- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyalleşmek, başka insanlarla aktiviteler yapmak eşinize göre her zaman haram olmayabiliyormuş. Öyle bir ortam dediğiniz sportif bir aktivite. Genelde de arkadaş grupları olur. Önemli olan siz böyle bir şey yapmak isteseniz eşinizin tutumu ne olur? Ben giderim yaparım bana helal, sen gidemezsin yapamazın sana haram mı?Eşim öyle bir insan değil ave hiç aldatmadi beni harama çok dikkat ederken neden öyle bir ortama gidiyor diye düşünmeden edemiyorum..ben rafting değil ama başka yere tatile gitmek istedim kendisi istemedi
Merhaba arkadaşlar eşim bensiz raftinge gidicek daha önce giden oldu mu nasıl bir ortam ? Dünyanın dört bir yanından turist geliyormuş..birilerinden duydunuz mu oraya gidenler illaki biseyler yasiyorlarmi
pardon da ne alaka geneleve mi gidiyor eşin ya da oradaki kadınlar eşin için mi dünyanın dört bir yanından geliyor hangi dünyada yaşıyorsunuz ya ciddenMerhaba arkadaşlar eşim bensiz raftinge gidicek daha önce giden oldu mu nasıl bir ortam ? Dünyanın dört bir yanından turist geliyormuş..birilerinden duydunuz mu oraya gidenler illaki biseyler yasiyorlarmi kadınlar la ?
Merhaba arkadaşlar eşim bensiz raftinge gidicek daha önce giden oldu mu nasıl bir ortam ? Dünyanın dört bir yanından turist geliyormuş..birilerinden duydunuz mu oraya gidenler illaki biseyler yasiyorlarmi kadınlar la ?
Yapan için yerin önemi yok,madem o gidiyor sende arkadaşlarınla gityada cocugunla ama ayrı tatil yapılması canımı sıkarMerhaba arkadaşlar eşim bensiz raftinge gidicek daha önce giden oldu mu nasıl bir ortam ? Dünyanın dört bir yanından turist geliyormuş..birilerinden duydunuz mu oraya gidenler illaki biseyler yasiyorlarmi kadınlar la ?
Merhaba arkadaşlar eşim bensiz raftinge gidicek daha önce giden oldu mu nasıl bir ortam ? Dünyanın dört bir yanından turist geliyormuş..birilerinden duydunuz mu oraya gidenler illaki biseyler yasiyorlarmi kadınlar la ?
Muhafazakar bir yapıda ve tesettürlü müsünüz?Merhaba arkadaşlar eşim bensiz raftinge gidicek daha önce giden oldu mu nasıl bir ortam ? Dünyanın dört bir yanından turist geliyormuş..birilerinden duydunuz mu oraya gidenler illaki biseyler yasiyorlarmi kadınlar la ?