• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

evet ozaman bende tahmin ettiğimi söyliyimde kim haklı çıkıcak bakalım,,eşim kartı başkasına veriyo o insan kimse kendi görüntülerini ve artık ne halt yediyse çekiyo,ama karttan silmeyi unutuyo,eşimde bunun üzerine yakalanınca ört bas etmek için daha masumdur diye düşündüğü frikik yalanını uyduruyor,,işte ben bunu düşünüyorum çünkü başta dedikleriyle sonki dedikleri örtüşmüyo,tamamen laf dööndürdü,ve erkek arkadaşının bilmemneylerinide bana izletemiycene göre sildi yoketti,olan yine kendisine oldu benim duygularıma oldu,çünkü kaç kere bunun tartışmasını yaptık kimseye telefonunu verme dedim,tel no görürüm kim bu niye aradın konuşmusun bide derim,,arkadaş vermiştim o aradı der,inanmam ararım o noyu kadın çıkar şu şunun karısıyım yok nişanlısıyım eve bugün konuşmuştuk der,ama olan güvenbime olur,verme diyorum verme,kimseyle paylaşma telefonunu ama yok tınlamadı gene,başımıza gelenlere bak:47:

devam edilirse konu saptırma şikayet edicem,,buna hakkınız yok..burdaki konu bambaşka ...

önemli değil üzmüş olmam,,ben sadece doğru bi söze ne denirki baabında alkış yaptım,,bende bunu benden başkasının ağzından duyma etkiledi sadece,,evet eşimede söyledim sen bana saygı göstermiyosun bide saygılı davranmıyosun diyosun diyorum,ama ben kadınmışım peeehh,klasik erkek sözü umrumda bile değil,,ben kendimiçin varım kendim için yaşarım(çocuklarım hariç)

bunları okuyunca daha çok üzülüyorum,,biliyorum asla hakkınızı yemem,çok yardımcı olan oldu,hepsini dikkate aldım,ama benden yapmamı istediğiniz şeyi çözemedim,bu konuda napıcam ne doğru benim için,,sağlıklı düşünemiyorum elbetteki:14::14:

inanmazsanız zorlayamam kusura bakmayın ama,eşimden herşeyi beklerim beni aldattığını beklemem,,eşimi tanıyorum,,biz öyle basit kadınlara basit erkeklere taviz vericek aldatıcak kadar aciz değiliiz,buna inanıyorum,hani derlerya erkelerin hiçmi sucu yok,dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek ona bakmaz tarzında bilafvardır,,sonuna kadar katılıyorum,bende kuyruk sallasam bakmıycak erkek tanımıyorum,kadın bu konuda şeytandır,öyle kadınlar varki,allahım onları benden uzak tutsun,,erkektir nefsine hakim olan çok az erkek vardır,kadınlar istemese hiçbi erkek yaklaşamaz,ama niyetleri ortada bazıl kadınların yuva yıkmak,,ama eşime bu konuda güvenim sonsuz,beni aldatmadı aldatmazda,ben çok dedim varsa öyle biniyetin ayrılalım ne yaparsan yap ben senin karınken bunu bana yaşatırsan 2elim yakanda olur,,ee bunları benimsemiş olsa gerek....

olayı dişi köpeğin kuyruğuna da getirdik.
kocası çok iyi de çevresi kötü. ahhh ahhhh!
ya yapma, bir bayan olarak sen yapma bunu, azıcık onurun varsa deme bunu!

wuu ben yokken neler olmuş hakkında hayırlısı olur umarım triendyy..

hazır adliyeye gitmişken bu konuda ADAMLIK yapsın baride,itiraf etsin yaptıkları ahlaksızlığı!

...

inanmazsanız zorlayamam kusura bakmayın ama,eşimden herşeyi beklerim beni aldattığını beklemem,,eşimi tanıyorum,,biz öyle basit kadınlara basit erkeklere taviz vericek aldatıcak kadar aciz değiliiz,buna inanıyorum,hani derlerya erkelerin hiçmi sucu yok,dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek ona bakmaz tarzında bilafvardır,,sonuna kadar katılıyorum,bende kuyruk sallasam bakmıycak erkek tanımıyorum,kadın bu konuda şeytandır,öyle kadınlar varki,allahım onları benden uzak tutsun,,erkektir nefsine hakim olan çok az erkek vardır,kadınlar istemese hiçbi erkek yaklaşamaz,ama niyetleri ortada bazıl kadınların yuva yıkmak,,ama eşime bu konuda güvenim sonsuz,beni aldatmadı aldatmazda,ben çok dedim varsa öyle biniyetin ayrılalım ne yaparsan yap ben senin karınken bunu bana yaşatırsan 2elim yakanda olur,,ee bunları benimsemiş olsa gerek....

