• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

Olay yeni bir boyut kazanmis ama akil sagligim icin bu konuyu daha fazla okumamayi uygun buluyorum . Tek diyecegim bu konu beni (dis kapinin mandali) bile bu kadar derinden etkilerken bir uzmana gorunmende yarar var trendy21. Cocuklarin icin bunu yap o zaman daha saglikli dusunecegine eminim.

yuuuh beeee toplam okuyucu 100e varmak üzere
benimde eşimle şu lanet olası internet
yüzünden sorunlarım var ama buraya
konu açıp açmamakla kararsızm
sebebeni soracak olursanız
kimse bana cevap yazmıyo
o yüzden 1 aydır içim içimi yiyo
merak ediyorum acaba bende
konu açarsam kimse banada biraz
akıl verip yardımcı olacakmı
beni teselli edecekmi acaba :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Eğer Kocan Sana O Filmlerin İçeriğini Anlatsaydı Şuan Hiçbir Problem Yaşanmayacaktı Galiba :ssz:

neden konu arasında birileri sürekli yok şu kadar kişi okuyor yok okuyanların listesini kopyalıyor, konu sayfası hızla ilerleyince haliyle insan okuyor ne var burada, niye bu kadar çok yazılıyor diye

konu sahibi

sen buraya ne yazdıysan en başta ona göre yorum yapıldı sana yardım edildi yöntemler gösterildi vs vs.
peki herkes neden sonra sana tepki vermeye başladı bir düşün derim?

hala kesin gözüyle bakılıyor pes diyorum,,,demekki sizdede var bişeyler...

eşim adliyeye gitti,belkide gelmez şuan bunu düşüncek durumda değilim,,en azından bana çektirdileri için cezasını verdi allah der yatarım bu kadar basit,,,

doğru ben eşim yalancı ve bunun suçlusu sizsiniz demiyorumkii,,tek suçlu var oda ben ne yaparsa yapsın ona kondurmak inanmak istemiyorum,5yılımı paylaştım sonuçta hiç böyle bişeylerle karşılaşmadım,çok kavga ederdik geçen yıla kadar ama hep k.pederin sigara içmesi yüzünden,ben yanımda içme dedikçe gider eşimi doldururdu bende babasına bağırınca neden böyle diye,tavır alır oğlunu kendine çekmeye çalışırdı ben dahada öfkelenirdim,ozaman ayar kaçıyo bende,herkez duyuyo sesimizi,olan bu,,hiç ben bu tür olaylardan tartışma yaşadığımızı bilmem...:50:oyüzden bu seferki çok ağır geldi:14:

evet eşim yalan söylüyo halada öyle düşünüyorum,o sildi,klerinde frikik falan yoktu,bunu birinin belkide tanıdığım birinin özeli diye onu koruma amaçlı örtbas ettiğini düşünüyorum,,ama bu olayı bukadar basitmiş gibi anlatması beni çileden çıkardı,,sanki frikik çekmek çok doğal bişeymil gibi:19:

evet bende öyle düşünüyorum tencere kapağız,çocuklarımızda içimizde kaynağan yumurtalarımız ben hep öyle derdim,....öyleydik çünkü,ona aşkım hiç bitmedi azalmadımı hiç evet azaldı ama asla onsuz bi hayat düşünemiyorum,ya o ya hiç..

benden bişey gizlemesine kızdım neyse göstermeliydi,buna istinaden gittim pişman edip belki de gizemi ortaya çıkarır dedim,,gece yarıları zaten ramazan olduğu için çay bahçeleri hep açık,bende çocukları götürdüğümüz çay bahçesine gittim ve bahçesinde dolaştım durdum...

pessss hemen sizde de var bir şeyler olmuş. sedefekrem stayla!
onsuz hayat düşünemiyorsan sapığınla sana mutluluklar.

evet bende öyle düşünüyorum tencere kapağız,çocuklarımızda içimizde kaynağan yumurtalarımız ben hep öyle derdim,....öyleydik çünkü,ona aşkım hiç bitmedi azalmadımı hiç evet azaldı ama asla onsuz bi hayat düşünemiyorum,ya o ya hiç..

