaralım demesem ona kalsa 3-4 günde bir cıkarcaz köpekleri.Hasta olduklarında götürür veterinere allahtan.Mesela önceden birlikte film izlerdik artık onu da yapmıyoruz.O nadiren acar bir sey izler oda da beni bile cagırmaz.İzin günlerin de sürekli oyun oynuyor ve uyuyor.Ben diyorum bazen suraya gidelim gezelim diye. Bazense dinlemsin diyorum ama o yine oyun oynuyor.Ama işten sonra arkadasları cagırsa yorgunum demez gider.Gecen gün iş arkadasının canı sıkkın diye onu teselli etmek için buluştu onla işten sonra. Ben tartıstıgımızda surat asıyorum konusmuyorum gönlümü bile almıyor. Normalde surat asmam ama artık cidden cabalayacak mı diye deniyorum. 14 gündür konusmuyorum onunla şuan.Ve kendisi hiç bir sey olmamıs gibi konusuyor benle ama ben yüx vermiyorum.Ve hala sorunu cözmek için ugrasmıyor yine oyun oynuyor. Ben şunu bunu yap dersem yapar ancak.Kedilerin kumunu temizle bari diyorum onu da aklına estikce yapıyor. Eşimle 2 kez aldım karsıma ilişkimiz hakkında konustum. Tekrar mı alıp konusayum? İnanın isteğim kalmadı artık.Her istediğimi yapar alır sanırım tek iyi yanı bu şuan eşimin. Bu yanına tutunuyorum sadece. Onun dısında kendimi görünmez ve degersiz hissediyorum. Çünkğ eşimle tartısamıyırum bile. Tepkisiz sessiz duvar gibi duruyor karsımda. Tek basıma tartısıyorum ben. Sonrasında da gelmiyor konusmaya gönül almaya.Oysa ben onun bana yaptıklarını yapsam o benim gibi davransa ben üstüne giderdim çözmek için sorunu...Ve eşim asla sinirlenmiyor arkadaslar benimle ilgili.Baska seylere sinirlenir ama benimle ilgili hiç sinirli tripli görmedim onu.