• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

evet ozaman bende tahmin ettiğimi söyliyimde kim haklı çıkıcak bakalım,,eşim kartı başkasına veriyo o insan kimse kendi görüntülerini ve artık ne halt yediyse çekiyo,ama karttan silmeyi unutuyo,eşimde bunun üzerine yakalanınca ört bas etmek için daha masumdur diye düşündüğü frikik yalanını uyduruyor,,işte ben bunu düşünüyorum çünkü başta dedikleriyle sonki dedikleri örtüşmüyo,tamamen laf dööndürdü,ve erkek arkadaşının bilmemneylerinide bana izletemiycene göre sildi yoketti,olan yine kendisine oldu benim duygularıma oldu,çünkü kaç kere bunun tartışmasını yaptık kimseye telefonunu verme dedim,tel no görürüm kim bu niye aradın konuşmusun bide derim,,arkadaş vermiştim o aradı der,inanmam ararım o noyu kadın çıkar şu şunun karısıyım yok nişanlısıyım eve bugün konuşmuştuk der,ama olan güvenbime olur,verme diyorum verme,kimseyle paylaşma telefonunu ama yok tınlamadı gene,başımıza gelenlere bak:47:

devam edilirse konu saptırma şikayet edicem,,buna hakkınız yok..burdaki konu bambaşka ...

peki sizin düşüncenize göre eşiniz arkadaşının özel görüntülerini neden yeni bir klasör yapıp pc ye kaydediyor ? Düşündünüz mü bunu hiç ...

Aklı basında bir insanın böle bir görüntüyü görür görmez kahretsin deyip silmesi yazın değil mi yoksa yeni klasör yapıp kayıt mı etmesi lazım

Son düzenleme:
sağool cnm beeniim yaa hiç sorma eşim
şu 101 okey oyunu hastası olmuş şuan kızım bugün tam 3 aylık oldu
ve 2 yıllık evliym eşim sürekli pc başında oyun oynuyor 1 aydır ayrı yatakta sahura kadar pcde
sahurdan sonrasıda gidip uyuyo hergün aynı şeyler ben bunu nasıl sohutacam bilmiyorum hergece hergece ağlıyorum artk dayanamıyorum bende :14::14::14::14::14::14::14:

O Pcyi Al Kafasına Geçir :1:
Yada Gözünü Korkut Evi Terk Ederim Diye:ssz:

evet eşin iyi niyetiyle telini falan başkasına veriyor,birilerinin yaptığı pislikleri temizliyor..zaten frikik yalanı da bir çok yalana göre basit ve masumane bir yalan..hani sen bize öbür yazında gözün aydın türkiye gibi bi laf ettin ya karşılığı olarak iyi uykular triendy21 diyorum...

madem öylee..
madem siz bu kadar emindiniz kocanızın yaptığı şeyden
ee be kardeşim ne diye geldin buraya konu açtın milletten yardım istedin
o kadar atıp tuttun sen de kocan hakkında...
biz de burda uğraştık durduk
hem derdine dert ortağı olduk kocana kızdık
hem kendini bilmezlerle uğraştık...
şimdi noldu da kocam da kocam diyorsun...
madem sonuçlarına katlanamıcaktın ne diye girdin bu işe...
ne diye bizi de soktun???
hee bize de de ki 'siz suçlusunuz kocama iftira attınız benim kocam suçsuz benim kocam yapmadı yapmaz'
tam olsun...
kaldıramıcağınız şeylere bulaşmayın lütfen..

evet ozaman bende tahmin ettiğimi söyliyimde kim haklı çıkıcak bakalım,,eşim kartı başkasına veriyo o insan kimse kendi görüntülerini ve artık ne halt yediyse çekiyo,ama karttan silmeyi unutuyo,eşimde bunun üzerine yakalanınca ört bas etmek için daha masumdur diye düşündüğü frikik yalanını uyduruyor,,işte ben bunu düşünüyorum çünkü başta dedikleriyle sonki dedikleri örtüşmüyo,tamamen laf dööndürdü,ve erkek arkadaşının bilmemneylerinide bana izletemiycene göre sildi yoketti,olan yine kendisine oldu benim duygularıma oldu,çünkü kaç kere bunun tartışmasını yaptık kimseye telefonunu verme dedim,tel no görürüm kim bu niye aradın konuşmusun bide derim,,arkadaş vermiştim o aradı der,inanmam ararım o noyu kadın çıkar şu şunun karısıyım yok nişanlısıyım eve bugün konuşmuştuk der,ama olan güvenbime olur,verme diyorum verme,kimseyle paylaşma telefonunu ama yok tınlamadı gene,başımıza gelenlere bak:47:

devam edilirse konu saptırma şikayet edicem,,buna hakkınız yok..burdaki konu bambaşka ...
ciddi soruyorum bunlara inanıyor musun?

boşuna polemikler yaşanıyor konu sahibinin savunduğu şey belli kararından kimse caydıramaz ne dersenız dıyın anlamayacak zaten bosuna paralıyorsunuz kendınızı sapık bir insanla hayat sürmek istiyorsa bu onun tercihi saygı duyalım ama dikkatte edelım yarın öbürgün bizim FRİKİKLERİMİZİ çekmesin allahım sen koru..madamıkste geldıgıne göre sona yaklastık