bunları söylemeden önce harddiskten silinenleri kurtarmaya bak yoksa pişman olabilirsin :ssz:

Arkadaşlar sizde vurun kahpeye misali.
Herkezin karakteri ne kadar da sağlam. Her şey insanlar için burda yazılanların sizinde başınıza gelmeyeceğinin garantisi var mı ?
Cümlenin içinden bir kelime çekip yükleniyorsunuz kadıncağız ne hissediyor şimdi kim bilir.Açıkca sormuş benden ne istiyorsunuz diye ? Ne yapabilirim diye.
Şunu şunu yapabilirsin demek varken düşüncelere,fikirlere takılıyorsunuz.Açıkçası burda bulunan herkezin inanılmaz sağlıklı düşünceleri olduğunu sanmıyorum.Bir düşünce yanlış ise onun sizin için doğru olmadığını anlatın ama bunu dikte edemezsiniz. Empati empati...

Son düzenleme:
Eşi 5 ay ceza evine girecek bir bayanın buradaki kişilere

cevap yetiştirmesi çok saçma....

Kaldı ki 2 çocuğum var diyorsunuz gidin onlarla ilgilenin arkadaşım...

Onların psikolojisi buradaki bayanların psikolojisinden yada sizin psikolojinizden çok mu önemli!

Arkadaşına telefonu/hafıza kartını verdi o da bir kadınla olan cinsel birleşmesini kaydetti öyle mi?

Kendine bunu yapma trendy.

bu konu böyle :6: uzadıkçaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :22: kapanır gider tez vakitte :126:

yeni senaryolar gelir :49:

konu kapatılmadan şunları da söylemek istiyorum. bu yorumunu okuduğumda aklıma gelenler;

dünki konuşmaların; birisiyle içtik,bilmem naptık, öyleydi böyledi derken alınan seskaydı ile çok da sağlam olmayan evliliğinizin yıkılabilecek olduğunun korkusu.

adamı bugün boşasanız sevineceksiniz (yaptığınız tehditlerden yola çıkıyorum.nişamlıma söylesem popoma tekmeyi yemiştim)
amaaaaaaa adam sizi boşasa ,ses kaydına göre ahlaksız davranışlarınızı itiraf ettiğiniz deliller elinde..
yanlız kalmak, pardon iki çocukla birlikte ortada kalmak sizi ürkütüyor.
yoksa bir özür cümlesi ile hemen yelkenleri foraya indirecek kadın yoktur diye düşünüyorum
o ses kaydını açıklaması şu,ben içkili olduğum zaman,sabah hatırlamam ne olduğunu,bunu bilen eşim sabah bana kanıt göstericekti evet herşeyi anlattın diye,,ama sildim onları bişey ispatlayamaz bana bile:)
öfff bu ne ya, sanki biz şikayet ettik kocanı da boynu bükük çilekeş garib anam moduna girdin.

bence buradan bi şikayet olmasın diye zaten kocamı da mahkemeden çağırdılar diyo da olabilirsin.

içim şişti :25:
yok artık okadarda yalan söyliycek veya sizlerden korkucak kadar ürkek bi insan değilim,,buna ister inanırsınız ister inanmazsınız beni sorunum değil şu mübarek ramaz ayında yalancını mumu söner nasılsa,bunu düşünüp rahat olabilirsiniz,,ben çok rahatım,,çünkü yalan söylediğim bi günde gözüme uyku girmez asla,,bunu bile bile yalan söyleyemem..korkarım..
eşın hapıse gırerse eğer ne olcak

kusura bakma ama o adama üzülmem hemde hıç
sadece çocuklarına üzülürüm :50:
bende
Dünden beri yardım etmeye çalışıp elimden geleni yaptım sizin için (şahsım adına)
her geldiğinizde +1 daha saçma bir açıklama ile döndünüz
bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor
kusura bakmayın bu sizin için ne kadar önemli bilemiyorum ama en azından buna saygı duyun
Size İnanmıyorum!
elossa ben seni anlamıyorum,onca deiklerime rağmeen cephe alıyosun bana,söylediğin yardımlarla dün sabahı ettim ben burda allah razı olsun çok aydınlattı beni,,hem hafıza kartını hemde pcyi tarattırıp fikre vardım,,ne dersen de sağol yinede..
ee dünki açıklamasını silmişşşşşşş:40:
yok yok arkadaş var bir korkusu.....:44:
allahtan başka kimseden hiçbişeyden korkum yok,,sebebp sormayın daha fazla irdelemeyelim diye sildim hepsi bu....

