• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bilgisayarda benden bişey gizledi,çıldırıcam:((

valla kk da ne cevherler var yaa.. cok mu türk filmi izleniyor nedir.

senaryo havada ucusuyor bravo :46::46::46::46:

daldan dala hoobaaa .

yarın ne olacak acaba :41:

Eğer Kocan Sana O Filmlerin İçeriğini Anlatsaydı Şuan Hiçbir Problem Yaşanmayacaktı Galiba :ssz:
evet yaşanmuycaktı:50:
"allahım yine benden yanamı oluyosun yarabbim,,ama bu acımı hiç hafifletmedib aksine daha çok çıkmaza girdim,,artık gerçekler sandığım gibiyse(frikik değilde ....''içimde kalsın'') acırım adama sadece acırım"

Triedy frikik değil de... içimde kalsın dediğin nedir?

Siz yönetmen misiniz???
yazdım içimdeki düşünceyi canım..
peki sizin düşüncenize göre eşiniz arkadaşının özel görüntülerini neden yeni bir klasör yapıp pc ye kaydediyor ? Düşündünüz mü bunu hiç ...

Aklı basında bir insanın böle bir görüntüyü görür görmez kahretsin deyip silmesi yazın değil mi yoksa yeni klasör yapıp kayıt mı etmesi lazım
en büyük hatasıda buya zaten,eğer direk telden silseydi benim bile haberim olmıycaktı ama ne yaptığını bile anlamadım,sadece 3 doya vardı 2si video 1i fotoydu sanırım tam işaretlemişti napıcaktı bilmiyorum,onun hesabını sordum dün,ne varsa var telde pcye atmak zorundamıydın dedim nedir bu ,madem gizliycektin silicektin direk telden silseydin dedim,,ama hatasını öyle farkındaki tek dediği haklısın,,:19:
ciddi soruyorum bunlara inanıyor musun?
inanmak değil tahmin benimkisi ama ne olursa olsun onları geri getirticem ve görücem,,hayatıma yön vericem,nasılsa eşim artık yanımda olmıycak,,bol bol düşünme tartma içinde olabilirim...
yok yok ben bi kez daha anladım

bu kadar vazgeçilmez olduğuna göre kocaları altından herhalde

yoksa ortada silinen birşey var kendi görüntüleri mi başka görüntüler mi hiç önemli değil

koçişim olsun yeter valla bundan sonra başına gelecekleri için hiç üzülmüyorum

biz burda o kadar yardım ettik akşama mum ışığında özür yemeği hazırlayacak konu sahibi kocamın günahını aldım diye
ben ogünden beri yüzüne bile bakmıyorum konuşmuyorum,hep konuşmak için uğraşıyo gidiyorum yanından bu okadar basitleşecek bi olay değil canım,,adamın özürden dili damağına yapıştı anlamıyorum anlamıycamdaiözür kelimesinden nefret ettirdi bu adam,özür dilenicek madem yapılmaması gerekiyodu düğşünmeliydi neler olucağını:19:
Trendy ne yazarsan yaz anlaşılamadığın farkındamısın? Sebebi ise şu frikik olayından sonra herkezin o çekilen bayanların yerinde kendini koymasıydı.
Şu satten sonra yerinde olsam o videoydu şu videoydu araştırmam eşime son kez sorarım verdiği cevapla yetinirim.Trendy bak diğer konulara benzemiyor kardeşim.
Kimseye cevap yetiştirmek zorunda değilsin git kafanı dinle.Hatta bir müddet gelme kafanı bulandırma .Daha net görebilirsin yaşadıklarını.
haklısın canım,,çok bunaldım cidden,,bişey düşünemiyorum,,gidip dinlenicem,,ama ne olursa olsun bunun peşini bırakmıycam,,konu kapansa bile ilk sayfada yazıcam neyi ortaya çıkarttığımı,,sizde bende rahatlıycaz ozaman..

:46::46::46::46::46::46::46:evet işte bu,,bende eşime bunu anlatamadım bunu bunuuu,dün gece attığı mjda anlamış gibiydi ama çok geç,kendisine bana güvendiği kadar güvenmiyoomuş nekadar acı çok acı yazık,,

evet teşekkürler 5ay yalnızlığımın mutluluğunu yaşıycamdan emin olabilirsin,aklı başına gelir belki:37:

Saygı göstermeyen saygı göremez

nedenini diğer konu takipçileri anlayabilir ama senden alkış almak beni üzdü

.

