- Konu Sahibi puccakanka
gel bacım ben anlatayım sana gerçi benimde aklım çorba gibi oldu ama![]()
neyse yaa kafamı iyice bulandırmıyım bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel bacım ben anlatayım sana gerçi benimde aklım çorba gibi oldu ama![]()
evet ozaman bende tahmin ettiğimi söyliyimde kim haklı çıkıcak bakalım,,eşim kartı başkasına veriyo o insan kimse kendi görüntülerini ve artık ne halt yediyse çekiyo,ama karttan silmeyi unutuyo,eşimde bunun üzerine yakalanınca ört bas etmek için daha masumdur diye düşündüğü frikik yalanını uyduruyor,,işte ben bunu düşünüyorum çünkü başta dedikleriyle sonki dedikleri örtüşmüyo,tamamen laf dööndürdü,ve erkek arkadaşının bilmemneylerinide bana izletemiycene göre sildi yoketti,olan yine kendisine oldu benim duygularıma oldu,çünkü kaç kere bunun tartışmasını yaptık kimseye telefonunu verme dedim,tel no görürüm kim bu niye aradın konuşmusun bide derim,,arkadaş vermiştim o aradı der,inanmam ararım o noyu kadın çıkar şu şunun karısıyım yok nişanlısıyım eve bugün konuşmuştuk der,ama olan güvenbime olur,verme diyorum verme,kimseyle paylaşma telefonunu ama yok tınlamadı gene,başımıza gelenlere bak
devam edilirse konu saptırma şikayet edicem,,buna hakkınız yok..burdaki konu bambaşka ...
sağool cnm beeniim yaa hiç sorma eşim
şu 101 okey oyunu hastası olmuş şuan kızım bugün tam 3 aylık oldu
ve 2 yıllık evliym eşim sürekli pc başında oyun oynuyor 1 aydır ayrı yatakta sahura kadar pcde
sahurdan sonrasıda gidip uyuyo hergün aynı şeyler ben bunu nasıl sohutacam bilmiyorum hergece hergece ağlıyorum artk dayanamıyorum bende![]()
ciddi soruyorum bunlara inanıyor musun?evet ozaman bende tahmin ettiğimi söyliyimde kim haklı çıkıcak bakalım,,eşim kartı başkasına veriyo o insan kimse kendi görüntülerini ve artık ne halt yediyse çekiyo,ama karttan silmeyi unutuyo,eşimde bunun üzerine yakalanınca ört bas etmek için daha masumdur diye düşündüğü frikik yalanını uyduruyor,,işte ben bunu düşünüyorum çünkü başta dedikleriyle sonki dedikleri örtüşmüyo,tamamen laf dööndürdü,ve erkek arkadaşının bilmemneylerinide bana izletemiycene göre sildi yoketti,olan yine kendisine oldu benim duygularıma oldu,çünkü kaç kere bunun tartışmasını yaptık kimseye telefonunu verme dedim,tel no görürüm kim bu niye aradın konuşmusun bide derim,,arkadaş vermiştim o aradı der,inanmam ararım o noyu kadın çıkar şu şunun karısıyım yok nişanlısıyım eve bugün konuşmuştuk der,ama olan güvenbime olur,verme diyorum verme,kimseyle paylaşma telefonunu ama yok tınlamadı gene,başımıza gelenlere bak
devam edilirse konu saptırma şikayet edicem,,buna hakkınız yok..burdaki konu bambaşka ...
akıl verirsek sonra bize kızacakmısın? suçlu biz olacak mıyız![]()
Evet K.K klasikleri devam ediyor.
Ya o ya hiç yazmış konu sahibi biraz önce.
Bu kadar büyük bir aşkı varsa hiç kurcalamayacak eşinin yaptıklarını..
Ya da insanlara dert yanıp akıl istemeyecek.Çünkü aklın yolu bir,eşinden gizli işler çeviren,
bunu gizlemek içinde doğru veya yalan aklına ilk iş yerindeki kadınların frikikleri diyen bir erkek için hepimizin ;ayrıl bu adamdan
koca olmaz diyeceğimiz belli.![]()
O Pcyi Al Kafasına Geçir
Yada Gözünü Korkut Evi Terk Ederim Diye![]()
ciddi soruyorum bunlara inanıyor musun?
ahh canımm keşke yapsam vallahi o beni alır balkondan aşağı atar cnm
evi terketsemde umursamaz eşim çook farklı bi insan canımm
dipnot=eşim şikayet falan edilmemiş,bu ne cirret,daha ortada kesin bişey bile yok,dediklerine inanmıyorum bile öyle bişey olması imkansız bu duruma gülüyorum sadece,,fakat ben onun karısıyım benden başkasının özelide olsa saklaması anlamsız ve üzücü geliyo oyüzden tartışıyorum bu konuyu,,bugünki kağıtsa 2008 davası damgalı bunuda söylemeden geçmiyim,evlendiğimiz ilk yıl içinde babasından ötürü çıkan bi kavganın kurbanı oldum,ve polise gidip davacı oldum sonuç bu,,benim anlamadığım niye durup dururken geldi bu,sonuçta hakim bana 5yıl mühletveriyorum eşin sana en ufak bi kavgası olursa ve şikayet edilirse bu hapis cezasını işleme koyarım,dedi fakat mahkemelik hiç bi durum yaşanmadı 4yıldır daha 1senemiz var,acaba dünki bağrışmalarımı duyanlarmı oldu komşulardan şikayetmi ettiler naptılar,ama polis gelirdi ozaman gelen olmadı,ablam arıycam diyodu omu aradı onuda bilmiyorum,ama durup dururken niye gelir bu kağıt bunca olayın üstüne,,allahım yine benden yanamı oluyosun yarabbim,,ama bu acımı hiç hafifletmedib aksine daha çok çıkmaza girdim,,artık gerçekler sandığım gibiyse(frikik değilde ....''içimde kalsın'') acırım adama sadece acırım
Acaba bu konu sahibinin hesabı falan mı hacklendi.Karşımda iki farklı insan var sanki.
yavrucagını ver eline. bunu ikimiz yaptık sorumlulugu paylasalım de... insan yavrusuyla esiyle niye ilgilenmez yaa![]()