önemli değil üzmüş olmam,,ben sadece doğru bi söze ne denirki baabında alkış yaptım,,bende bunu benden başkasının ağzından duyma etkiledi sadece,,evet eşimede söyledim sen bana saygı göstermiyosun bide saygılı davranmıyosun diyosun diyorum,ama ben kadınmışım peeehh,klasik erkek sözü umrumda bile değil,,ben kendimiçin varım kendim için yaşarım(çocuklarım hariç)

bunları okuyunca daha çok üzülüyorum,,biliyorum asla hakkınızı yemem,çok yardımcı olan oldu,hepsini dikkate aldım,ama benden yapmamı istediğiniz şeyi çözemedim,bu konuda napıcam ne doğru benim için,,sağlıklı düşünemiyorum elbetteki:14::14:

Bu zihniyette bir kadınsan diyecek söz yok sana. Eşin aldatmışsa da seni dişi köpek kuyruk sallamıştır diye teselli edersin kendini artık. Kadın şeytanlardan biri kocanı baştan çıkarmıştır diye düşünürsün. Bence artık kapattır konunu bir dediğin bir diğerini tutmuyor , ilginç düşünce tarzın var, ne biz seni incitelim ne sen bizi incit. Şu dişi köpek kadın şeytandır cahil düşünce tarzından midem bulanıyor, hem cinslerimin böyle düşünmesi kadın kadına attığı en büyük kazık bence.

Son düzenleme:
o ses kaydını açıklaması şu,ben içkili olduğum zaman,sabah hatırlamam ne olduğunu,bunu bilen eşim sabah bana kanıt göstericekti evet herşeyi anlattın diye,,ama sildim onları bişey ispatlayamaz bana bile:)

yok artık okadarda yalan söyliycek veya sizlerden korkucak kadar ürkek bi insan değilim,,buna ister inanırsınız ister inanmazsınız beni sorunum değil şu mübarek ramaz ayında yalancını mumu söner nasılsa,bunu düşünüp rahat olabilirsiniz,,ben çok rahatım,,çünkü yalan söylediğim bi günde gözüme uyku girmez asla,,bunu bile bile yalan söyleyemem..korkarım..

bende

elossa ben seni anlamıyorum,onca deiklerime rağmeen cephe alıyosun bana,söylediğin yardımlarla dün sabahı ettim ben burda allah razı olsun çok aydınlattı beni,,hem hafıza kartını hemde pcyi tarattırıp fikre vardım,,ne dersen de sağol yinede..

allahtan başka kimseden hiçbişeyden korkum yok,,sebebp sormayın daha fazla irdelemeyelim diye sildim hepsi bu....

Eşin sana göstermemiş videoyu silmiş, sen de onun çektiği ve aldattığını itiraf ettiğin ses kaydını silmişsin.

Ödeşmişsiniz işte! :20:

bskn kullanıcısından alıntı

konu kapatılmadan şunları da söylemek istiyorum. bu yorumunu okuduğumda aklıma gelenler;

dünki konuşmaların; birisiyle içtik,bilmem naptık, öyleydi böyledi derken alınan seskaydı ile çok da sağlam olmayan evliliğinizin yıkılabilecek olduğunun korkusu.

adamı bugün boşasanız sevineceksiniz (yaptığınız tehditlerden yola çıkıyorum.nişamlıma söylesem popoma tekmeyi yemiştim)
amaaaaaaa adam sizi boşasa ,ses kaydına göre ahlaksız davranışlarınızı itiraf ettiğiniz deliller elinde..
yanlız kalmak, pardon iki çocukla birlikte ortada kalmak sizi ürkütüyor.
yoksa bir özür cümlesi ile hemen yelkenleri foraya indirecek kadın yoktur diye düşünüyorum

triendy21 kullanıcısından alıntı

Polyanna ile akrabalığın var mıydı? :44:

Back