Evet K.K klasikleri devam ediyor.
Ya o ya hiç yazmış konu sahibi biraz önce.:53:
Bu kadar büyük bir aşkı varsa hiç kurcalamayacak eşinin yaptıklarını..
Ya da insanlara dert yanıp akıl istemeyecek.Çünkü aklın yolu bir,eşinden gizli işler çeviren,
bunu gizlemek içinde doğru veya yalan aklına ilk iş yerindeki kadınların frikikleri diyen bir erkek için hepimizin ;ayrıl bu adamdan
koca olmaz diyeceğimiz belli.:4::4:

yok yok ben bi kez daha anladım

bu kadar vazgeçilmez olduğuna göre kocaları altından herhalde

yoksa ortada silinen birşey var kendi görüntüleri mi başka görüntüler mi hiç önemli değil

koçişim olsun yeter valla bundan sonra başına gelecekleri için hiç üzülmüyorum

biz burda o kadar yardım ettik akşama mum ışığında özür yemeği hazırlayacak konu sahibi kocamın günahını aldım diye

Trendy ne yazarsan yaz anlaşılamadığının farkındamısın ? Sebebi ise şu frikik olayından sonra herkezin o çekilen bayanların yerinde kendini koymasıydı.
Şu satten sonra yerinde olsam o videoydu şu videoydu araştırmam.Eşime son kez sorarım verdiği cevapla yetinirim.Trendy bak bu konu diğer konulara benzemiyor kardeşim.
Kimseye cevap yetiştirmek zorunda değilsin git kafanı dinle.Hatta bir müddet gelme , kafanı bulandırma .Daha net görebilirsin yaşadıklarını.

Son düzenleme:
ahh canımm keşke yapsam vallahi o beni alır balkondan aşağı atar cnm
evi terketsemde umursamaz eşim çook farklı bi insan canımm

yavrucagını ver eline. bunu ikimiz yaptık sorumlulugu paylasalım de... insan yavrusuyla esiyle niye ilgilenmez yaa :50:

dipnot=eşim şikayet falan edilmemiş,bu ne cirret,daha ortada kesin bişey bile yok,dediklerine inanmıyorum bile öyle bişey olması imkansız bu duruma gülüyorum sadece,,fakat ben onun karısıyım benden başkasının özelide olsa saklaması anlamsız ve üzücü geliyo oyüzden tartışıyorum bu konuyu,,bugünki kağıtsa 2008 davası damgalı bunuda söylemeden geçmiyim,evlendiğimiz ilk yıl içinde babasından ötürü çıkan bi kavganın kurbanı oldum,ve polise gidip davacı oldum sonuç bu,,benim anlamadığım niye durup dururken geldi bu,sonuçta hakim bana 5yıl mühletveriyorum eşin sana en ufak bi kavgası olursa ve şikayet edilirse bu hapis cezasını işleme koyarım,dedi fakat mahkemelik hiç bi durum yaşanmadı 4yıldır daha 1senemiz var,acaba dünki bağrışmalarımı duyanlarmı oldu komşulardan şikayetmi ettiler naptılar,ama polis gelirdi ozaman gelen olmadı,ablam arıycam diyodu omu aradı onuda bilmiyorum,ama durup dururken niye gelir bu kağıt bunca olayın üstüne,,allahım yine benden yanamı oluyosun yarabbim,,ama bu acımı hiç hafifletmedib aksine daha çok çıkmaza girdim,,artık gerçekler sandığım gibiyse(frikik değilde ....''içimde kalsın'') acırım adama sadece acırım

konu kapatılmadan şunları da söylemek istiyorum. bu yorumunu okuduğumda aklıma gelenler;

dünki konuşmaların; birisiyle içtik,bilmem naptık, öyleydi böyledi derken alınan seskaydı ile çok da sağlam olmayan evliliğinizin yıkılabilecek olduğunun korkusu.

adamı bugün boşasanız sevineceksiniz (yaptığınız tehditlerden yola çıkıyorum.nişamlıma söylesem popoma tekmeyi yemiştim)
amaaaaaaa adam sizi boşasa ,ses kaydına göre ahlaksız davranışlarınızı itiraf ettiğiniz deliller elinde..
yanlız kalmak, pardon iki çocukla birlikte ortada kalmak sizi ürkütüyor.
yoksa bir özür cümlesi ile hemen yelkenleri foraya indirecek kadın yoktur diye düşünüyorum

öfff bu ne ya, sanki biz şikayet ettik kocanı da boynu bükük çilekeş garib anam moduna girdin.

bence buradan bi şikayet olmasın diye zaten kocamı da mahkemeden çağırdılar diyo da olabilirsin.

içim şişti :25:

"allahım yine benden yanamı oluyosun yarabbim,,ama bu acımı hiç hafifletmedib aksine daha çok çıkmaza girdim,,artık gerçekler sandığım gibiyse(frikik değilde ....''içimde kalsın'') acırım adama sadece acırım"

Triedy frikik değil de... içimde kalsın dediğin nedir?

Madem içinde kalacaktı bu konuyu niçin buraya açtın?

Üstelik konunun boyutunun buralara taşınacağını düşünmeden.

Yargılamak istemiyorum ama konuştukça batıyorsunuz ve herkes sizin düşüncesizliğiniz yüzünden zan altında kalıyor.

Buradaki herkes ne derse dersin yine bildiğinizi okuyacağınıza göre niye konuyu kapattır rmıyorsunuz?

Bunca yazılanlar hele ki ilk sayfadaki ikinci açıklamadan sonra hiç biri gerçekçi gelmiyor bana....

Yine söylüyorum senaryo içinde senaryo yazıyorsunuz ve buradaki herkesi de elinizde oynattığınızı sanıyorsunuz.

Siz yönetmen misiniz???

Acaba bu konu sahibinin hesabı falan mı hacklendi.Karşımda iki farklı insan var sanki.

sanmam yorumlar beklemedıgı kadar ağır olunca eşine ağır şeyler söylenince bir anda ağız değişti ...ben herşeyi söylerim sayarım söverim kocam ama sen söyleyemezsin mantığı işte

Back
X