hala kesin gözüyle bakılıyor pes diyorum,,,demekki sizdede var bişeyler...
eşim adliyeye gitti,belkide gelmez şuan bunu düşüncek durumda değilim,,en azından bana çektirdileri için cezasını verdi allah der yatarım bu kadar basit,,,
doğru ben eşim yalancı ve bunun suçlusu sizsiniz demiyorumkii,,tek suçlu var oda ben ne yaparsa yapsın ona kondurmak inanmak istemiyorum,5yılımı paylaştım sonuçta hiç böyle bişeylerle karşılaşmadım,çok kavga ederdik geçen yıla kadar ama hep k.pederin sigara içmesi yüzünden,ben yanımda içme dedikçe gider eşimi doldururdu bende babasına bağırınca neden böyle diye,tavır alır oğlunu kendine çekmeye çalışırdı ben dahada öfkelenirdim,ozaman ayar kaçıyo bende,herkez duyuyo sesimizi,olan bu,,hiç ben bu tür olaylardan tartışma yaşadığımızı bilmem...
oyüzden bu seferki çok ağır geldi
evet eşim yalan söylüyo halada öyle düşünüyorum,o sildi,klerinde frikik falan yoktu,bunu birinin belkide tanıdığım birinin özeli diye onu koruma amaçlı örtbas ettiğini düşünüyorum,,ama bu olayı bukadar basitmiş gibi anlatması beni çileden çıkardı,,sanki frikik çekmek çok doğal bişeymil gibi
evet bende öyle düşünüyorum tencere kapağız,çocuklarımızda içimizde kaynağan yumurtalarımız ben hep öyle derdim,....öyleydik çünkü,ona aşkım hiç bitmedi azalmadımı hiç evet azaldı ama asla onsuz bi hayat düşünemiyorum,ya o ya hiç..
benden bişey gizlemesine kızdım neyse göstermeliydi,buna istinaden gittim pişman edip belki de gizemi ortaya çıkarır dedim,,gece yarıları zaten ramazan olduğu için çay bahçeleri hep açık,bende çocukları götürdüğümüz çay bahçesine gittim ve bahçesinde dolaştım durdum...