Son düzenleme:
Ne olursa olsun.Konu fake bile olsa arkadaşın yardıma ihtiyacı var.Farzı misal yanlış bile yapıyor olsa doğruyu göstermemiz gerek.Burda yapılan bazı yorumlar yazarken basit cümleler gibi duruyor ama karşımızda ne kadar hasar bıraktığımızı bilemiyoruz.Lütfen yorumlarınız da kırıcı olmayın varsa bir yanlış onu doğruya yönlendirin ama iğneleyerek değil güzellikle.

Son düzenleme:
frıkık out olmus
herseyı dusunmuste

o vıdeo'da benım uzulecegım sey kocamla baska bır kadın olabılırmı dıye dusunmedıgıne INANAMIYORUM...
pes valla..

yok canımm neden kızayım ki sonuçta bana yardımcı oluyorsunuz
üstüne üstüne kızmakmı oluurr çook ayıp yaaa yakışmaz bu insana canımm :16::16:

Allah yardımcın olsun canım,seni çok iyi anlıyorum.
ne yazıkki tüm gençlerde var bu bağımlılık. bilmem ne merkezleri varmış pc bağımlıları için.

konunu bekliyoruz

Son düzenleme:
Kocanıza çok fazla anlamlar yüklemişsiniz.

Sizinle boşanma pahasına arkadaşının sırrını saklayacak kadar karakterli bir adam olduğunu düşünüyorsunuz sanırım.

Birkere eşiniz kartını niye arkadaşına versin?Bu devirde kameralı cep telefonu olmayan kaldımı?Adam yediği haltı kendi telefonu dururken niye eşinizin telefonuna kaydetsin.

Neyse zaten dünden beri yazdıklarınızı okudukça ilişkinizin içeriğini anlamadım,anlamamda mümkün görünmüyor.Anlattıklarınızın neresinden tutsam elimde kalıyor ilişkiniz.

Umarım çocuklarınızın hakkında hayırlısını verir rabbim.

ahh canımm keşke yapsam vallahi o beni alır balkondan aşağı atar cnm
evi terketsemde umursamaz eşim çook farklı bi insan canımm

Ama Bunun Böyle Devam Etmeyeceğini Göstermen Lazım Bir Şekilde
Aile Büyüklerinizle Konuşmayı Dene Birde :27:

Ama Bunun Böyle Devam Etmeyeceğini Göstermen Lazım Bir Şekilde
Aile Büyüklerinizle Konuşmayı Dene Birde :27:
canım eşim ailesinin sözünü dinlemeyen bi insan yengesi abisine bi ara anlatmıştım bana zamanla bırakır
bu huyundan vazgeçer dediler çocuğun olursa girmez diyolar ama nafile zamanla daha çook bağımlılık yapıyo eşim :14::14::14:
Allah yardımcın olsun canım,seni çok iyi anlıyorum.
ne yazıkki tüm gençlerde var bu bağımlılık. bilmem ne merkezleri varmış pc bağımlıları için.

evet cnm eşime söylediğimde bana sadece zaman geçiriyorum diyo
dün akşam okeyin başındayken bi masada kız vardı oyuın bittiktn sonra
masa dağıldı vekız özelden eşime ortin olmamı istermisn diye yazdı
ve eşimde gel dedi masa açıp saat 2ye kadar oynadılr :14::14::14::14:

bi anlata bilsm cnm konuşmaya çalışıyorum ama nafile
okeyden başını kaldırıp cevap vermeye bile tennezül etmiyo
tek vverdiği cevap üstüme gelme diyo :50::50::50::50:

canım kendine konu ac ordan yardımcı olmaya calısalım sana..

erkeklerde genelde cocuk olunca depresyon oluyor.. esi tüm ilgisini cocuga verip kendinin saf dısı kalacagını düsünen . ne de olsa simdiye kadar hayatının merkezinde kocan vardı. ama simdi ilgiyi cocuga daha fazla vermenden kaynaklı olabilir. cocugunla ilgilenirken acaba esini ihmal mi ettin düsüncesindeyim ...:12:

Dünden beri yardım etmeye çalışıp elimden geleni yaptım sizin için (şahsım adına)
her geldiğinizde +1 daha saçma bir açıklama ile döndünüz
bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor
kusura bakmayın bu sizin için ne kadar önemli bilemiyorum ama en azından buna saygı duyun
Size İnanmıyorum!