ıl

Amanin çok basit aldatsada dövsede hatta sapıklık yapsada vazgeçemiceksin sanırım kocandan.yuh yani artık kızlar bendemi hamilelikten dolayı algılıyamıyorum acaba olayı?

kimse bana cevap yazmıyo

hazır herkes burdayken ve konu kısırdöngüyken burda anlatıvar canım belki yardımcı oluruz

Ben bu BDV de konu açan bazı bayanları anlamıyorum
Konu açılır eş suçlanır sonra herkes bayanı savunur destek verilir..
Bayan ertesi gün eşi aklamaya çalışır kk ya cephe alır:1:
Bütün konuların geneli böyle ya

KK klasiğidir bu...
Hiç şaşırmadım tahmin ettiğim son
:51:

neden konu arasında birileri sürekli yok şu kadar kişi okuyor yok okuyanların listesini kopyalıyor, konu sayfası hızla ilerleyince haliyle insan okuyor ne var burada, niye bu kadar çok yazılıyor diye

konu sahibi

sen buraya ne yazdıysan en başta ona göre yorum yapıldı sana yardım edildi yöntemler gösterildi vs vs.
peki herkes neden sonra sana tepki vermeye başladı bir düşün derim?

şaşkınlıktan canım benim :34::34:

yine aynı son hiç şaşırmadım

kocaya ne kadar aşık olduğunu bir kez daha anladı

mutlu son

Evet K.K klasikleri devam ediyor.
Ya o ya hiç yazmış konu sahibi biraz önce.:53:
Bu kadar büyük bir aşkı varsa hiç kurcalamayacak eşinin yaptıklarını..
Ya da insanlara dert yanıp akıl istemeyecek.Çünkü aklın yolu bir,eşinden gizli işler çeviren,
bunu gizlemek içinde doğru veya yalan aklına ilk iş yerindeki kadınların frikikleri diyen bir erkek için hepimizin ;ayrıl bu adamdan
koca olmaz diyeceğimiz belli.:4::4:

evet eşim yalan söylüyo halada öyle düşünüyorum,o sildi,klerinde frikik falan yoktu,bunu birinin belkide tanıdığım birinin özeli diye onu koruma amaçlı örtbas ettiğini düşünüyorum,,ama bu olayı bukadar basitmiş gibi anlatması beni çileden çıkardı,,sanki frikik çekmek çok doğal bişeymil gibi

senin dediğin gibi olsun ... o zamn şunu söylemek istiyorum....
Eşin başkalarının .oklarını çok iyi koruyabiliyor ama bir tek ilişkinizdeki saygıyı koruyamıyor.

Amaaannn Bu Ne Beeehhh
Elalemin Kocası İçin Sabahtan Beri Gözlerim Ağrıdı
Hem Kocana Kızıyorsun Sonra Onu Savunuyorsun
Yok Kocam Yalan Söylüyo
Yok Ben Onun Karısıyım Onu En İyi Ben Tanırım
Ne Haliniz Varsa Görün Arkadaşım
Tencere Kapak Fokurdaya Fokurdaya Yaşayın Gitsin İşte
Haydi Size Mutluluklarrrrr :21:

bence bir kk klasiği yaşanıyor, eşinden dert yanan üye, eşine karşı tepkiler yüzünden birden eşinin onun için ne kadar değerli olduğunu fark eder, suçlu diğer üyeler olur, olsun herkesin kendi özel hayatı diyeceğim ama buraya yazdıktan sonra ne kadar özel oluyo ki
ayrıca başka bir şeyi ört bast etmek için frikik çektim diyor, ve sen bilemeyiz diyosun, ben burdan örtbast etmeye çalıştığı şeyin çok daha kötü olduğunu anlarım
evet ozaman bende tahmin ettiğimi söyliyimde kim haklı çıkıcak bakalım,,eşim kartı başkasına veriyo o insan kimse kendi görüntülerini ve artık ne halt yediyse çekiyo,ama karttan silmeyi unutuyo,eşimde bunun üzerine yakalanınca ört bas etmek için daha masumdur diye düşündüğü frikik yalanını uyduruyor,,işte ben bunu düşünüyorum çünkü başta dedikleriyle sonki dedikleri örtüşmüyo,tamamen laf dööndürdü,ve erkek arkadaşının bilmemneylerinide bana izletemiycene göre sildi yoketti,olan yine kendisine oldu benim duygularıma oldu,çünkü kaç kere bunun tartışmasını yaptık kimseye telefonunu verme dedim,tel no görürüm kim bu niye aradın konuşmusun bide derim,,arkadaş vermiştim o aradı der,inanmam ararım o noyu kadın çıkar şu şunun karısıyım yok nişanlısıyım eve bugün konuşmuştuk der,ama olan güvenbime olur,verme diyorum verme,kimseyle paylaşma telefonunu ama yok tınlamadı gene,başımıza gelenlere bak:47:

Beni de aydınlatın bu konuda çünkü bende bilmiyorum..K.K da mı yayınlamış bunları?

devam edilirse konu saptırma şikayet edicem,,buna hakkınız yok..burdaki konu bambaşka ...

kimse bana cevap yazmıyo

akıl verirsek sonra bize kızacakmısın? suçlu biz olacak mıyız :34:

"allahım yine benden yanamı oluyosun yarabbim,,ama bu acımı hiç hafifletmedib aksine daha çok çıkmaza girdim,,artık gerçekler sandığım gibiyse(frikik değilde ....''içimde kalsın'') acırım adama sadece acırım"

Triedy frikik değil de... içimde kalsın dediğin nedir?

Madem içinde kalacaktı bu konuyu niçin buraya açtın?

Üstelik konunun boyutunun buralara taşınacağını düşünmeden.

Yargılamak istemiyorum ama konuştukça batıyorsunuz ve herkes sizin düşüncesizliğiniz yüzünden zan altında kalıyor.

Buradaki herkes ne derse dersin yine bildiğinizi okuyacağınıza göre niye konuyu kapattır rmıyorsunuz?

Bunca yazılanlar hele ki ilk sayfadaki ikinci açıklamadan sonra hiç biri gerçekçi gelmiyor bana....

Yine söylüyorum senaryo içinde senaryo yazıyorsunuz ve buradaki herkesi de elinizde oynattığınızı sanıyorsunuz.

Siz yönetmen misiniz???

hazır herkes burdayken ve konu kısırdöngüyken burda anlatıvar canım belki yardımcı oluruz

sağool cnm beeniim yaa hiç sorma eşim
şu 101 okey oyunu hastası olmuş şuan kızım bugün tam 3 aylık oldu
ve 2 yıllık evliym eşim sürekli pc başında oyun oynuyor 1 aydır ayrı yatakta sahura kadar pcde
sahurdan sonrasıda gidip uyuyo hergün aynı şeyler ben bunu nasıl sohutacam bilmiyorum hergece hergece ağlıyorum artk dayanamıyorum bende :14::14::14::14::14::14::14:

senin dediğin gibi olsun ... o zamn şunu söylemek istiyorum....
Eşin başkalarının .oklarını çok iyi koruyabiliyor ama bir tek ilişkinizdeki saygıyı koruyamıyor.
:46::46::46::46::46::46::46:evet işte bu,,bende eşime bunu anlatamadım bunu bunuuu,dün gece attığı mjda anlamış gibiydi ama çok geç,kendisine bana güvendiği kadar güvenmiyoomuş nekadar acı çok acı yazık,,
Amaaannn Bu Ne Beeehhh
Elalemin Kocası İçin Sabahtan Beri Gözlerim Ağrıdı
Hem Kocana Kızıyorsun Sonra Onu Savunuyorsun
Yok Kocam Yalan Söylüyo
Yok Ben Onun Karısıyım Onu En İyi Ben Tanırım
Ne Haliniz Varsa Görün Arkadaşım
Tencere Kapak Fokurdaya Fokurdaya Yaşayın Gitsin İşte
Haydi Size Mutluluklarrrrr :21:

evet teşekkürler 5ay yalnızlığımın mutluluğunu yaşıycamdan emin olabilirsin,aklı başına gelir belki:37:

Back