Dünden beri yardım etmeye çalışıp elimden geleni yaptım sizin için (şahsım adına)
her geldiğinizde +1 daha saçma bir açıklama ile döndünüz
bi dediğiniz bi dediğinizi tutmuyor
kusura bakmayın bu sizin için ne kadar önemli bilemiyorum ama en azından buna saygı duyun
Size İnanmıyorum!

nolmuş?
yeni açıklama mı yapılmış?
nereye yapılmış?
ilk mesaja mı yapılmış?

canım kendine konu ac ordan yardımcı olmaya calısalım sana..

erkeklerde genelde cocuk olunca depresyon oluyor.. esi tüm ilgisini cocuga verip kendinin saf dısı kalacagını düsünen . ne de olsa simdiye kadar hayatının merkezinde kocan vardı. ama simdi ilgiyi cocuga daha fazla vermenden kaynaklı olabilir. cocugunla ilgilenirken acaba esini ihmal mi ettin düsüncesindeyim ...:12:

eşimle ilgimi hiç bi zaman eksiltmedimki ama
kızımı uyuttuğum gibi eşimle ilgileniyorum sürekli

Saygı göstermeyen saygı göremez

nedenini diğer konu takipçileri anlayabilir ama senden alkış almak beni üzdü

.
önemli değil üzmüş olmam,,ben sadece doğru bi söze ne denirki baabında alkış yaptım,,bende bunu benden başkasının ağzından duyma etkiledi sadece,,evet eşimede söyledim sen bana saygı göstermiyosun bide saygılı davranmıyosun diyosun diyorum,ama ben kadınmışım peeehh,klasik erkek sözü umrumda bile değil,,ben kendimiçin varım kendim için yaşarım(çocuklarım hariç)

Ne olursa olsun.Konu fake bile olsa arkadaşın yardıma ihtiyacı var.Farzı misal yanlış bile yapıyor olsa doğruyu göstermemiz gerek.Burda yapılan bazı yorumlar yazarken basit cümleler gibi duruyor ama karşımızda ne kadar hasar bıraktığımızı bilemiyoruz.Lütfen yorumlarınız da kırıcı olmayın varsa bir yanlış onu doğruya yönlendirin ama iğneleyerek değil güzellikle.
bunları okuyunca daha çok üzülüyorum,,biliyorum asla hakkınızı yemem,çok yardımcı olan oldu,hepsini dikkate aldım,ama benden yapmamı istediğiniz şeyi çözemedim,bu konuda napıcam ne doğru benim için,,sağlıklı düşünemiyorum elbetteki:14::14:
frıkık out olmus
herseyı dusunmuste

o vıdeo'da benım uzulecegım sey kocamla baska bır kadın olabılırmı dıye dusunmedıgıne INANAMIYORUM...
pes valla..

inanmazsanız zorlayamam kusura bakmayın ama,eşimden herşeyi beklerim beni aldattığını beklemem,,eşimi tanıyorum,,biz öyle basit kadınlara basit erkeklere taviz vericek aldatıcak kadar aciz değiliiz,buna inanıyorum,hani derlerya erkelerin hiçmi sucu yok,dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek ona bakmaz tarzında bilafvardır,,sonuna kadar katılıyorum,bende kuyruk sallasam bakmıycak erkek tanımıyorum,kadın bu konuda şeytandır,öyle kadınlar varki,allahım onları benden uzak tutsun,,erkektir nefsine hakim olan çok az erkek vardır,kadınlar istemese hiçbi erkek yaklaşamaz,ama niyetleri ortada bazıl kadınların yuva yıkmak,,ama eşime bu konuda güvenim sonsuz,beni aldatmadı aldatmazda,ben çok dedim varsa öyle biniyetin ayrılalım ne yaparsan yap ben senin karınken bunu bana yaşatırsan 2elim yakanda olur,,ee bunları benimsemiş olsa gerek....

Back